Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 23 March 2012

Dah jatuh ditimpa tangga pula!

   Assalamualaikum, peace upon you.
wahh!! sadis, memang sadis dah 3hari shida selsema ni. Dah makan ubat pun macam tak efek apa je! dah sedih dengan kehilangan wang sekarang dapat selsema pula. dah jatuh ditimpa tangga pula kan maksudnya "berterusan didatangi masalah". Nasib badan lah! dari mula berlaku sampai lah hari ini masih termimpi-mimpi pasal duit yang hilang tu. Aarrghhh..benci betul! keadaan macam ni.
Tak tahu lah bila selsema ni nak baik. Shida paling tak suka kalo selsema sebabnya bila shida selsema memang teruk. mata berair-air bagai macam orang menangis sampai bengkak-bengkak mata lah! setakat demam dengan batuk tak apa lagi tapi jangan selsema. Memang susah hati kalau selsema datang. Pergi kerja kena bawa tuala kecil untul lap air mata atau hingusan huhu..dah macam budak kecil kan! tapi apa nak buat itu lah kenyataannya.
Hope cepat lah sembuh. Ubat-ubat makan je sampai tak larat nak makan dah. habis mata hidung merah-merah dibuatnya!! pergi kerja pun tak makeup sebab pasti habis bedak-bedak yang shida tempek kat muka kena lap! sabar je lah dengan penyakit selsema ni. korang ada yang selsema teruk macam shida? kalau ada bagi lah sikit tips nak hilangkan atau nak sembuh dengan cepat. shida memang tak selesa macam ni. ok lah dari tadi asyik bersin sampai terkena dah screen laptop ni. tutup tutup k bye korang~



Moga cepat sembuh selsema ku =.=







20 comments:

  1. shida..moga cepat sembuh..zaza pernah selesema batuk demam..tiga minggu..minggu ke 3 baru gi kinik tu pun sbb muntah..hehe

    ReplyDelete
  2. xpa...ujian untuk shida...mgkin ada hikmah nya...=)

    ReplyDelete
  3. KAK BUI KALAU KENA SELSEMA PALING TAK SUKA BILA PART NAK TIDUR..TAK LEH BERNAFAS..HUHU

    SEMOGA SHIDA CEPAT SEMBUH YER

    ReplyDelete
  4. zaman la ni, penyakit senang nak kena.. nak cure tu banyak ubat available, tapi takut side effect pulak

    ReplyDelete
  5. semoge cpt smbuh yee langg..
    saba laa yee..
    lately ni baru dpt bce story psl lang..
    ni baru lah namo nyo blog shida..
    b4 ni citer sal hal keduniian jee.cewahh..hahaha...

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh ye shida.take care..banyakkan rehat dan rehatkan minda juga.

    ReplyDelete
  7. mam lah pnadol yg rendam lam air suam tuhh . ntah ap nme tah . huk

    ReplyDelete
  8. dugaan syg..moga shida cepat sembuh yer..byk2 berehat..shida jgn stres tau! makan ubat oke :)

    ReplyDelete
  9. moga cepat cihat yankk!! dugaan sume nih sabo eyh.. shida boleh hihi

    ReplyDelete
  10. salam shida..hope selesema tu cepat sembuh k..

    ReplyDelete
  11. nk cepat reda selsema tu, telan active fast.. mmg berkesan, hikk...

    ReplyDelete
  12. semoga shida cepat2 sembuh ye..:D

    ReplyDelete
  13. cantik je nmpk vintage2 effect ka blog neh..hihi

    http://naziman.com/teknologi/software-laptop/mengedit-gambar-tanpa-menggunakan-software/

    ReplyDelete
  14. semoga cepat sembuh kaka..mam ubat yer (:

    ReplyDelete
  15. pe hal shida sampai camni skali ko..mkn ubat k..ko kene jmpa dr. kalo selsema bterusan k..take care dear!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.