Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

   Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua warga blogspot, hari ini pecah panggung shida join segmen 'Ben Ashaari' tu, first time dalam sejarah blogging shida. Before ni pernah juga nak join selalu saja tak sempat sebabnya bila nak join mesti segmen dah tutup, apakan daya. So kebetulan hari ni shida cuti so apa lagi mari bersegmen dengan Ben Ashaari segmen tutup malam ni pukul10 dan tajuknya 'Ben Ashaari ajak korang kritik blog aku'
Segmen kali ni best sebab nak ajak kawan-kawan blog kritik blog shida. Shida sebagai blogger yang baru nak menapak shida rasa shida perlu kritikan yang membina dari korang. Nak kritik? kritik lah yang boleh buat shida lagi bersemangat nak jadi blogger untuk semua orang. Bagi shida blog ni masih berat. Siapa setuju?? cuba korang nyatakan apa yang perlu shida buat supaya blog ni menjadi ringan bukan lah ringan sangat tapi bisa dibuka dengan kelajuan yang minimum hehee ^_^

terima kasih semua, terima kasih Ben Ashaari





47 comments:

  1. nak kritik blog ben ashaari jer...

    bagitaw dia, x payah laa main SEO kalau dh personal blog.. Bikin kacau keyword org jerr kat google.. Kah kah kah kah kah,,,

    ReplyDelete
  2. alahai shida..xde bnda nk kritik..nk puji ada la ni..sume kemas!

    ReplyDelete
  3. blog shida dah ok bgi jijah..

    ReplyDelete
  4. tak pandai kritik..hehehehe

    ReplyDelete
  5. suka blog ni

    HEHE


    jom pergi blog saya pulak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  6. blog awak ok.. i like blue colour!

    cantik title sidebar.. mcam ne buat tu? huhu.. ajar boleh? hehe

    urmm sudi tak exchange banner dgn saya? hehe..


    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. compare dgn versi2 sblom ni, blog ni pada level mudah akses ^^

    ReplyDelete
  8. blog kak shida AWESOME!!

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. apa ni semua org xmau komen or kritik...sbnrnya byk bnda nk komen ni...tkut xmuat space pulak...xpela len kali jek komen...hoho...

    ReplyDelete
  10. hye..dari segmen abg ben..
    kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html


    dh ok dah blog ni..cantik..:D

    ReplyDelete
  11. blog shida mmg tbaik :) like..

    ReplyDelete
  12. nak kritik ni ,... hehe, btw tq dtg blog sy ..

    blog ni da kemas da pun. baik da ^^

    ReplyDelete
  13. thanks komen blog ain. blog akak pon lawa. suka yg sidebar tu, hehehe

    ReplyDelete
  14. nice blog hara suka :)


    hara dtg sini follow shida :)

    ReplyDelete
  15. farah rasa blog awk nie ok dah ..
    nice & simple .. :)
    sedap mata memandang .. hehe ..

    ReplyDelete
  16. hai shida~
    bl0g yg kemas, warna biru sgt sejuk je mata mmandang..sng citer OK la bl0g neyh :D

    ReplyDelete
  17. simple dan praktikal!!..bagus..

    ReplyDelete
  18. nak kritik apo eh.. hehe.. saya mahu lebih lagi dari ini..kih kih

    ReplyDelete
  19. blog otai mana boleh kritik ekekkee.. :P

    ReplyDelete
  20. blog dah lawa dah shida..aku pn xtau nk kritik apa..sume ok..cume biru sgt hehee =.=

    ReplyDelete
  21. dtg dr segmen abg ben.. heheh.. belog u da ok dear.. sy kena bnyk bljr dr awak.. tlg ajar ye

    ReplyDelete
  22. ada msa nk suh sida..modefy blog pat eah kih3 :P
    blog sida dah ok sgt da sida..xpelu kritik2..lg..

    ReplyDelete
  23. blog simple je tak serabut cuma blog berat sikit kot sbb lmbt loading. atau saya slh kot, maybe internet saya slow. hahahaha

    ReplyDelete
  24. wah, blue kaler. hehe. blog mndamaikan ati. :), tp lmbt jugak la dy nk abes load. :)

    thx komen blog yuyu. :)

    ReplyDelete
  25. blog ok laa.. Nak komen lebih2.. blog sendiri dah buruk ann~ ^^
    __________________________________
    Marah ke masa lwat blog saya?? Sorry laa sejak pakai New interferences nih verifikation tu dll jd default balik ..

    Terima kasih sebab lawat

    http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

    http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  26. kemas je awk ,, cun dah ,, thanks kritik

    ReplyDelete
  27. Tak ada apa2 komen pun untuk blog shida ni keran semua dah cantik dan semua tersusun kemas.

    ReplyDelete
  28. wahhh comelnyer blog ni.. Sejuk mata memandang...

    ReplyDelete
  29. cantik, simple dan mudah, terbaik!

    thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
    themrizzo.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. tak ada masalah kat blog ni . semua ok =) loading pun lajuuu =)

    ReplyDelete
  31. xde nak kritik..cantik blog ni..:))

    ReplyDelete
  32. thanks komen2 blog sy... blog awk smua ok cma lmbat ckit nk loading... sal header tu mmg sy xpndai nk design... hehehehehe

    ReplyDelete
  33. da comel da ni

    tq ye singgah kritik blog CA

    ReplyDelete
  34. thanks sebab komen blog fisha yer. blog awk ni cantik n fisha suker header awk. menarik.

    ReplyDelete
  35. thanks comment.. salam kenal yer..

    nice blog

    ReplyDelete
  36. Thanks sebab bg Comment (:

    Blog nih Simple but Nice & Cool ~ Like ! Done folloe u ^^,

    ReplyDelete
  37. thanks sudi singgah n kritik blog cik comey..blog awak lagi comel.kemas n tersusun..header pun cantik..sumer ok.. =)

    ReplyDelete
  38. thanks sudi komen blog kite. sori sebab lambat respon eh. blog ni dh cukup okey. sempoi. ;)

    ReplyDelete
  39. @wan_cikgumuzik
    hmmm aku ada pengalaman..aku kwen dngn xbf aku.....ktorg puts sbb dia ada gf lain....tp hbngn diorg tkdapat restu..jd dia wat pilihan pilih aku...aku pilihan keluarga dia....hmmmm dugaan sgt klu kawen mcm aku....kesabaran perlu kuat....wlupn kt pnh bercinta dngn dia dlu..tp tak sm sbb kt da pnh pts ngn dia....hmmm skg ktorg msh dlm nk knl hati bdi..kesbrn kdng2 tercbar bila gf lm dia msh contc dia.huuhhuh

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.