Gambar pertunangan Irma Hasmie & Reza Syah Ameer Dato’ Radzuan | Dunia sebenar Shida Gambar pertunangan Irma Hasmie & Reza Syah Ameer Dato’ Radzuan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 24 March 2012

Gambar pertunangan Irma Hasmie & Reza Syah Ameer Dato’ Radzuan

   Assalamualaikum, peace upon you.
Gambar utama credit to www.murai.com.my Tahniah shida ucapkan pada Irma Hasmie kerana selamat ditunangkan dengan Reza Syah Ameer Dato' Radzuan iaitu abang shida ^_^ jangan percaya sangat ok! Nama "pak" je sama! di rumahnya petang tadi di Desa Coafiled, Sungai Buloh. Cantik baju tunang irma biru-biru lagi tu, suka tengok irma sekrang dengan imej bertudung yang super cute! hope imej bertudung ini kekal selamanya bersama irma Insyaallah~ Irma juga diikat sehingga julai ini sebelum menamatkan zaman bujangnya. Jom tengok antara gambar-gambar yang menarik sekitar pertunangan Irma Hasmie.
gambar diatas credit tu abang hensem a.k.a Abang Nara :)
Irma Hasmie dan Ezuwan Ismail
Irma Hasmie dan Wardina Safiyya

komen ni shida ambil dari komen Abang Nara, bila korang baca apa yang ada dalam fikiran korang??


bilalah turn shida ek  ^_^








25 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

aduhai...dengki ke ape dia tu..duk komen cam gitu..


suka tengok irmaaaa:) cantik sangat!

Cik Purple Pinkypuff said...

wah.. tahniah buat irma.. cp stat minat kat irma bila dah pkai tudung.. hee.. :) smoga bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin..

p/s: org yg komen tuh, konfem jeles.. entah2 muka dia pon besepah kat indon jugak kot? hahaha.. sengal! :P peace..^^y

RazFiRa said...

sape yg komen tu? kejamnya. whatever!

Irma memang manis berseri!

Tahniah Irma!

Nurul Faiz Bikers said...

macam jelous je tukang komen tu.
kalau dah bertudung tu ada je yg tak kenanya...
tak faham betul la.

Mish Apple said...

laa~ tunang dah? tak ke kurang dose nabil dpt kawen dgn irma .?

me suya said...

perlu ke komen macam tu.. so shame on that person.. kenapa nak jeles sgt.. canti ke apa ke.. hak peribadi.. Ihsan pinjam Allah swt.. ntah apa2 aaaa

Azhafizah[フィザ] said...

Cantiknya Irma..tahniah!

Suka pulak tengok busana irma ni..gojes.

patriq said...

comel n manis je irma kan sida..turn sida xlama jer la tuh kan.. =.=

efa said...

comelnya irma ni..selamat bertunang ;)

efa said...

eh pe hal org yg komen tu..ayat dia tu cam nk pkene irma je ..tak baik btul!!

mummyriena said...

sbanrnye aku suke tgk prubahan irma ni..dah btudung..makin manis jer ;)

caliph shuriken said...

congratz utk irma & pasangannya ^^

*abg shida ek? hikk...

fyna said...

tahniah irma dan pasangan..
^^;

CikPuan Azizah said...

Alhamdulilah selamat dah bertunang irma ni! ya Allah cantiknya dia bertudung..manis sekali :))

LoveBug said...

ngape le komen dia gitu..wuwuw...

moga shida pulak pasni..hehehe

mizpreity_299 said...

hihi cntik bju dier ensem gak tunang dier semoga kwin cepat hihi..


komen tuh dengki je shida =P

-SUPERGIRL- said...

hengsengggggnyeeeee tunang irma . terlopong nabil tuh tgk !!! muahaha . eh asal dy tuh komen cmtu . broken heart lah tuu irma tunang . hahak

ecadwinkyasha said...

adore the design of her dress :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alaaa ingatkn shida pergi tadi..hehe

_mauhaha_corner said...

cantik!:))

Terbelog said...

btl la ckp pengomen tu
fuyyoo..ngan dato mne dia tunang tu

Leeyana Amzar said...

mmg irma ni xcntik dulu,tp pas dia ikhlas bertudung kecntikan dia mula terserlah..memang cntik sgt

syAzAnA said...

dia jelesss. T___T

TTE said...

laaaa...dah kawen dah?, melepas aku...hehehehehe

MaYa MustWany said...

alahai nyah tuh jle la tuh..

pe2 pun suka tgk irma skrg..
cntik ler bajunya..

nak tggu brita gmbira diana amir lak