Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 1 February 2012

Wordless Wednesday | ragam wall facebook gara-gara AJL 26

    Assalamualaikum, peace upon you.







ada banyak lagi tapi kalau print screen semua baik baca dekat facebook je ^_^





15 comments:

  1. wahhh satu malaysia bz dgn AJL

    ReplyDelete
  2. penangan AJL abes penuh wall dgn AJL..hihi

    ReplyDelete
  3. status Irene paling BEST!!! haha

    ReplyDelete
  4. ajl aritu zuan smpat dgr 2 lagu je.. selain nya dihabiskn dlm train.. huhu

    ReplyDelete
  5. hahahaha..mcm2 la yg diorang post time AJL...ni sumer kawan2 shida ekh?hehe

    ReplyDelete
  6. Hehehe..memang mcm2 ragam kat fb tu time AJL ritu. Sampai nak gaduh2 pun ada..tgkkan jela dorang tu.heee :D

    ReplyDelete
  7. huuu.. mmg menyedihkan, smpi ade yg kecewa tu law takpat tgk AJL. manusia...manusia...



    Cik Bunga datang kembali BW ke blogger kesayangan! hehehe, mish glerrr ;))))

    Jom singgah entry pertame C i N t ª β u N g ª untuk tahun 2012 :)))

    C i N t ª β u N g ª vs K.A.H.W.I.N

    ReplyDelete
  8. mmg meletop la penangan AJL malam tu..

    ReplyDelete
  9. mane status fb anyah pasal fb? kui4 :p

    ReplyDelete
  10. teknologi nano mmg bkesan...hoho

    ReplyDelete
  11. kemenangan yang memang berbaloi kan..hehe.. nano..nano..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.