Dah jatuh ditimpa tangga pula! | Dunia sebenar Shida Dah jatuh ditimpa tangga pula!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 23 March 2012

Dah jatuh ditimpa tangga pula!

   Assalamualaikum, peace upon you.
wahh!! sadis, memang sadis dah 3hari shida selsema ni. Dah makan ubat pun macam tak efek apa je! dah sedih dengan kehilangan wang sekarang dapat selsema pula. dah jatuh ditimpa tangga pula kan maksudnya "berterusan didatangi masalah". Nasib badan lah! dari mula berlaku sampai lah hari ini masih termimpi-mimpi pasal duit yang hilang tu. Aarrghhh..benci betul! keadaan macam ni.
Tak tahu lah bila selsema ni nak baik. Shida paling tak suka kalo selsema sebabnya bila shida selsema memang teruk. mata berair-air bagai macam orang menangis sampai bengkak-bengkak mata lah! setakat demam dengan batuk tak apa lagi tapi jangan selsema. Memang susah hati kalau selsema datang. Pergi kerja kena bawa tuala kecil untul lap air mata atau hingusan huhu..dah macam budak kecil kan! tapi apa nak buat itu lah kenyataannya.
Hope cepat lah sembuh. Ubat-ubat makan je sampai tak larat nak makan dah. habis mata hidung merah-merah dibuatnya!! pergi kerja pun tak makeup sebab pasti habis bedak-bedak yang shida tempek kat muka kena lap! sabar je lah dengan penyakit selsema ni. korang ada yang selsema teruk macam shida? kalau ada bagi lah sikit tips nak hilangkan atau nak sembuh dengan cepat. shida memang tak selesa macam ni. ok lah dari tadi asyik bersin sampai terkena dah screen laptop ni. tutup tutup k bye korang~



Moga cepat sembuh selsema ku =.=







20 Jari Ohsem:

^_^ Zaza Nur Iman said...

shida..moga cepat sembuh..zaza pernah selesema batuk demam..tiga minggu..minggu ke 3 baru gi kinik tu pun sbb muntah..hehe

::CIK LYNN:: said...

xpa...ujian untuk shida...mgkin ada hikmah nya...=)

nuyui a.k.a miss YUI said...

jg kesihatan k shida..

Bui Junaidi said...

KAK BUI KALAU KENA SELSEMA PALING TAK SUKA BILA PART NAK TIDUR..TAK LEH BERNAFAS..HUHU

SEMOGA SHIDA CEPAT SEMBUH YER

am said...

get well soon shida :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

zaman la ni, penyakit senang nak kena.. nak cure tu banyak ubat available, tapi takut side effect pulak

ecadwinkyasha said...

get well soon shida :)

Chikova_Airashii said...

semoge cpt smbuh yee langg..
saba laa yee..
lately ni baru dpt bce story psl lang..
ni baru lah namo nyo blog shida..
b4 ni citer sal hal keduniian jee.cewahh..hahaha...

Azhafizah[フィザ] said...

Semoga cepat sembuh ye shida.take care..banyakkan rehat dan rehatkan minda juga.

-SUPERGIRL- said...

mam lah pnadol yg rendam lam air suam tuhh . ntah ap nme tah . huk

CikPuan Azizah said...

dugaan syg..moga shida cepat sembuh yer..byk2 berehat..shida jgn stres tau! makan ubat oke :)

Sheda Argos ツ said...

moga cepat cihat yankk!! dugaan sume nih sabo eyh.. shida boleh hihi

suzie rahman said...

salam shida..hope selesema tu cepat sembuh k..

caliph shuriken said...

nk cepat reda selsema tu, telan active fast.. mmg berkesan, hikk...

Ezad Skytech said...

semoga shida cepat2 sembuh ye..:D

jena said...

cantik je nmpk vintage2 effect ka blog neh..hihi

http://naziman.com/teknologi/software-laptop/mengedit-gambar-tanpa-menggunakan-software/

Ana Farhana said...

sme laa, xsht jugak :(

patriq said...

cepat sembuh yer sida....

efa said...

semoga cepat sembuh kaka..mam ubat yer (:

mummyriena said...

pe hal shida sampai camni skali ko..mkn ubat k..ko kene jmpa dr. kalo selsema bterusan k..take care dear!