Fan Page Celebration Giveaway!

by - 13:08:00

Assalammualaikum, peace upon you.

Hari ni dengan rasminya shida join atau mencuba nasib diri menyertai GA anjuran Abg Eq yang akan tamat pada esok hari 7 Apr 2012. Tak lama pun GA Abg Eq ni. so apa korang tunggu lagi jom la ramai-ramai join dari membelenggu tak tahu nak update entri kan..hahaaa itu shida la bukan orang lain lagi. Cabutan akan dibuat menggunakan random.org pada 9 Apr 2012, kalau ada tuah tersangkutlah no. blog ni insyallah so good luck pada semua yang join GA Abg Eq ni. Nak tengok hadiah-hadiah menarik dari Abg Eq?? bawah ni :

so dikesempatan itu juga jom vote Abg Eq dalam DIGI WWWOW AWARDS 2012 klik sini








You May Also Like

9 Jari Ohsem

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.