Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 26 March 2012

Video Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya di Set Shooting Propaganza

  Assalamualaikum, peace upon you.

Bagi yang tak sempat menonton secara live ni shida siarkan balik video ketika Awal Ashaari melamar Scha Al-Yahya di set shooting Propaganza. Macam shida la baru tengok je kat youtube!! memanglah sweet sebab awal menangis dan dia suka usap-usap kepala Scha. Scha pun menangis juga tapi terkeluar pula suara 'jantan' scha hehee..apa pun masih cute =.= Nampak awal sayang dan menghormati Scha :) cemburunya shida tengok..bila dia nak melamar shida ni  ^_^

bila lah turn shida ni ye =.=







19 comments:

  1. baru je tengok tadi, lawak betul muka Awal nanges...

    ReplyDelete
  2. really sweet ^__^.suke tengok scha n awal.

    ReplyDelete
  3. nasib baik scha trima, risau jaa propose cara cmni, huh...

    ReplyDelete
  4. dah patah beribu2 dah neh !!! sampai hati awal =((

    ReplyDelete
  5. suka part dia usap rambut..mcm adik2 lak..hihih

    moga2 shida cpt jdoh gak..amin..

    ReplyDelete
  6. dah tengok dah tengok ! emang sweet sangat sangat !

    ReplyDelete
  7. alahai...comey giler pasangan ni...moga2 jodoh dorang berpanjangan :)

    ReplyDelete
  8. sweett...sedih masa awal nangis tuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  9. afzal tak kata salah.. juga tak kata betul.tapi sekarang punya trend semua nak war2 kemain.very2 the annoying xtually.tapi nak buat mcmn.. dia rasa mcm best.. go on la :)

    ReplyDelete
  10. well ada sudut +ve dan -ve di sini

    +ve is menunjukkan si awal ni berani, gentle n besungguh2 nakkan scha ni..

    -ve is, ia seperti menyerupai budaya barat.. kan agama kita melarang mengikut apa yang menyerupai agama lain?

    ReplyDelete
  11. erkk.. nak kata salah ada gak, nak kata tak pun ada gak..ape2 pun yg baik kita doakan :) moga depa dua dipanjangkan jodoh..

    *Shida next ok :P

    ReplyDelete
  12. gilerr buruk awal nangis hahaaa... :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.