Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 7 April 2012

cerita diFacebook oh Facebook! | your Timeline goes live on 13 April

Assalammualaikum, peace upon you.
Bagi yang sedia maklum, si Mark ni nak tukar semua wajah Facebook menggunakan timaline. Macam shida sendiri tak suka langsung guna Timeline ni. Tak tahu kenapa nampak macam kurang kemas dari segi posting dan part-part yang lain. Bagi yang selesa dan suka tak apa teruskan lah menggunakan timeline ni shida tak kesah pun hehee.. so walaupun shida tak publish menggunakan timeline tapi sekarang view shida pun dah guna timeline sangat-sangat serabut rasa. mungkin shida biar saja sampai mark tu buat tuk shida dia publish kan sendiri hahaa =.= Dia kan pengasas biarlah dia yang selesaikan dan dia yang buat untuk shida. 
ni lah rupa facebook shida. tak buat apa pun biar je dulu. tengok lah nanti-nanti lah baru shida tengok-tengok kan apa yang patut dan tak patut diubah. Tapi rasa macam semuanya kena ubah semua tak patut huhu.
ini pula Fanpage shida. Ada la sikit perubahan shida buat dengan mengenakan cover pada header Facebook ni. serius jadi tak reti nak pakai nak belek bila jadi macam ni ..hurmmmm..


sorry kawan shida kurang blogwalking sekarang. mood kelaut. Ini lah bila dapat BE selalu macam ni. time tak dapat BE galak betul blogwalking. memang dasar!!! hurmm..susah betul..macam ni, esok malam insyallah shida mula blogwalking sebab cuti kan :) rindu nak komen-komen entri korang ==" tunggu ya kawan-kawan!!








14 comments:

  1. Memang tak suka timeline niey..serabut jek,huhu T_T

    ReplyDelete
  2. nak buat mcm mana kan....kena biasakan jugak dgn timeline ni..huhu~

    ReplyDelete
  3. kami benci FB timeline ! rase klu jmpe mark , na jew cium2 dye kc dye jgn tuka .. transform la kono pkai TL , mken serabut lg ade lah .. hee~ # EMO sgt .. :D

    ReplyDelete
  4. Laaa ?? So , memang dah tak boleh tukar la ni ?? Alaaaaa ... patutla masuk2 je fb tady, tgk2 dah ada timeline ... ingatkan fb ni gler .. rupanya btul2 gler .. ala .. a'ah .. serabut kepala bila ada timeline ni .. ingatkan boleh remove ..

    ReplyDelete
  5. mmg timeline ni baru2 guna agak serabut tapi dh lama2 ok lah...utk page biz mmg sesuai guna timeline tp utk personal mcm tak bape ssuai

    ReplyDelete
  6. Kite pon tak suka guna timeline . Taknak buat tibee je jadi , huu huu

    ReplyDelete
  7. Fiza terima je apa seadanya kat facebook tu..selagi boleh guna,gune je..slow slow..lama lama OK je ^^

    ReplyDelete
  8. zaza pun tak suka timeline..hukhuk..trma je lah... ;(

    ReplyDelete
  9. ingatkan wall jijah je kena rogol rupanya shida pon sama yer.. jijah due dia 10 april pulak.. skrg jijah sorg nampak wall timeline. org len nmpk biasa. huhuhu

    ReplyDelete
  10. timeline tu nampak messy..x ske...sy nyer masih yg asal..senang..mudah..

    ReplyDelete
  11. lisa tak suka timeline.
    last2 profile fb lisa tertukar dgn sendirinya.
    huh tak patut tak patut. -____-

    ReplyDelete
  12. penin2 jaa tgk timeline ni, huh...

    ReplyDelete
  13. hahak smua dok komplain bab timeline ni

    ReplyDelete
  14. mark burung nih nak mampuih ngn pait kot .

    tapi lanih bnyak dah guna timeline .
    guna jala . kalo dop men p men twet .

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.