Alhamdulilah shida dah cashout Nuffnang dan Says.my | Dunia sebenar Shida Alhamdulilah shida dah cashout Nuffnang dan Says.my

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 31 March 2012

Alhamdulilah shida dah cashout Nuffnang dan Says.my

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida punya earnings sekarang dah zero RM0.00 dah rasa macam newbie yang baru-baru lagi join Nuffnang je hehe..so shida start dari zero balik dan berusaha untuk memenuhi tempat 0.00 tu kepada nombor kesukaan shida hehe..lepas ni boleh la tekan menekan balik kan..kan. Thanks juga pada Nuffnang kerana memberi shida peluang untuk membuktikan yang blogging ni kita boleh cari pendapatan sampingan. Walau tak banyak tapi ada juga la syukur setakat ni shida dah cashout pendapatan dari Nuffnang sebanyak 3 kali. So hujung bulan4 insyallah shida dapat lah cheque dari Nuffnang ni. Rasanya shida nak buat GA yang ke3 dari blog shida tapi shida masih fikir-fikir nak buat atau tak bukan apa takut dengan kekangan masa saja. kesibukan shida tak menduga, tambahan sekarang dah banyak tanggungjawab sampingan huhu.. Apa pun kita lihat sajalah nanti :)
Beribu-ribu thanks pada Apit a.k.a taiko says shida sebab invite shida join Says.my  ni, rasanya shida join says ni lambat sikit nak up. Adalah dalam 2 bulan lebih shida rasa shida join says ni, sekarang dah sudah cashout untuk kali pertama dan juga bersama dengan Nuffnang. Nak tengok pengurusan yang mana paling cepat clear. Bagi sesiapa yang nak join says boleh klik link yang shida sediakan ok :) tak rugi pon join best ada la, Thanks banyak-banyak juga pada kawan-kawan yang banyak support kempen shida ni. Sayang korang semua ketat-ketat tau!! =.=


Alhamdulillah rezeki blog shida bulan ni. Hope Abang Nuffnang bagi BE lagi yer :)







27 Jari Ohsem:

mummyriena said...

fuhh dasyat shida..blh mnjana pndapt smpgan dgn blog..blog aku pon tak terupdate..asik tgk blog ko je haha..

Terbelog said...

amboi..
x tido ke
auto publish ni hehe
byk x dpt RM...
kongsi ler :)

Ahmad Syuxer said...

tahniah..rezeki semakin mencurah-curah..BE susah nak dapat sekarang

Mohammed Faizal said...

tAhniah shida....
byk gak dh dpt cash out...
byk nak kene bjr dr syida ni

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dha 3 kali ? woahhh zuan bru 1 kali..tu pun seksa nak kumpul..huhu bukan rezeki kot :)

♪ cik katak ♪ said...

tahiah shida.. :)

pasni buleh belanja kekkekekke :P

CikPuan Azizah said...

jijah lepas cashout nuff xde la nuff bg BE lagi..sob sob..hanya tinggal kempen je..huuuuuuu

shark said...

mmg bertuah bila ada cik nuff..
tp shark xdek tuah lg ngan cik nuff.
tahniah yer..
boleh ler wat contest pasni:)

Bui Junaidi said...

WAH,BOLEHLAH BELANJA NI..HEHE..KAK BUI ADA HATI JUGAK NAK CASH OUT TP TGGU LAH DULU..

-SUPERGIRL- said...

owg ad acc says tp mcm tatau nak kempen kat manee . huk . kak shida kemenkan cmane eh ??

Hafizzi Aziz said...

Apit syg says tapi benci nuffnang,
hihihi

Syasya Johan said...

tahniahh :)
saya pun sekarang jarang dapat BE.xpela rezki masing2 kan :}

MaYa MustWany said...

wahh otai dah cash out..yuhhuuu..hihihi

Ana Farhana said...

huuu.. tiap2 hari tgk kosong je -,-

ZaroL said...

Tahniah...

Kongsi Apa2 Aje said...

tahniah..semoga makin bertambah maju (^_^)

Drakula Comel said...

untgla..nty miera dtg taiping kne paw puas2 ni..ahaha

Azhafizah[フィザ] said...

Alhamdulillah dah cash out..Fiza je tak sempat nk cash out.kene tunggu hujung bulan depan lah nampaknya.

afzalsukasuki said...

oo cashout diam2 je dia ye hehehe tnak banje afzal lettew :P

laskar pelangi said...

wahhhhhh! best tu.belanje makan pelissss!hihi

patriq said...

tahniah sida..ready la mcd nnt tau hahaa..

_mauhaha_corner said...

tahniah k.shida,,^^

caliph shuriken said...

congratz shida.. ada cecah ribu2 lemon x? ^^

zareliqa afiqa said...

Wahh..tahniah dah cash out.^^ Lepas nie nak tunggu ga shida pulak :)hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah syg..rezeki tu..

Firdaus said...

tahniah2!
good luck untuk bulan ni pula :D

Faizz's Jamil said...

tudiaa . baqu ja tunjuk slip kat FB td .
mna janji2 manehmu shida OIIII