Awan Jatuh ke Bumi | 5 gambar dan video | Dunia sebenar Shida


Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? KLIK SINI!



Saturday, 17 March 2012

Awan Jatuh ke Bumi | 5 gambar dan video

  Assalamualaikum, peace upon you.
nak lagi? jom tengok video kat bawah ni atau picit link sini > Awan Jatuh ke Bumi
korang percaya? berlaku sepertinya macam dekat arab, dengan percakapan pun memang arab tak tahu lah sebab shida tak faham pun hehee.. Ada yang kata buih sabun lah, awan betul lah. Siapa ada story kisah ni share lah dengan shida dan kawan-kawan kat sini. sumber video dari youtube dan shida mula tengok dekat facebook adik shida. tak tahu lah nak percaya ke tak, shida cuma berkongsi disini :)







19 Jari Ohsem:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

1st time tengok ni

JR said...

Nothing impossible, kerana Dia boleh memperlihatkan kuasaNya bila2 saja dan di mana2 saja. Dulu di beberapa negara Arab yg gersang jarang hujan, tapi sekarang bukan saja banjir, malah salji pun dah turun. Subhanallah...

Fara E's said...

perghh , serius ke ni ? nampak cam kapas je

CikPuan Azizah said...

hish..menakutkan jer...takkan la awan jatuh ke bumi kot. huhuhu wallahualam.

Azhafizah[フィザ] said...

macam bukan awan pulak bile tengok video..macam kapas pun ada..

Fid"s said...

yup nampak macam awan betul je...
canggih jugak sebab gua tak pernah nampak sebelum ni.

Chikova_Airashii said...

dulu penah tgk gk, dorang kate proses dr satu kilang tu lah, konon hasil dr kilang tu lah ape lah, tah xsure jugakk :p

aya ctkuzs said...

aya nak gak pegang awan~

aya ctkuzs said...

#navbar-iframe { display:block }
yang dalam HTML kod ea? aya xjumpe pon ada 1 je kod kat atas tu..aya xjumpe agi 1 pon..=(

Terbelog said...

pelik btl la..

Ezad Skytech said...

pernah tgk video ni dulu..tak tahu la ni awan betul ke apa..

Yumida said...

wah...1st time tgk ni...mcm2 kn duani skg..

follower ke 2769

caliph shuriken said...

dh lama tgk kt youtube.. tapi x pasti apa objek tu sebenarnya...

Sheda Argos ツ said...

diorang kata video nih da lme shida.. n kapas jew

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..

xpernh tgk ni.

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah..mcm gula2 kapas..hehe

ChaCha said...

pnh tgk gak...siap baca lagi komen2 diorg...ape2 pun..allah maha kuasa...klo dia nk benda tu jadi..mmg jadi..

OdahOne OdahOneBizz said...

awan dah jatuh ke bumi...skrg ni nak tunggu bulan jatuh ke riba pulak...boleh ke?...hoho...sure dah dekat sgt nak kiamat

Faizz's Jamil said...

tadak yg mustahil bagi kita sbg org ISLAM