Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 24 March 2012

Gambar pertunangan Irma Hasmie & Reza Syah Ameer Dato’ Radzuan

   Assalamualaikum, peace upon you.
Gambar utama credit to www.murai.com.my Tahniah shida ucapkan pada Irma Hasmie kerana selamat ditunangkan dengan Reza Syah Ameer Dato' Radzuan iaitu abang shida ^_^ jangan percaya sangat ok! Nama "pak" je sama! di rumahnya petang tadi di Desa Coafiled, Sungai Buloh. Cantik baju tunang irma biru-biru lagi tu, suka tengok irma sekrang dengan imej bertudung yang super cute! hope imej bertudung ini kekal selamanya bersama irma Insyaallah~ Irma juga diikat sehingga julai ini sebelum menamatkan zaman bujangnya. Jom tengok antara gambar-gambar yang menarik sekitar pertunangan Irma Hasmie.
gambar diatas credit tu abang hensem a.k.a Abang Nara :)
Irma Hasmie dan Ezuwan Ismail
Irma Hasmie dan Wardina Safiyya

komen ni shida ambil dari komen Abang Nara, bila korang baca apa yang ada dalam fikiran korang??


bilalah turn shida ek  ^_^








25 comments:

  1. aduhai...dengki ke ape dia tu..duk komen cam gitu..


    suka tengok irmaaaa:) cantik sangat!

    ReplyDelete
  2. wah.. tahniah buat irma.. cp stat minat kat irma bila dah pkai tudung.. hee.. :) smoga bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin..

    p/s: org yg komen tuh, konfem jeles.. entah2 muka dia pon besepah kat indon jugak kot? hahaha.. sengal! :P peace..^^y

    ReplyDelete
  3. sape yg komen tu? kejamnya. whatever!

    Irma memang manis berseri!

    Tahniah Irma!

    ReplyDelete
  4. macam jelous je tukang komen tu.
    kalau dah bertudung tu ada je yg tak kenanya...
    tak faham betul la.

    ReplyDelete
  5. laa~ tunang dah? tak ke kurang dose nabil dpt kawen dgn irma .?

    ReplyDelete
  6. perlu ke komen macam tu.. so shame on that person.. kenapa nak jeles sgt.. canti ke apa ke.. hak peribadi.. Ihsan pinjam Allah swt.. ntah apa2 aaaa

    ReplyDelete
  7. Cantiknya Irma..tahniah!

    Suka pulak tengok busana irma ni..gojes.

    ReplyDelete
  8. comel n manis je irma kan sida..turn sida xlama jer la tuh kan.. =.=

    ReplyDelete
  9. comelnya irma ni..selamat bertunang ;)

    ReplyDelete
  10. eh pe hal org yg komen tu..ayat dia tu cam nk pkene irma je ..tak baik btul!!

    ReplyDelete
  11. sbanrnye aku suke tgk prubahan irma ni..dah btudung..makin manis jer ;)

    ReplyDelete
  12. congratz utk irma & pasangannya ^^

    *abg shida ek? hikk...

    ReplyDelete
  13. tahniah irma dan pasangan..
    ^^;

    ReplyDelete
  14. Alhamdulilah selamat dah bertunang irma ni! ya Allah cantiknya dia bertudung..manis sekali :))

    ReplyDelete
  15. ngape le komen dia gitu..wuwuw...

    moga shida pulak pasni..hehehe

    ReplyDelete
  16. hihi cntik bju dier ensem gak tunang dier semoga kwin cepat hihi..


    komen tuh dengki je shida =P

    ReplyDelete
  17. hengsengggggnyeeeee tunang irma . terlopong nabil tuh tgk !!! muahaha . eh asal dy tuh komen cmtu . broken heart lah tuu irma tunang . hahak

    ReplyDelete
  18. adore the design of her dress :)

    ReplyDelete
  19. alaaa ingatkn shida pergi tadi..hehe

    ReplyDelete
  20. btl la ckp pengomen tu
    fuyyoo..ngan dato mne dia tunang tu

    ReplyDelete
  21. mmg irma ni xcntik dulu,tp pas dia ikhlas bertudung kecntikan dia mula terserlah..memang cntik sgt

    ReplyDelete
  22. laaaa...dah kawen dah?, melepas aku...hehehehehe

    ReplyDelete
  23. alahai nyah tuh jle la tuh..

    pe2 pun suka tgk irma skrg..
    cntik ler bajunya..

    nak tggu brita gmbira diana amir lak

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.