Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 14 April 2012

kanak-kanak dalam MOVIE CJ7 Jiao Xu rupanya seorang perempuan!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hye korang, lama rasanya tak update blog ni, padahal baru sehari hehee^^ sebenarnya blog ni selalu je update cuma blogwalking yang kurang sekarang. Tak tahu lah masa yang ada terhad. Mana-mana blog yang shida belum sempat singgah atau follow insyaallah shida cuba lah jejak balik dan follow balik blog korang tu. Bukan apa 2 3 hari ni mood macam "kelaut" tak tahu lah apa silapnya. Nak jadi normal macam sebelum ni punya susah nak cari-cari balik mood dulu-dulu yang rajin giler!! blogwalking huhu.."patutkah aku bersara je??" huhuhu^^
Sudah-sudah tak payah emo-emo ni ada satu info yang nak shida share dengan korang, tak tahu lah korang dah tahu ke belum kan. Kalau belum memang baguslah shida buat entri ni "kanak-kanak dalam movie CJ7 Jiao Xu" seorang perempuan. Tak percaya? boleh tengok gambar-gambar yang shida ambil sepenuhnya dari google dan idea bernas dari : www.doposen.com jom tengok gambar-gambar budak ni yang lain-lain semuanya cute-cute belaka :)

perempuan kan?? heheee =="








36 comments:

  1. hehe. patutla cute je, perempuan :)

    ReplyDelete
  2. eh?! a'ah lah! tapi dalam tu m0vie tu...sebijik cam laki! betullah apa yg kakak sy cakapkan selama ni! rup0nya p0mpuan~ law0 lah bila dia jadi p0mpuan~

    #memang dia p0mpuan pun~
    lol.

    ReplyDelete
  3. perempuan ????????????

    serius mee baru tahuuu ! then bila tgk gambar dy rmbut pnjang pulak mcm weird sikit . muahaha

    best tgk cte tuhh . yang klakar , mmg tnganga mulot tak tutop duk gelak . tp bila scene sedih mmg melelehh hingus . huk !

    ReplyDelete
  4. alamak..
    geli la plk tgk ni shida
    sbb dah terbayangkan dia laki hehe

    ReplyDelete
  5. memang comel kan..kalau rambut pendek msti org ingat lelaki..


    p/s:shida tadi fiza ada komen satu blog ni..tapi cam tersalah komen kat box komen shida lak..kalau ade nanti delete je eh..maceh ^_^

    ReplyDelete
  6. hehe tetap cantik.. cume berlakon je lah lelaki..hehe

    ReplyDelete
  7. eii...perempuan ek...tetap lawa, comel suka tgk.. =)

    ReplyDelete
  8. A'ah laaaa ???? Ehhh .. biar betol ????

    ReplyDelete
  9. ha r..pempuan la..hihi..ngatkan laki..muke mase kecik2 macam lelaki betol.. :D

    ReplyDelete
  10. hahahaha serius tak tau pun yang tu dak pompuan...sweetnyer...cantik ar rambut dia :)

    ReplyDelete
  11. la perempuan ke? slame ni pk laki. .
    cantik. .hehe

    ReplyDelete
  12. aiiiyaaak memang comel lah budak nie..
    mcm da usia awal belasan je budak nih ;)

    ReplyDelete
  13. sama macam aida mood bw dah kelaut bila line hampeh.. huhu. plus dengan bz hal hidup..

    aikk.. budak nie perempuan ke? macam tak percaya la.. huhu.. comey pulak tu

    ReplyDelete
  14. KAK BUI PUN BARU TAHU PASAL DIA NI POMPUAN..MMG TAK SANGKA KAN..

    ReplyDelete
  15. seriously???
    mmg sumpah ingat lelaki tau dulu.
    dah bsar comel btambah comel

    -,-

    ReplyDelete
  16. Ayooo...
    Igtkan lelaki...
    tertipu sudah =..="


    comel jugak ;)

    -sanstaro-

    ReplyDelete
  17. aku pn baru taus hida..pompuan ker...adehhh tertipu sudah hehee..padanla dlm cite tu dia kuat ngis =.=

    ReplyDelete
  18. hahahaa..prmpuan rupanye..ingt kn laki kak..hehee

    ReplyDelete
  19. Eh perempuan ke ? Eh nape susah nak percaya nie . Eh betol ke . K cute .

    ReplyDelete
  20. Wakakaka! Kita smua dh kena tipu daaa! Ingt budak laki.. Ya Allah.. Apa crite ni, hehe!

    ReplyDelete
  21. cm laki sebjik. tapi perempuan rupenye :)

    ReplyDelete
  22. laa pompuan ka.. selama ni ingat laki, huh...

    ReplyDelete
  23. lorhh pompuan ke sida..mati2 ingt laki hahaaa...

    ReplyDelete
  24. wahhhh ! comel nyerrrr dia... macam cj7 jugakkkk ^^

    ReplyDelete
  25. uitsss really??
    waaaaaa mcm xcye jerk.. tp suara mmg nyaring sket2 gal lah.. tp cayalah kan..

    ReplyDelete
  26. ciss ditipu idup2..
    mati2 igtkan laki, pmpuan ghopenyee...

    ReplyDelete
  27. salam shida..

    larrr..ye ke..patutlah baru2 ni ktorg tgk citer IPMan..dia ni ada berlakon...siap hubby cakap dia ni lelakilah yg berlakon CJ7 tu..heran juga napa dia jadi perempuan dlm citer IPman tu..hehe..rupa2nye mmg perempuan erk.. :)

    ReplyDelete
  28. dpt tau budak tu girl sbb dia menang award pelakon kanak2 terbaik dlm filem tu...stephen chow mmg pndi cr pelakon semua kena dgn wataknya...bila agknya dia nak wt filem lagi...mmg minat giler dgn mamat ni

    ReplyDelete
  29. This is awkward :) but still cute ^^

    ReplyDelete
  30. ~eh perempuan rupanya..hehe baru tau jgk :)

    ReplyDelete
  31. Cis. apasal la watak dlm cerita tu dijadikan pompuan je ataupun cari je pelakon lelaki

    ReplyDelete
  32. Lar..pmpuan rupanya~ mati2 ingatkan lelaki.huhu ~.~

    ReplyDelete
  33. still anggap dya nih laki . kahkah .
    sebab tgok pic qambot panjang pon mcm laki jugok .

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.