Nantikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani bahagian 2 | Dunia sebenar Shida Nantikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani bahagian 2

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 2 March 2012

Nantikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani bahagian 2

   Assalamualaikum, peace upon you.
Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani Bahagian 2
Jom sama-sama kita saksikan Walimatulurus Yusry dan Lisa Surihani Bahagian 2 di saluran Astro Ria pada esok hari 3 Mac 2012 SABTU pada pukul10 malam nanti. Bagi mereka yang terlepas walimatulurus bahagian 1 boleh tengok video bawah ni. Pastikan speed anda laju lah heeehe :)

cantik kan?? bila lah turn shida..hurmmm..




9 Jari Ohsem:

Azhafizah[フィザ] said...

wedding of the year mestilah grand kan..exclusive siap kuar tv lagi tu.bertuahlah kan..moga moga lepas ni jodoh shida pulak.aminnn

FatmaFazira said...

ditag :)

http://fafazira.blogspot.com/2012/03/contest-edit-gambar-paling-ohseem-by.html

Cik Azizah said...

mereka pasangan yg sangat sweet!! suka sgt2...tak tengok pon..nak tengok la..hehe


insyaAllah pasni turn shida pulak yer..jijah doakan :)

Aida Omar said...

sangat comey mereka berdua.. baiklah ada rasa sedikit jeles dengan mereka.. ahaha.. shida sabar shida satu masa nanti :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

orng kaya, nak wat apa2 pn xde hal, sbb bnyk duit..huhu

Bui Junaidi said...

SABAR..NNT TURN SHIDA AKAN TIBA JUA

OdahOne OdahOneBizz said...

mlm ni nak tengok BPL lah Liv vs Ars...wlupun kipas ssh mati Man U tp syok gak nak tgk game ni...nak tgk org men bola ke nak tgk org kawen?

NURULHANIF said...

sepdn kan diorg..

[sutera kasih] said...

dh tgk smlm...bestkan..bertuah lisa :)