MOOD berubah sejak-sejak RM600 lesap macam tu saja!! | Dunia sebenar Shida MOOD berubah sejak-sejak RM600 lesap macam tu saja!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 22 March 2012

MOOD berubah sejak-sejak RM600 lesap macam tu saja!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
siapa perasan blog ni sunyi 2 3 hari, shida memang rasa tak ada mood. baru-baru ni shida baru je kehilangan duit sebanyak RM600 banyak kan?? ya! shida tertipu tipu tipu tertipah! ha! siap boleh nyanyi lagi. Mood selepas tu memang kelaut. Hati rasa panas je bila ingat-ingat balik. Mana pula shida nak cari balik RM600. sebab?? pergi tanya mudah.my. Siapa yang tahu story ni tahu lah sebab apa dan kenapa. Perkara ni masih dalam siasatan. Peluang nak dapat balik tu tak tau lah nak cakap macam tak nyata je!
Amaran ya!! bagi sesiapa yang nak tanya shida tentang Nuffnang sila lah PM tapi sila daftar dan isi borang tata tertib dulu ya. hahaa!! melawak saja! shida cuma nak bagi nasihat jika nak kan sesuatu biarlah dari kepuasan diri sendiri atau dari hasil kerja sendiri baru kita puas hati. Nak BE boleh! buat lah seperti yang disarankan kalau tak buat mereka pun tak peduli, shida? lagi tak peduli blog korang! idea dah bagi tutorial dah buat so apa lagi yang korang nak? tak kan benda cam ni nak shida buka kan akaun nuffnang untuk korang then buat kan satu per satu untuk korang?? macam tu BAIK TAK PAYAH JADI BLOGGER! kalau semua nak harap orang lain buat. Habis korang belajar apa?? Nak duit je senang-senang tapi bersusah dulu tak nak. Jangan salahkan shida kalau korang tak dapat BE. tanya lah Nuffnang! rezekikan masing-masing.
Shida sendiri usaha dari bawah dari dalam akaun tu 0 sekarang dah membukit-bukit alhamdulillah. itu sebab shida sendiri usaha shida tak minta sesiapa bantu. Apatah lagi suruh orang buatkan. Kira bersyukurlah shida ada buat tutor shida share dengan korang supaya apa yang shida dapat shida rasa korang pun dapat korang pun dapat rasa. Shida tak kedekut ilmu apa yang shida tahu shida share kan dengan korang. Cuba cakap dengan shida. sesiapa pernah tanya shida pasal BE then shida buat tak tahu?? siapa? ada? kalau ada tu mungkin segelintir yang shida terlepas pandang ada yang tanya-tanya kan. Tolonglah jangan buat shida stress!! dah lah duit hilang ni. Ada pula yang menaikkan lagi kemarahan dan kekecewanya aku! tak pernah rasanya shida ada rasa marah macam ni! jangan ada yang nak cuba-cuba nak tambah-tambah lagi ya! serius memang tak ada mood!! tak pasal-pasal je ada yang makan hati berulam jantung huhu.. astaghfirullahalazim.. astaghfirullahalazim..astaghfirullahalazim bersabar lah shida!

maaflah kalau ada yang kena marah dengan shida hari ni!! tapi tak apa lah dah dapat design free kan!! untungla!! shida hari ni marah esok lusa ok lah tu =.=

sorry ini entry moody shida =.= tak dapat nak buat apa-apa'





26 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

oic, patut laa lama senyap, ada kes rupanya.. byk tu ilang 600hinggit..

*sabar yer shida, smoga diganti dgn rezki yg bganda2 lebih baik pasni ^^

peyansanstaro said...

sabor je la...

Terbelog said...

wow..byk tu 600 shida oi

CikPuan Azizah said...

shida sbar syg..tak pernah tgk/dengar shida marah ni..takut pulak rasa... huhuhu tak patut la mereka yg buat shida camtu..tak baik betol...takpelah syg..anggap duit tu takde rezeki kita.. InsyaAllah lepas ni rezeki kita mmbukit2..Ameen :)

Chikova_Airashii said...

omg..ilang rm600?
patutlah asik moody jee..nape sebenanye lanG??

rileks2 jgn marah2..
jarang tgk alang mrh cenggini..heee

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..byk tu dear ilang..mudah .my?? uish..slalu gak kelebek situ..sbr ea..

p/s: yui tunggu mood shida ok ni =)

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

cm ne duit leh hilang shida? hishh byk 600 tu..
pape pn sbr eh shida.

eLL said...

macam mana boleh hilang rm600 tu?

Bui Junaidi said...

RM600..BOLEH BAYAR SEBULAN KERETA TU..MCM MANA BOLEH HILANG SHIDA..ADOYAIII,SAYANGNYA..TP NAK BUAT MCM MANA KAN,DH BUKAN REZEKI..

nurmujahidah said...

sabar kak shida,,, hehe,, takut lak muja ni,,

_mauhaha_corner said...

sabar k.shida..
bukan rezki k.shida...
insyallah...akan ada yang lebih baik kemudian hari..:))

aisya said...

sbr2.. huhu.. byknye rm600 tu..

p/s: nk tnye hilang cmne xbrani.. takut kne marah plak.. hehe

zareliqa afiqa said...

Patut lar mood shida kelaut..ilang RM600 upanya.Kalau iqa pon da ke dasar laut..huhu, sabar yer shida. :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

sabar eh shida...ada hikmah tu..senyum slalu :)

OdahOne OdahOneBizz said...

xpelah shida hari ni hilang rm600 mana tau esok lusa dapat rezeki sampai rm6K...ada ke org yg desperate sgt nakkan BE?

Ahmad Syuxer said...

semua ada hikmahnya..bersabar ye shida..memang berat dugaan ini..

rm600 bukan sedikit..apapun semoga ini memberi pengajaran kepada shida supaya berhati2 membuat urusan online dengan laman web tu pasni

Azhafizah[フィザ] said...

penipu tu pasti akan terima balasan dengan apa yang dia buat tu.Semoga ada hikmah disebalik apa yang jadi ni.yang penting shida sabar ye.

-SUPERGIRL- said...

lain kali dapat brg baru bayor . muahaha .

patriq said...

sabar lah sida..ade hikmah disebalik kjadian tu kn..nnt2 cite kat pat k..:))

mummyriena said...

sian ko shida..6rat tu..mna mau carik balik..dpt xcontact org tu or ko wat report je k..

efa said...

bersabar lah kak shida..tp tu la duit 6ratus tu nilao dia byk..mcm gaji sbln huhu..moga sipenipu dapat bala nnt bt mcm ni..

Sheda Argos ツ said...

huhu sbo2 hihi pasal nufnang tuh sheda memang gagal la tngok blog sheda pun nufnang leh ilang tiba2 je..huhu tp xpe rezeki sheda d tempt lain jd x kisah pun.. huhu ada entry baru sebut nme shida jemput bace eyhh..

Ezad Skytech said...

bersabar la ye...RM600 hilang..byk tu...? mcm2 boleh boleh buat...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

big lost tu shida! hmm mayb tu bukan rezeki shida kot.. bersabar ya, anggap ia ujian dariNYA :)

shameel Iskandar said...

sabar shida, hilang duit kita boleh redakan dgn bersabar. Tapi saya ni bukan hilang duit tapi org yg berhutang RM2000.00 menghilang entah ke mana. No HP dia pun bertukar dah. Waktu nak berhutang punyalah baik dan sopannya dtg merayu, pastu dapat hilang pulak.

b0an said...

kene tipu kat mudah kew?mmng banyak org kne tipu kat situ...kalo nk beli on9 lebih baik pegi kat lelong..boan pon slalu beli brg kat lelong...tpi yg murah2 jele...hehe