Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 27 March 2012

In Step With SCHA ALYAHYA | Trendsetter Online - KL SOGO

   Assalamualaikum, peace upon you.
Ok tak habis lagi pasal SCHA ALYAHYA ye, tapi bukan lagi pasal dia dilamar dan sebagainya tapi pasal SCHA dilamar menjadi model dalam Trensetter Online KL SOGO bertuah sekali lagi untuk SCHA. Tapi tengok dari penampilan memang sesuai SCHA dijadikan model Fesyen masa kini. Tahniah buat SCHA! so jom jom enjoy dengan tips yang mungkin berguna untuk kita tentang Fesyen ala-ala moden ni mungkin bukan untuk shida tapi berguna buat kawan-kawan diluar sana yang gemarkan fensyen trendy macam SCHA :)

happy ke?? saja nak test BE dari Nuffnang :)





11 comments:

  1. Cantiknya Scha..bertuah badan.

    ReplyDelete
  2. buat entry pasai fahrin ahmad pulakkk . haha

    ReplyDelete
  3. Inilah dikatakan tuah... huhuhu... Scha cantik apa...

    ReplyDelete
  4. bertuahnya...rezeki nak kawen..kat nuffnang pon berjoget2 iklan scha ni..hehe

    ReplyDelete
  5. owh, shida btul2 dapat BE scha ni ek? congratz ^^

    ReplyDelete
  6. mc2 lah scha ni dapat..untunglaaa!!!

    ReplyDelete
  7. biasalah retiskn..mana ade yg xlamar..lagi2 retis mcm scha..retis kelaass kau maria..hahaa

    ReplyDelete
  8. dya nih somel sikit ja dqi shida .
    #kembang lertew

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.