Allhamdulillah BE ke25 bertandang untuk yang kali ke2 tahun 2012 | Dunia sebenar Shida Allhamdulillah BE ke25 bertandang untuk yang kali ke2 tahun 2012

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 3 April 2012

Allhamdulillah BE ke25 bertandang untuk yang kali ke2 tahun 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Syukran syukran rezeki blog shida baru saja cashout Nuffnang 2hari yang lepas. Hari ni dapat pula BE baru. oh! patutlah shida susah sangat nak dapat BE dia suruh shida cashout dulu then baru bagi yang baru hehee hampeh!! Iklan kempen biasa pun so far dah RM1.00 syukur lah hope makin bertambah. Ada macam newbienya Nuffnang tak hehee.. sama kan, so jom sama-sama kita meriahkan lagi Nuffnang kita ni. Kalau korang berminat nak tahu BE apa yang shida tahu tu kalau nampak iklan Dutch Lady Friso Gut sila-sila lah klik ok. Shida pun tak tahu mana datang iklan tu sebab tak pernah jumpa lagi. Kalau ada kat blog korang shida klik sebab nak tahu apa yang menarik pada iklan tu.

Harapan mesti lah nak BE ni bertahan lama. dah la satu-satunya BE yang tinggal. Yang sebelum ni cuma bertahan 3minggu saja. Lepas tu dah jadi ME earnings pun cuma RM21.86sen saja. Boleh la untuk menambah amaunt yang lama sebab shida nak cashout duit tu. Hala tuju duit tu masih lagi shida fikir-fikir. Ada rezeki nak buat GA. GA ulangtahun blog shida yang ke2 insyallah~ Maybe GA kali ni nak kan sponser juga supaya ramai yang join dapat hadiah. kalau leh siapa join je dapat hadiah tapi susahlah nak buat macam tu sponser pun bukannya ramai sangatkan. Apa-apa pun kita tunggu dan lihat nanti :)

Thanks semua yang menjayakan blog ni dan thanks juga pada Nuffnang :)



mungkin anda juga meminati entri ini :







22 Jari Ohsem:

patriq said...

25? fuhh..tahniah sida :)
bila cek nk dpt tu?

mummyriena said...

tahniah wehh syokk jer aku tgk hang ni hehe..pulun ja..

efa said...

tahniah kak shida..ajar la saya budak bru nk belajar hehe ,,=.=

_mauhaha_corner said...

tahniah k.shida..:))

CikPuan Azizah said...

tahniah! tahniah syg~~


moga bertambah rezeki lagi pasni.. rezeki nak kawen kan.. hehe

caliph shuriken said...

dapat BE lagi.. congratz shida ^^

❖ Syaa ❖ said...

alhamdulillah akak , rezeki sentiasa ada di mana mana hehe jealousnyee , bila lah boleh dapat cengginie :/

Pink Lavender said...

uhhh..
bestnyer...
xpenah merasa dapat BE banyak...camnelah kan nak tarik perhatian en nuffnang??=(

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah syg!!

zaza iman said...

wah tahniah shida =)

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah shida dapat BE lagi..murah rezeki..alhamdulillah

Faizz's Jamil said...

jeles aih !

OdahOne OdahOneBizz said...

time BE dtg time tu lah busy & malas nak berblog...hoho...wtlah GA shida nnti OdahOne bg sponsor hadiah sikit

O CIKTEDDY said...

tips sikit!hehe

-SUPERGIRL- said...

25 ??? ha untung lah ! pegi taiping nt kena blanja taw ! hahahahahahhaha . ekekek . werkk :P

Ana Farhana said...

bestnye.. nk jugak :(

kaishin said...

25?..tahniah-tahniah :)

Ezad Skytech said...

heee...BE ke-25? wahhh...tahniah2..

> Nuffnang kedekut sikit dgn ezad tahun ni..baru ada satu BE je...oppps...HAHA...

Pamie said...

tahniah shida..saya tak dapat2 lagi BE tahun ni..huhu..dah takde semangat nak update blog tiap2 hari..lain lah kalau ada BE..lalalala~~

MaYa MustWany said...

tahniah2
allhamdullilah

Bui Junaidi said...

SYOK NYER..

Terbelog said...

tahun ni x dpt lg :(