Fan Page Celebration Giveaway! | Dunia sebenar Shida Fan Page Celebration Giveaway!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 6 April 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Assalammualaikum, peace upon you.
Hari ni dengan rasminya shida join atau mencuba nasib diri menyertai GA anjuran Abg Eq yang akan tamat pada esok hari 7 Apr 2012. Tak lama pun GA Abg Eq ni. so apa korang tunggu lagi jom la ramai-ramai join dari membelenggu tak tahu nak update entri kan..hahaaa itu shida la bukan orang lain lagi. Cabutan akan dibuat menggunakan random.org pada 9 Apr 2012, kalau ada tuah tersangkutlah no. blog ni insyallah so good luck pada semua yang join GA Abg Eq ni. Nak tengok hadiah-hadiah menarik dari Abg Eq?? bawah ni :

so dikesempatan itu juga jom vote Abg Eq dalam DIGI WWWOW AWARDS 2012 klik sini








9 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida..

zaza iman said...

wah..goodluck shida... =)

Azhafizah[フィザ] said...

Good Luck Shida..dapat hadiah kita share separuh ye..hihi

❖ Syaa ❖ said...

Hadiah ape nie akak ? untuk ape ? L good luck nanti yer :D

Ezad Skytech said...

memang menarik hadiah2nya kan..

btw, all the best...:D

-SUPERGIRL- said...

good luck kak shida !! :P

CikPuan Azizah said...

gudluck shida! gudluck fiza :))

Bui Junaidi said...

GUD LUCK..SEMOGA ADA REZEKI BUAT SHIDA..

caliph shuriken said...

gud luck shida ^^