Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 8 March 2012

Alhamdulillah akhirnya Nuffnang bagi shida BE pertama untuk 2012

   Assalamualaikum, peace upon you.
Syukur-syukur akhirnya shida dapat juga BE pertama untuk tahun baru ni 2012. Tak sia-sia mengharap dan tunggu dan sentiasa menunggu :) BE kali ni dari Miss World Malaysia shida baru dapat pagi ini. Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Thanks pada Nuffnang sebab masih memberi shida BE walaupun shida tahu bertalu-talu mereka dapat email dari blogger untuk mendapatkan BE masing-masing. BE yang ke 23 (dah 24 sebenarnya shida salah kira ciss!!) untuk kali ni dan berharap dapat lagi BE. Hujung bulan ni shida nak cashout tak sabar dah ni!! =.=
Be kali ni mungkin ada bersangkut paut dengan Yusry dan Lisa Surihani sebab trafik shida naik pun disebabkan wedding mereka. Terima kasih pada mereka dan juga pembaca setia blog shida yang tak putus-putus berkunjung ke blog ini. Terima kasih, terima kasih dan terima kasih  :)


mungkin anda juga meminati entri ini:







23 comments:

  1. tahniah shida..23 tu..byk juga..nnt kena belanja aku la kan..kan.. :P

    ReplyDelete
  2. rezeki jgn ditolak..hehe..syukrann..

    ReplyDelete
  3. owh, BE yg pertama utk tahun ni, huh..

    *congratz, shida ^^

    ReplyDelete
  4. Congrate Shida dapat BE lagi.^_^

    ReplyDelete
  5. wee..tahniah2..wanie baru cek nuff, ade 2 BE..xtau la ade sjak ble..

    ReplyDelete
  6. tahniah shida! jelesnya..jijah nak hantar tiket kat nuffnang asyik tak leh send je..kenapa eh?

    ReplyDelete
  7. ALHAMDULILLAH..SYUKUR..*_*

    ReplyDelete
  8. Tahniah Shida rezeki awal Mac.. :)

    ReplyDelete
  9. untong dapat.. zuan dah lama x dpt..huhu

    ReplyDelete
  10. walaupun tak berapa faham apa tu BE , tapi tahniah k :)

    ReplyDelete
  11. tahniah cik shida ! rezeki melimpah ruah.. ^^

    ReplyDelete
  12. wah tahniah kak..dah lama tak dapat BE,,,,

    ReplyDelete
  13. Tahniah. Lepas ni boleh dapat BE laju-laju lagi. ;)

    ReplyDelete
  14. tahniah sida..blh lanje pat an heheee..

    ReplyDelete
  15. hee..tahniah ye sbb dpt BE..ke 23 tu..:D

    ReplyDelete
  16. syukur alhamdulillahhh =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.