Awan Jatuh ke Bumi | 5 gambar dan video | Dunia sebenar Shida Awan Jatuh ke Bumi | 5 gambar dan video

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 17 March 2012

Awan Jatuh ke Bumi | 5 gambar dan video

  Assalamualaikum, peace upon you.
nak lagi? jom tengok video kat bawah ni atau picit link sini > Awan Jatuh ke Bumi
korang percaya? berlaku sepertinya macam dekat arab, dengan percakapan pun memang arab tak tahu lah sebab shida tak faham pun hehee.. Ada yang kata buih sabun lah, awan betul lah. Siapa ada story kisah ni share lah dengan shida dan kawan-kawan kat sini. sumber video dari youtube dan shida mula tengok dekat facebook adik shida. tak tahu lah nak percaya ke tak, shida cuma berkongsi disini :)







19 Jari Ohsem:

Unknown said...

1st time tengok ni

JR said...

Nothing impossible, kerana Dia boleh memperlihatkan kuasaNya bila2 saja dan di mana2 saja. Dulu di beberapa negara Arab yg gersang jarang hujan, tapi sekarang bukan saja banjir, malah salji pun dah turun. Subhanallah...

Fara E's said...

perghh , serius ke ni ? nampak cam kapas je

Unknown said...

hish..menakutkan jer...takkan la awan jatuh ke bumi kot. huhuhu wallahualam.

Azhafizah MN said...

macam bukan awan pulak bile tengok video..macam kapas pun ada..

Fid"s said...

yup nampak macam awan betul je...
canggih jugak sebab gua tak pernah nampak sebelum ni.

Chikova_Airashii said...

dulu penah tgk gk, dorang kate proses dr satu kilang tu lah, konon hasil dr kilang tu lah ape lah, tah xsure jugakk :p

Unknown said...

aya nak gak pegang awan~

Unknown said...

#navbar-iframe { display:block }
yang dalam HTML kod ea? aya xjumpe pon ada 1 je kod kat atas tu..aya xjumpe agi 1 pon..=(

Terbelog said...

pelik btl la..

Ezad Skytech said...

pernah tgk video ni dulu..tak tahu la ni awan betul ke apa..

Yumida said...

wah...1st time tgk ni...mcm2 kn duani skg..

follower ke 2769

caliph shuriken said...

dh lama tgk kt youtube.. tapi x pasti apa objek tu sebenarnya...

Unknown said...

diorang kata video nih da lme shida.. n kapas jew

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..

xpernh tgk ni.

Zaza Iman said...

wah..mcm gula2 kapas..hehe

Karya Hati said...

pnh tgk gak...siap baca lagi komen2 diorg...ape2 pun..allah maha kuasa...klo dia nk benda tu jadi..mmg jadi..

odahonebizz said...

awan dah jatuh ke bumi...skrg ni nak tunggu bulan jatuh ke riba pulak...boleh ke?...hoho...sure dah dekat sgt nak kiamat

Classified ! said...

tadak yg mustahil bagi kita sbg org ISLAM