BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU | Dunia sebenar Shida BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

   Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua warga blogspot, hari ini pecah panggung shida join segmen 'Ben Ashaari' tu, first time dalam sejarah blogging shida. Before ni pernah juga nak join selalu saja tak sempat sebabnya bila nak join mesti segmen dah tutup, apakan daya. So kebetulan hari ni shida cuti so apa lagi mari bersegmen dengan Ben Ashaari segmen tutup malam ni pukul10 dan tajuknya 'Ben Ashaari ajak korang kritik blog aku'
Segmen kali ni best sebab nak ajak kawan-kawan blog kritik blog shida. Shida sebagai blogger yang baru nak menapak shida rasa shida perlu kritikan yang membina dari korang. Nak kritik? kritik lah yang boleh buat shida lagi bersemangat nak jadi blogger untuk semua orang. Bagi shida blog ni masih berat. Siapa setuju?? cuba korang nyatakan apa yang perlu shida buat supaya blog ni menjadi ringan bukan lah ringan sangat tapi bisa dibuka dengan kelajuan yang minimum hehee ^_^

terima kasih semua, terima kasih Ben Ashaari





47 Jari Ohsem:

wan_cikgumuzik said...

nak kritik blog ben ashaari jer...

bagitaw dia, x payah laa main SEO kalau dh personal blog.. Bikin kacau keyword org jerr kat google.. Kah kah kah kah kah,,,

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai shida..xde bnda nk kritik..nk puji ada la ni..sume kemas!

Cik Azizah said...

blog shida dah ok bgi jijah..

Azhafizah[フィザ] said...

OK dah blog Shida ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak pandai kritik..hehehehe

Muhamad Azam said...

suka blog ni

HEHE


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Kay Jue said...

blog awak ok.. i like blue colour!

cantik title sidebar.. mcam ne buat tu? huhu.. ajar boleh? hehe

urmm sudi tak exchange banner dgn saya? hehe..


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

caliph shuriken said...

compare dgn versi2 sblom ni, blog ni pada level mudah akses ^^

Mieya Atiera said...

blog kak shida AWESOME!!

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

OdahOne OdahOneBizz said...

apa ni semua org xmau komen or kritik...sbnrnya byk bnda nk komen ni...tkut xmuat space pulak...xpela len kali jek komen...hoho...

dyabunga said...

hye..dari segmen abg ben..
kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html


dh ok dah blog ni..cantik..:D

^_^ Zaza Nur Iman said...

blog shida mmg tbaik :) like..

Mimi Suke Cupcakee said...

nice bloggg !!!
i loike :)

miSs tyNa said...

nak kritik ni ,... hehe, btw tq dtg blog sy ..

blog ni da kemas da pun. baik da ^^

cikyuz said...

nice belog ;)

Ain Zuhairi said...

thanks komen blog ain. blog akak pon lawa. suka yg sidebar tu, hehehe

nuhara said...

nice blog hara suka :)


hara dtg sini follow shida :)

Farah'eylla Damia said...

farah rasa blog awk nie ok dah ..
nice & simple .. :)
sedap mata memandang .. hehe ..

AlyNn NyzAa said...

hai shida~
bl0g yg kemas, warna biru sgt sejuk je mata mmandang..sng citer OK la bl0g neyh :D

Syahmi Elias said...

simple dan praktikal!!..bagus..

Koding said...

Tak sanggup aku nak kritik blog orang ni...

Jemput singgah ke blog Koding...

::CIK LYNN:: said...

suma cantik! =)

kiz said...

nak kritik apo eh.. hehe.. saya mahu lebih lagi dari ini..kih kih

mummyriena said...

blog otai mana boleh kritik ekekkee.. :P

tilam.BKFM said...

blog dah lawa dah shida..aku pn xtau nk kritik apa..sume ok..cume biru sgt hehee =.=

::Misz Roti Kaya:: said...

dtg dr segmen abg ben.. heheh.. belog u da ok dear.. sy kena bnyk bljr dr awak.. tlg ajar ye

patriq said...

ada msa nk suh sida..modefy blog pat eah kih3 :P
blog sida dah ok sgt da sida..xpelu kritik2..lg..

wanie_mn said...

blog simple je tak serabut cuma blog berat sikit kot sbb lmbt loading. atau saya slh kot, maybe internet saya slow. hahahaha

Yuyu Ashari said...

wah, blue kaler. hehe. blog mndamaikan ati. :), tp lmbt jugak la dy nk abes load. :)

thx komen blog yuyu. :)

Rafieq (◕‿◕)3 said...

blog ok laa.. Nak komen lebih2.. blog sendiri dah buruk ann~ ^^
__________________________________
Marah ke masa lwat blog saya?? Sorry laa sejak pakai New interferences nih verifikation tu dll jd default balik ..

Terima kasih sebab lawat

http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

gadismanja said...

kemas je awk ,, cun dah ,, thanks kritik

slumberdek said...

Tak ada apa2 komen pun untuk blog shida ni keran semua dah cantik dan semua tersusun kemas.

Adam Narzuan said...

wahhh comelnyer blog ni.. Sejuk mata memandang...

Mr iZzo (^^,) said...

cantik, simple dan mudah, terbaik!

thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
themrizzo.blogspot.com

fizafantagirO said...

tak ada masalah kat blog ni . semua ok =) loading pun lajuuu =)

cik nisa said...

xde nak kritik..cantik blog ni..:))

Yana_Nana21 said...

blog ni bagus sekali :)

Fazi Isma said...

thanks komen2 blog sy... blog awk smua ok cma lmbat ckit nk loading... sal header tu mmg sy xpndai nk design... hehehehehe

Azizah a.k.a N.a.z said...

nice blog..
coollll..

apisv2 said...

Membalas kritikan :P
Ok je blog ni. Sempoii
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html#comment-form

Cik Ayu said...

da comel da ni

tq ye singgah kritik blog CA

Dak Fisha said...

thanks sebab komen blog fisha yer. blog awk ni cantik n fisha suker header awk. menarik.

Dieyna said...

thanks comment.. salam kenal yer..

nice blog

Cik Farhana said...

Thanks sebab bg Comment (:

Blog nih Simple but Nice & Cool ~ Like ! Done folloe u ^^,

cik comey said...

thanks sudi singgah n kritik blog cik comey..blog awak lagi comel.kemas n tersusun..header pun cantik..sumer ok.. =)

9n0L4 said...

thanks sudi komen blog kite. sori sebab lambat respon eh. blog ni dh cukup okey. sempoi. ;)

sha said...

@wan_cikgumuzik
hmmm aku ada pengalaman..aku kwen dngn xbf aku.....ktorg puts sbb dia ada gf lain....tp hbngn diorg tkdapat restu..jd dia wat pilihan pilih aku...aku pilihan keluarga dia....hmmmm dugaan sgt klu kawen mcm aku....kesabaran perlu kuat....wlupn kt pnh bercinta dngn dia dlu..tp tak sm sbb kt da pnh pts ngn dia....hmmm skg ktorg msh dlm nk knl hati bdi..kesbrn kdng2 tercbar bila gf lm dia msh contc dia.huuhhuh