Video Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya di Set Shooting Propaganza | Dunia sebenar Shida Video Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya di Set Shooting Propaganza

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 26 March 2012

Video Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya di Set Shooting Propaganza

  Assalamualaikum, peace upon you.

Bagi yang tak sempat menonton secara live ni shida siarkan balik video ketika Awal Ashaari melamar Scha Al-Yahya di set shooting Propaganza. Macam shida la baru tengok je kat youtube!! memanglah sweet sebab awal menangis dan dia suka usap-usap kepala Scha. Scha pun menangis juga tapi terkeluar pula suara 'jantan' scha hehee..apa pun masih cute =.= Nampak awal sayang dan menghormati Scha :) cemburunya shida tengok..bila dia nak melamar shida ni  ^_^

bila lah turn shida ni ye =.=







19 Jari Ohsem:

Miz Novexx said...

baru je tengok tadi, lawak betul muka Awal nanges...

Azhafizah[フィザ] said...

really sweet ^__^.suke tengok scha n awal.

caliph shuriken said...

nasib baik scha trima, risau jaa propose cara cmni, huh...

-SUPERGIRL- said...

dah patah beribu2 dah neh !!! sampai hati awal =((

nuyui a.k.a miss YUI said...

t nk tgk..mesti jeles..huhu..

hyz said...

ekceli, meluat kowt...

MaYa MustWany said...

suka part dia usap rambut..mcm adik2 lak..hihih

moga2 shida cpt jdoh gak..amin..

^_^ Cik Zaza House said...

tahniah bt mereka.. :)

❖ Syaa ❖ said...

dah tengok dah tengok ! emang sweet sangat sangat !

O CIKTEDDY said...

er..ntah le.haha

Fathiah Hamim said...

semoga berkekalan.

CikPuan Azizah said...

alahai...comey giler pasangan ni...moga2 jodoh dorang berpanjangan :)

cik kiwi's said...

sweett...sedih masa awal nangis tuuuuuuuuu

Mohd Norafzal said...

afzal tak kata salah.. juga tak kata betul.tapi sekarang punya trend semua nak war2 kemain.very2 the annoying xtually.tapi nak buat mcmn.. dia rasa mcm best.. go on la :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

well ada sudut +ve dan -ve di sini

+ve is menunjukkan si awal ni berani, gentle n besungguh2 nakkan scha ni..

-ve is, ia seperti menyerupai budaya barat.. kan agama kita melarang mengikut apa yang menyerupai agama lain?

_mauhaha_corner said...

sweet..:)))

Aida Omar said...

erkk.. nak kata salah ada gak, nak kata tak pun ada gak..ape2 pun yg baik kita doakan :) moga depa dua dipanjangkan jodoh..

*Shida next ok :P

patriq said...

tahniah! tahniah!

mummyriena said...

gilerr buruk awal nangis hahaaa... :D