In Step With SCHA ALYAHYA | Trendsetter Online - KL SOGO | Dunia sebenar Shida In Step With SCHA ALYAHYA | Trendsetter Online - KL SOGO

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 27 March 2012

In Step With SCHA ALYAHYA | Trendsetter Online - KL SOGO

   Assalamualaikum, peace upon you.
Ok tak habis lagi pasal SCHA ALYAHYA ye, tapi bukan lagi pasal dia dilamar dan sebagainya tapi pasal SCHA dilamar menjadi model dalam Trensetter Online KL SOGO bertuah sekali lagi untuk SCHA. Tapi tengok dari penampilan memang sesuai SCHA dijadikan model Fesyen masa kini. Tahniah buat SCHA! so jom jom enjoy dengan tips yang mungkin berguna untuk kita tentang Fesyen ala-ala moden ni mungkin bukan untuk shida tapi berguna buat kawan-kawan diluar sana yang gemarkan fensyen trendy macam SCHA :)

happy ke?? saja nak test BE dari Nuffnang :)





11 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui xpndai nak bfesyen..huhu.

Azhafizah[フィザ] said...

Cantiknya Scha..bertuah badan.

-SUPERGIRL- said...

buat entry pasai fahrin ahmad pulakkk . haha

NoorHafiy Budax Lanun said...

Inilah dikatakan tuah... huhuhu... Scha cantik apa...

^_^ Cik Zaza House said...

btuah scha.. :)

hyz said...

rambut dia ohsem!

CikPuan Azizah said...

bertuahnya...rezeki nak kawen..kat nuffnang pon berjoget2 iklan scha ni..hehe

caliph shuriken said...

owh, shida btul2 dapat BE scha ni ek? congratz ^^

patriq said...

mc2 lah scha ni dapat..untunglaaa!!!

mummyriena said...

biasalah retiskn..mana ade yg xlamar..lagi2 retis mcm scha..retis kelaass kau maria..hahaa

Faizz's Jamil said...

dya nih somel sikit ja dqi shida .
#kembang lertew