Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 31 March 2012

Alhamdulilah shida dah cashout Nuffnang dan Says.my

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida punya earnings sekarang dah zero RM0.00 dah rasa macam newbie yang baru-baru lagi join Nuffnang je hehe..so shida start dari zero balik dan berusaha untuk memenuhi tempat 0.00 tu kepada nombor kesukaan shida hehe..lepas ni boleh la tekan menekan balik kan..kan. Thanks juga pada Nuffnang kerana memberi shida peluang untuk membuktikan yang blogging ni kita boleh cari pendapatan sampingan. Walau tak banyak tapi ada juga la syukur setakat ni shida dah cashout pendapatan dari Nuffnang sebanyak 3 kali. So hujung bulan4 insyallah shida dapat lah cheque dari Nuffnang ni. Rasanya shida nak buat GA yang ke3 dari blog shida tapi shida masih fikir-fikir nak buat atau tak bukan apa takut dengan kekangan masa saja. kesibukan shida tak menduga, tambahan sekarang dah banyak tanggungjawab sampingan huhu.. Apa pun kita lihat sajalah nanti :)
Beribu-ribu thanks pada Apit a.k.a taiko says shida sebab invite shida join Says.my  ni, rasanya shida join says ni lambat sikit nak up. Adalah dalam 2 bulan lebih shida rasa shida join says ni, sekarang dah sudah cashout untuk kali pertama dan juga bersama dengan Nuffnang. Nak tengok pengurusan yang mana paling cepat clear. Bagi sesiapa yang nak join says boleh klik link yang shida sediakan ok :) tak rugi pon join best ada la, Thanks banyak-banyak juga pada kawan-kawan yang banyak support kempen shida ni. Sayang korang semua ketat-ketat tau!! =.=


Alhamdulillah rezeki blog shida bulan ni. Hope Abang Nuffnang bagi BE lagi yer :)







27 comments:

  1. fuhh dasyat shida..blh mnjana pndapt smpgan dgn blog..blog aku pon tak terupdate..asik tgk blog ko je haha..

    ReplyDelete
  2. amboi..
    x tido ke
    auto publish ni hehe
    byk x dpt RM...
    kongsi ler :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..rezeki semakin mencurah-curah..BE susah nak dapat sekarang

    ReplyDelete
  4. tAhniah shida....
    byk gak dh dpt cash out...
    byk nak kene bjr dr syida ni

    ReplyDelete
  5. dha 3 kali ? woahhh zuan bru 1 kali..tu pun seksa nak kumpul..huhu bukan rezeki kot :)

    ReplyDelete
  6. tahiah shida.. :)

    pasni buleh belanja kekkekekke :P

    ReplyDelete
  7. jijah lepas cashout nuff xde la nuff bg BE lagi..sob sob..hanya tinggal kempen je..huuuuuuu

    ReplyDelete
  8. mmg bertuah bila ada cik nuff..
    tp shark xdek tuah lg ngan cik nuff.
    tahniah yer..
    boleh ler wat contest pasni:)

    ReplyDelete
  9. WAH,BOLEHLAH BELANJA NI..HEHE..KAK BUI ADA HATI JUGAK NAK CASH OUT TP TGGU LAH DULU..

    ReplyDelete
  10. owg ad acc says tp mcm tatau nak kempen kat manee . huk . kak shida kemenkan cmane eh ??

    ReplyDelete
  11. Apit syg says tapi benci nuffnang,
    hihihi

    ReplyDelete
  12. tahniahh :)
    saya pun sekarang jarang dapat BE.xpela rezki masing2 kan :}

    ReplyDelete
  13. wahh otai dah cash out..yuhhuuu..hihihi

    ReplyDelete
  14. huuu.. tiap2 hari tgk kosong je -,-

    ReplyDelete
  15. tahniah..semoga makin bertambah maju (^_^)

    ReplyDelete
  16. untgla..nty miera dtg taiping kne paw puas2 ni..ahaha

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah dah cash out..Fiza je tak sempat nk cash out.kene tunggu hujung bulan depan lah nampaknya.

    ReplyDelete
  18. oo cashout diam2 je dia ye hehehe tnak banje afzal lettew :P

    ReplyDelete
  19. wahhhhhh! best tu.belanje makan pelissss!hihi

    ReplyDelete
  20. tahniah sida..ready la mcd nnt tau hahaa..

    ReplyDelete
  21. congratz shida.. ada cecah ribu2 lemon x? ^^

    ReplyDelete
  22. Wahh..tahniah dah cash out.^^ Lepas nie nak tunggu ga shida pulak :)hehe

    ReplyDelete
  23. tahniah2!
    good luck untuk bulan ni pula :D

    ReplyDelete
  24. tudiaa . baqu ja tunjuk slip kat FB td .
    mna janji2 manehmu shida OIIII

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.