Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 3 April 2012

Allhamdulillah BE ke25 bertandang untuk yang kali ke2 tahun 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Syukran syukran rezeki blog shida baru saja cashout Nuffnang 2hari yang lepas. Hari ni dapat pula BE baru. oh! patutlah shida susah sangat nak dapat BE dia suruh shida cashout dulu then baru bagi yang baru hehee hampeh!! Iklan kempen biasa pun so far dah RM1.00 syukur lah hope makin bertambah. Ada macam newbienya Nuffnang tak hehee.. sama kan, so jom sama-sama kita meriahkan lagi Nuffnang kita ni. Kalau korang berminat nak tahu BE apa yang shida tahu tu kalau nampak iklan Dutch Lady Friso Gut sila-sila lah klik ok. Shida pun tak tahu mana datang iklan tu sebab tak pernah jumpa lagi. Kalau ada kat blog korang shida klik sebab nak tahu apa yang menarik pada iklan tu.

Harapan mesti lah nak BE ni bertahan lama. dah la satu-satunya BE yang tinggal. Yang sebelum ni cuma bertahan 3minggu saja. Lepas tu dah jadi ME earnings pun cuma RM21.86sen saja. Boleh la untuk menambah amaunt yang lama sebab shida nak cashout duit tu. Hala tuju duit tu masih lagi shida fikir-fikir. Ada rezeki nak buat GA. GA ulangtahun blog shida yang ke2 insyallah~ Maybe GA kali ni nak kan sponser juga supaya ramai yang join dapat hadiah. kalau leh siapa join je dapat hadiah tapi susahlah nak buat macam tu sponser pun bukannya ramai sangatkan. Apa-apa pun kita tunggu dan lihat nanti :)

Thanks semua yang menjayakan blog ni dan thanks juga pada Nuffnang :)



mungkin anda juga meminati entri ini :







22 comments:

  1. 25? fuhh..tahniah sida :)
    bila cek nk dpt tu?

    ReplyDelete
  2. tahniah wehh syokk jer aku tgk hang ni hehe..pulun ja..

    ReplyDelete
  3. tahniah kak shida..ajar la saya budak bru nk belajar hehe ,,=.=

    ReplyDelete
  4. tahniah! tahniah syg~~


    moga bertambah rezeki lagi pasni.. rezeki nak kawen kan.. hehe

    ReplyDelete
  5. dapat BE lagi.. congratz shida ^^

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah akak , rezeki sentiasa ada di mana mana hehe jealousnyee , bila lah boleh dapat cengginie :/

    ReplyDelete
  7. uhhh..
    bestnyer...
    xpenah merasa dapat BE banyak...camnelah kan nak tarik perhatian en nuffnang??=(

    ReplyDelete
  8. tahniah shida dapat BE lagi..murah rezeki..alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. time BE dtg time tu lah busy & malas nak berblog...hoho...wtlah GA shida nnti OdahOne bg sponsor hadiah sikit

    ReplyDelete
  10. 25 ??? ha untung lah ! pegi taiping nt kena blanja taw ! hahahahahahhaha . ekekek . werkk :P

    ReplyDelete
  11. heee...BE ke-25? wahhh...tahniah2..

    > Nuffnang kedekut sikit dgn ezad tahun ni..baru ada satu BE je...oppps...HAHA...

    ReplyDelete
  12. tahniah shida..saya tak dapat2 lagi BE tahun ni..huhu..dah takde semangat nak update blog tiap2 hari..lain lah kalau ada BE..lalalala~~

    ReplyDelete
  13. tahniah2
    allhamdullilah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.