Wordless Wednesday | adakah ini yang dikatakan "mood ke laut" | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | adakah ini yang dikatakan "mood ke laut"

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 21 March 2012

Wordless Wednesday | adakah ini yang dikatakan "mood ke laut"

   Assalamualaikum, peace upon you.








19 Jari Ohsem:

kiz said...

ohhh..ini mandi laut..

Azhafizah[フィザ] said...

Ini bukan mood ke laut..ni blogger tegar namanya..walau dalam laut sanggup juga ku update blog.^__^

Chuu Muqhlis said...

daring giler haha

OdahOne OdahOneBizz said...

mood ke laut or mandi laut ni???

CikPuan Azizah said...

hahaa dasyat! rosak la lalpy tu..syg wooo~~ ekeke

AisYah said...

kelaut sungguh orang tu...tak sayang lappy agaknye :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg hebat ni!

cinta amerqastrina said...

hahhaha.. kelakar la... jop visit blog

^_^ Zaza Nur Iman said...

hahaha...hebat sungguh :)

nurdani said...

hhahaha. sanggup sampai macam tu. gila

Hafizzi Aziz said...

dia nak skype dlm laut kot!hihi

Rapunzel Cikilolo said...

keh keh. check fb ke?

Aida Omar said...

hahaha.. ini namanya lautan dalam sanggup ku renangi :P

Pamie said...

hahaha..nice..terbaik gambar ni :D

caliph shuriken said...

ni sungguh2 ke laut, huh...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

begitukah rasanya? hahaha

Ezad Skytech said...

dahsyat betul ni..terendam laptop tu..baru la menyesal tak sudah...haha~

Bui Junaidi said...

HAHAHA..ROSAKLAH LAPTOP TU MANDI LAUT

Faizz's Jamil said...

ceq bkn paham mood kelaut tuh natang apa .

pas shida mengupload pic nih . baqu ceq paham . maceh bebanyak noe