Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 7 March 2012

Wordless Wednesday | Gambar Bulan Madu Yusry dan Lisa di Zurich

   Assalamualaikum, peace upon you.
sweetnya mereka hehe =.=   gambar credit to : www.meow.my dan mygosip.com







22 comments:

  1. wahhh...bulan madu kat Zurich tu..:D

    P.S - SPM...rasanya da dekat da ni...mungkin hujung bulan mac ni..:D

    ReplyDelete
  2. alahai..gambar last tu paling sweet! eiiii suka tengok lisaaaa:) Hihi~~

    ReplyDelete
  3. romantiknya!! mood jeless!

    ReplyDelete
  4. BAHAGIA BILA TENGOK DIA ORG..

    ReplyDelete
  5. bestnye honeymoon kat zurich..sweet sangat mereka ni ^__^

    ReplyDelete
  6. untong la banyak duit.hehe

    ReplyDelete
  7. yup3. gambar last plg sweet..bestnyeee....

    ReplyDelete
  8. yusry nampak macam muda balik lepas dah cukur misai dan janggut

    ReplyDelete
  9. wahh ..semoge berbahagia hingga ke anak cucu

    ReplyDelete
  10. hope dieorg bhgia smpi ke zurich..ops ke ank cucu cicit...hoho

    ReplyDelete
  11. Sweetnye mereka.. duti banyak boleh la pi sana.. jeles nie jeles. haha..

    ReplyDelete
  12. mmg sweet..tah bila aku nak pergi sana plak shida hehee..

    ReplyDelete
  13. aku hnymoon pun xsmpai sana..lalalllaaa..~

    ReplyDelete
  14. comel lak tgk gmbr honeymoon dorg ni..

    ReplyDelete
  15. sweetnyeee mereka.. mesti ramai tak habis sedih lagi kan lisa dah kawen? hehehehe

    ReplyDelete
  16. gamak lisa xtggu abang pait :(

    laki tua nih jugak yg lisa pilih .
    hmm . xpa , Neelofa ada lagi . haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.