Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 13 March 2012

Shida dah nekad nak tinggalkan dia! | Selamat tinggal FIBOX!

Assalamualaikum, peace upon you.
Gambar diatas merupakan gambar sebenar FIBOX, kalau tiada masalah apa-apa elok cun cantik je dia keluar tapi kalau tiba mood datang bulan dia! dah macam ayam berak kapur rupa dia. FIBOX ni kadang-kadang selalu gak buat masalah cuma shida diam saja. Tapi kali ni rasa tak puas hati dan marah tu tak boleh dibendung lagi now shida tukar CBOX kepada penggunaan yang utama.
Ini ada juga rupa shout pernah suatu ketika shida buka blog tengok rupa FIBOX dah macam tv rosak, bengang pun ada tapi masa tu tak teringat pula nak print screen wajah melayu beliau ekekkee :p so shida dah nekad untuk tinggalkan FIBOX. ya sangat-sangat nekad sebenarnya. Act shida guna FIBOX pun sebab pengunjung blog shida juga. senang nak tinggalkan jejak tapi kali ni MAAFlah terpaksa guna manual seperti sebelum ni. Kalau korang rasa ikhlas jejak ke blog shida,silalah tinggalkan jejak ya :)

sudi-sudi lah shout ya dekat cbox shida yang tak seberapa ni :)





17 comments:

  1. haha,ok akan tinggalkan jejak nanti di cbox walau agak rumit^^

    ReplyDelete
  2. ingatkan shida nak tinggalkan apa la tadi. eeheheee~

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pakai cbox ni.. trpaksa buang sbb nak cepatkn load blog

    ReplyDelete
  4. fibox mmg problem sikit...cbox tak pernah try lagi...hee~

    ReplyDelete
  5. Fibox mmg selalu prob..tu yg akak tukar ke busuk..

    ReplyDelete
  6. hahaha hari2 kita shout even shida takde..wahahaa.. jijah pon selesa dengan shout yg shida buat tu...lebih mesra alam gitu :))

    ReplyDelete
  7. ha mmg fibox mroyan jugak skali skaleee . nak tuka jugak tp mls lg . hihi :)

    ReplyDelete
  8. yup, patut tinggalkan awal2 lagi, huh...

    ReplyDelete
  9. Jatuh cinta dgn cbox Shida tu, cantik & menawan...

    ReplyDelete
  10. hihi,yui lama dh buang fibox..mcm2 ragam.

    ReplyDelete
  11. jom try busuk nye,...hehe..

    eh terpijak lak dekat sini...soe larh!!! meh try resepi kek batik polka dot ....

    ReplyDelete
  12. KAK BUI GUNA FIBOX DEKAT BLOG TUTORIAL..MMG MEROYAN TP TGGU LAH BILA DTG RAJIN KAK BUI TUKAR G CBOX JUGAK..

    ReplyDelete
  13. hihi sheda gune cbox je.. hihi comel x cbox sheda tp x secomel ngan cbox shida la hihi

    ReplyDelete
  14. betoi betoi . fibox nih kalo hujan ja kan . teruih error , pait pon baqu ja gna cbox . bt msa lanih xdak prob lgla

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.