Alhamdulillah akhirnya Nuffnang bagi shida BE pertama untuk 2012 | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah akhirnya Nuffnang bagi shida BE pertama untuk 2012

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 8 March 2012

Alhamdulillah akhirnya Nuffnang bagi shida BE pertama untuk 2012

   Assalamualaikum, peace upon you.
Syukur-syukur akhirnya shida dapat juga BE pertama untuk tahun baru ni 2012. Tak sia-sia mengharap dan tunggu dan sentiasa menunggu :) BE kali ni dari Miss World Malaysia shida baru dapat pagi ini. Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Thanks pada Nuffnang sebab masih memberi shida BE walaupun shida tahu bertalu-talu mereka dapat email dari blogger untuk mendapatkan BE masing-masing. BE yang ke 23 (dah 24 sebenarnya shida salah kira ciss!!) untuk kali ni dan berharap dapat lagi BE. Hujung bulan ni shida nak cashout tak sabar dah ni!! =.=
Be kali ni mungkin ada bersangkut paut dengan Yusry dan Lisa Surihani sebab trafik shida naik pun disebabkan wedding mereka. Terima kasih pada mereka dan juga pembaca setia blog shida yang tak putus-putus berkunjung ke blog ini. Terima kasih, terima kasih dan terima kasih  :)


mungkin anda juga meminati entri ini:







23 Jari Ohsem:

tilam.BKFM said...

tahniah shida..23 tu..byk juga..nnt kena belanja aku la kan..kan.. :P

mummyriena said...

rezeki jgn ditolak..hehe..syukrann..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah shida..thniah ya..

caliph shuriken said...

owh, BE yg pertama utk tahun ni, huh..

*congratz, shida ^^

laskar pelangi said...

wow!


tahniah shida :)

- GC - said...

wah.. terbaik!

peyansanstaro said...

Tahniah...
=)))

Azhafizah[フィザ] said...

Congrate Shida dapat BE lagi.^_^

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah tahniah :)

Wanie said...

wee..tahniah2..wanie baru cek nuff, ade 2 BE..xtau la ade sjak ble..

Cik Azizah said...

tahniah shida! jelesnya..jijah nak hantar tiket kat nuffnang asyik tak leh send je..kenapa eh?

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..SYUKUR..*_*

Aida Omar said...

Tahniah Shida rezeki awal Mac.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

untong dapat.. zuan dah lama x dpt..huhu

Boni JLL3 said...

walaupun tak berapa faham apa tu BE , tapi tahniah k :)

Ana Farhana said...

bestttnyeee...

Cik Nurul said...

tahniah cik shida ! rezeki melimpah ruah.. ^^

HazwanDotCom said...

wah tahniah kak..dah lama tak dapat BE,,,,

Fadzmie Mohamad said...

Tahniah. Lepas ni boleh dapat BE laju-laju lagi. ;)

patriq said...

tahniah sida..blh lanje pat an heheee..

Ezad Skytech said...

hee..tahniah ye sbb dpt BE..ke 23 tu..:D

hyz said...

syukur alhamdulillahhh =)

M Hakim Faiz said...

Tahniah, walaupon da lama..