Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 2 March 2012

Nantikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani bahagian 2

   Assalamualaikum, peace upon you.
Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani Bahagian 2
Jom sama-sama kita saksikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani Bahagian 2 di saluran Astro Ria pada esok hari 3 Mac 2012 SABTU pada pukul10 malam nanti. Bagi mereka yang terlepas walimatulurus bahagian 1 boleh tengok video bawah ni. Pastikan speed anda laju lah heeehe :)

cantik kan?? bila lah turn shida..hurmmm..




9 comments:

  1. wedding of the year mestilah grand kan..exclusive siap kuar tv lagi tu.bertuahlah kan..moga moga lepas ni jodoh shida pulak.aminnn

    ReplyDelete
  2. ditag :)

    http://fafazira.blogspot.com/2012/03/contest-edit-gambar-paling-ohseem-by.html

    ReplyDelete
  3. mereka pasangan yg sangat sweet!! suka sgt2...tak tengok pon..nak tengok la..hehe


    insyaAllah pasni turn shida pulak yer..jijah doakan :)

    ReplyDelete
  4. sangat comey mereka berdua.. baiklah ada rasa sedikit jeles dengan mereka.. ahaha.. shida sabar shida satu masa nanti :)

    ReplyDelete
  5. orng kaya, nak wat apa2 pn xde hal, sbb bnyk duit..huhu

    ReplyDelete
  6. SABAR..NNT TURN SHIDA AKAN TIBA JUA

    ReplyDelete
  7. mlm ni nak tengok BPL lah Liv vs Ars...wlupun kipas ssh mati Man U tp syok gak nak tgk game ni...nak tgk org men bola ke nak tgk org kawen?

    ReplyDelete
  8. dh tgk smlm...bestkan..bertuah lisa :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.