Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 17 March 2012

Awan Jatuh ke Bumi | 5 gambar dan video

  Assalamualaikum, peace upon you.
nak lagi? jom tengok video kat bawah ni atau picit link sini > Awan Jatuh ke Bumi
korang percaya? berlaku sepertinya macam dekat arab, dengan percakapan pun memang arab tak tahu lah sebab shida tak faham pun hehee.. Ada yang kata buih sabun lah, awan betul lah. Siapa ada story kisah ni share lah dengan shida dan kawan-kawan kat sini. sumber video dari youtube dan shida mula tengok dekat facebook adik shida. tak tahu lah nak percaya ke tak, shida cuma berkongsi disini :)







19 comments:

  1. Nothing impossible, kerana Dia boleh memperlihatkan kuasaNya bila2 saja dan di mana2 saja. Dulu di beberapa negara Arab yg gersang jarang hujan, tapi sekarang bukan saja banjir, malah salji pun dah turun. Subhanallah...

    ReplyDelete
  2. perghh , serius ke ni ? nampak cam kapas je

    ReplyDelete
  3. hish..menakutkan jer...takkan la awan jatuh ke bumi kot. huhuhu wallahualam.

    ReplyDelete
  4. macam bukan awan pulak bile tengok video..macam kapas pun ada..

    ReplyDelete
  5. yup nampak macam awan betul je...
    canggih jugak sebab gua tak pernah nampak sebelum ni.

    ReplyDelete
  6. dulu penah tgk gk, dorang kate proses dr satu kilang tu lah, konon hasil dr kilang tu lah ape lah, tah xsure jugakk :p

    ReplyDelete
  7. #navbar-iframe { display:block }
    yang dalam HTML kod ea? aya xjumpe pon ada 1 je kod kat atas tu..aya xjumpe agi 1 pon..=(

    ReplyDelete
  8. pernah tgk video ni dulu..tak tahu la ni awan betul ke apa..

    ReplyDelete
  9. wah...1st time tgk ni...mcm2 kn duani skg..

    follower ke 2769

    ReplyDelete
  10. dh lama tgk kt youtube.. tapi x pasti apa objek tu sebenarnya...

    ReplyDelete
  11. diorang kata video nih da lme shida.. n kapas jew

    ReplyDelete
  12. pnh tgk gak...siap baca lagi komen2 diorg...ape2 pun..allah maha kuasa...klo dia nk benda tu jadi..mmg jadi..

    ReplyDelete
  13. awan dah jatuh ke bumi...skrg ni nak tunggu bulan jatuh ke riba pulak...boleh ke?...hoho...sure dah dekat sgt nak kiamat

    ReplyDelete
  14. tadak yg mustahil bagi kita sbg org ISLAM

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.