Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 28 March 2012

Wordless Wednesday | Sungai Love atau Sungai Cinta?

   Assalamualaikum, peace upon you.
agak-agak dekat mana ada sungai ni =.=








20 comments:

  1. shida, sungai ni kt area mana ek?

    ReplyDelete
  2. heeee amik dr FB setannn ye!!!

    ReplyDelete
  3. mengikut kajian sejarah ini bukan sungai love atau sungai cinta..ini sungai bertali aruss..haha ape aku merepek ni shida..hahaa

    ReplyDelete
  4. ini namanya sungai cinta yg dah berbelah bagi sbb bentuk love tu dah retak disana-sini..berbelah-belah hatinya...isk2

    ReplyDelete
  5. wahh~ cantiknya ... buatan ke semulajadi ni agaqnyer kan

    ReplyDelete
  6. kalau betul la gambar nie.. SubhanaAllah.. cantik. Tapi tengah2 hati dia retak2 la shida.. haha..

    ReplyDelete
  7. betul betul ade ke ni?kat mana lah agak agak ni.

    ReplyDelete
  8. Subhanallah Besar sangat Kuasa ALLAH.... Salam santun sahabat blog... jom ramaikan pula blog baru awak... http://cintalovest.blogspot.com/ i follow u... follow back me ... okey?

    ReplyDelete
  9. ni kat blakang umah zuan! *ok tipu*

    ReplyDelete
  10. fuhh chomel lak tmpat tuh kan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.