Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 11 March 2012

SEGMEN : Sahabat Katak Comel

Assalamualaikum, peace upon you.
Nak join? klik banner. Mencari Top 3 Referer dan pemenang blognya akan dipromosi oleh penganjur
tarikh tutup segmen : 11 Mac 2012 11:59pm
rakan yang kena tag adalah : meeSUPERGIRL



 Ada yang rindu tak, shida tak update blog? nanti cerita, banyak nak cerita ni!!







17 comments:

  1. nanti kan entry yg lebih pjg dari shida..hehe3

    katak comel antara blogger yg selalu jugak ayie jumpa namanya di blog2 lain.

    ReplyDelete
  2. shida pown sahabat katak? hehehhe ramai gak nampak segment ni kat blog2 lain

    ReplyDelete
  3. segmen bagus..gudluck gudluck...

    p/s: sy bg duit, nanti amik ngn nuff yea..

    ReplyDelete
  4. dri segmen katak comel..

    buat kunjungan disini..

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.htmla

    ReplyDelete
  5. COMELNYA SI KATAK TU..HEHE

    GUD LUCK YER

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama...done follow here, follow me back ok and like fb page yer

    http://sungguhsedap.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

    ReplyDelete
  7. goodluck kak shida. :)

    ReplyDelete
  8. Rindu st nak baca post kak shida. hihi btw, gudluck kak shida hihi

    ReplyDelete
  9. Memang comel katak ni. Hehehehe...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. Salam, wah mcm dah tukar header baru je..hahaha owhhhhh patutlah xnampak ye..time kasih sudi beri jawapan..sy igtkan xboleh letak 2,3 iklan dlm blog..hehe..okay2..terima kasih ya, shida.. :D

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen shida.. all the best

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.