Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 29 March 2012

Spontaneous Thursday | ILMU bukan ada pada POINTER!

   Assalamualaikum, peace upon you.
"ILMU BUKAN PADA POINTER"
Ilmu itu diukir pada tahap pengalaman seseorang itu
Ilmu itu diukir apabila kita berhadapan dengan masyarakat
Ilmu itu diukir berdasarkan peribadi, akhlak dan lain-lain
Karya dan sumber :  Muslim 4 Life | Web Islamik



 pertama kali buat spontaneous thursday  =.=







12 comments:

  1. mendalam, sungguh mendalam :)

    ReplyDelete
  2. fuuhh kali pertama ke?macam dh biasa je..

    mas lagi lah xprnah coz xreti spontan..hihih

    ReplyDelete
  3. Ilmu pada pengalaman dan juga pemerhatian...ilmu tu lagi bagus dr teori. Kan?

    ReplyDelete
  4. setuju..itu sebagai tanda pengukur ilmu kita sahaja..

    ReplyDelete
  5. betol2..kadang2 budak2 ni kejar pointer je lebih..tapi pengetahuan takde..huhuhu bercakap dr pengalaman masa study dulu..

    ReplyDelete
  6. bole mental klau kejar pointer ni, huh...

    ReplyDelete
  7. kalo kejar poniter sma mcm kejar kekayaan hehhee.. ~_^

    ReplyDelete
  8. dats y aku xkejar pointer sebab aku kawen dlu..pastu asben aku bg poniter kt aku hahaa.. :D

    ReplyDelete
  9. yg pointer menggunung tuh hapai ja .
    bukan paham pon .
    bila dah grad pon bukan semua yg kita blajaq tuh kita praktik balik time qeja

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.