Shida dah nekad nak tinggalkan dia! | Selamat tinggal FIBOX! | Dunia sebenar Shida Shida dah nekad nak tinggalkan dia! | Selamat tinggal FIBOX!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 13 March 2012

Shida dah nekad nak tinggalkan dia! | Selamat tinggal FIBOX!

Assalamualaikum, peace upon you.
Gambar diatas merupakan gambar sebenar FIBOX, kalau tiada masalah apa-apa elok cun cantik je dia keluar tapi kalau tiba mood datang bulan dia! dah macam ayam berak kapur rupa dia. FIBOX ni kadang-kadang selalu gak buat masalah cuma shida diam saja. Tapi kali ni rasa tak puas hati dan marah tu tak boleh dibendung lagi now shida tukar CBOX kepada penggunaan yang utama.
Ini ada juga rupa shout pernah suatu ketika shida buka blog tengok rupa FIBOX dah macam tv rosak, bengang pun ada tapi masa tu tak teringat pula nak print screen wajah melayu beliau ekekkee :p so shida dah nekad untuk tinggalkan FIBOX. ya sangat-sangat nekad sebenarnya. Act shida guna FIBOX pun sebab pengunjung blog shida juga. senang nak tinggalkan jejak tapi kali ni MAAFlah terpaksa guna manual seperti sebelum ni. Kalau korang rasa ikhlas jejak ke blog shida,silalah tinggalkan jejak ya :)

sudi-sudi lah shout ya dekat cbox shida yang tak seberapa ni :)





17 Jari Ohsem:

Gadis mutiara_Solehah said...

haha,ok akan tinggalkan jejak nanti di cbox walau agak rumit^^

laskar pelangi said...

ingatkan shida nak tinggalkan apa la tadi. eeheheee~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah lama tak pakai cbox ni.. trpaksa buang sbb nak cepatkn load blog

Nurul Faiz Bikers said...

cbox tetap di hati :)

Ezad Skytech said...

fibox mmg problem sikit...cbox tak pernah try lagi...hee~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Fibox mmg selalu prob..tu yg akak tukar ke busuk..

CikPuan Azizah said...

hahaha hari2 kita shout even shida takde..wahahaa.. jijah pon selesa dengan shout yg shida buat tu...lebih mesra alam gitu :))

-SUPERGIRL- said...

ha mmg fibox mroyan jugak skali skaleee . nak tuka jugak tp mls lg . hihi :)

caliph shuriken said...

yup, patut tinggalkan awal2 lagi, huh...

JR said...

Jatuh cinta dgn cbox Shida tu, cantik & menawan...

Fid"s said...

nice...
macamtu yep..

kiz said...

dah lama dah buang..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,yui lama dh buang fibox..mcm2 ragam.

hanna said...

jom try busuk nye,...hehe..

eh terpijak lak dekat sini...soe larh!!! meh try resepi kek batik polka dot ....

Bui Junaidi said...

KAK BUI GUNA FIBOX DEKAT BLOG TUTORIAL..MMG MEROYAN TP TGGU LAH BILA DTG RAJIN KAK BUI TUKAR G CBOX JUGAK..

Sheda Argos ツ said...

hihi sheda gune cbox je.. hihi comel x cbox sheda tp x secomel ngan cbox shida la hihi

Faizz's Jamil said...

betoi betoi . fibox nih kalo hujan ja kan . teruih error , pait pon baqu ja gna cbox . bt msa lanih xdak prob lgla