kanak-kanak dalam MOVIE CJ7 Jiao Xu rupanya seorang perempuan! | Dunia sebenar Shida kanak-kanak dalam MOVIE CJ7 Jiao Xu rupanya seorang perempuan!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 14 April 2012

kanak-kanak dalam MOVIE CJ7 Jiao Xu rupanya seorang perempuan!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hye korang, lama rasanya tak update blog ni, padahal baru sehari hehee^^ sebenarnya blog ni selalu je update cuma blogwalking yang kurang sekarang. Tak tahu lah masa yang ada terhad. Mana-mana blog yang shida belum sempat singgah atau follow insyaallah shida cuba lah jejak balik dan follow balik blog korang tu. Bukan apa 2 3 hari ni mood macam "kelaut" tak tahu lah apa silapnya. Nak jadi normal macam sebelum ni punya susah nak cari-cari balik mood dulu-dulu yang rajin giler!! blogwalking huhu.."patutkah aku bersara je??" huhuhu^^
Sudah-sudah tak payah emo-emo ni ada satu info yang nak shida share dengan korang, tak tahu lah korang dah tahu ke belum kan. Kalau belum memang baguslah shida buat entri ni "kanak-kanak dalam movie CJ7 Jiao Xu" seorang perempuan. Tak percaya? boleh tengok gambar-gambar yang shida ambil sepenuhnya dari google dan idea bernas dari : www.doposen.com jom tengok gambar-gambar budak ni yang lain-lain semuanya cute-cute belaka :)

perempuan kan?? heheee =="








36 Jari Ohsem:

Rapunzel Cikilolo said...

hehe. patutla cute je, perempuan :)

Zaf98 said...

eh?! a'ah lah! tapi dalam tu m0vie tu...sebijik cam laki! betullah apa yg kakak sy cakapkan selama ni! rup0nya p0mpuan~ law0 lah bila dia jadi p0mpuan~

#memang dia p0mpuan pun~
lol.

-SUPERGIRL- said...

perempuan ????????????

serius mee baru tahuuu ! then bila tgk gambar dy rmbut pnjang pulak mcm weird sikit . muahaha

best tgk cte tuhh . yang klakar , mmg tnganga mulot tak tutop duk gelak . tp bila scene sedih mmg melelehh hingus . huk !

Terbelog said...

alamak..
geli la plk tgk ni shida
sbb dah terbayangkan dia laki hehe

Azhafizah[フィザ] said...

memang comel kan..kalau rambut pendek msti org ingat lelaki..


p/s:shida tadi fiza ada komen satu blog ni..tapi cam tersalah komen kat box komen shida lak..kalau ade nanti delete je eh..maceh ^_^

CikPuan Azizah said...

hehe tetap cantik.. cume berlakon je lah lelaki..hehe

zaza iman said...

eii...perempuan ek...tetap lawa, comel suka tgk.. =)

dhia adawiyah said...

A'ah laaaa ???? Ehhh .. biar betol ????

♥AieN ChoiN♥ said...

ha r..pempuan la..hihi..ngatkan laki..muke mase kecik2 macam lelaki betol.. :D

FarahNazurah said...

laaa.. ingat lelaki :D

Cik Kasut said...

hahahaha serius tak tau pun yang tu dak pompuan...sweetnyer...cantik ar rambut dia :)

Syamira Yahya said...

la perempuan ke? slame ni pk laki. .
cantik. .hehe

ieda maris said...

aiiiyaaak memang comel lah budak nie..
mcm da usia awal belasan je budak nih ;)

Aida Omar said...

sama macam aida mood bw dah kelaut bila line hampeh.. huhu. plus dengan bz hal hidup..

aikk.. budak nie perempuan ke? macam tak percaya la.. huhu.. comey pulak tu

Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN BARU TAHU PASAL DIA NI POMPUAN..MMG TAK SANGKA KAN..

sis92 said...

seriously???
mmg sumpah ingat lelaki tau dulu.
dah bsar comel btambah comel

-,-

Cik Anonymous said...

Ayooo...
Igtkan lelaki...
tertipu sudah =..="


comel jugak ;)

-sanstaro-

mummyriena said...

aku pn baru taus hida..pompuan ker...adehhh tertipu sudah hehee..padanla dlm cite tu dia kuat ngis =.=

efa said...

hahahaa..prmpuan rupanye..ingt kn laki kak..hehee

❖ Syaa ❖ said...

Eh perempuan ke ? Eh nape susah nak percaya nie . Eh betol ke . K cute .

Sis AI said...

Wakakaka! Kita smua dh kena tipu daaa! Ingt budak laki.. Ya Allah.. Apa crite ni, hehe!

gnesop poseng said...

oooo
baru tahu....

LoveBug said...

cm laki sebjik. tapi perempuan rupenye :)

caliph shuriken said...

laa pompuan ka.. selama ni ingat laki, huh...

patriq said...

lorhh pompuan ke sida..mati2 ingt laki hahaaa...

!~ Dolly Auliya ~! said...

wahhhh ! comel nyerrrr dia... macam cj7 jugakkkk ^^

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

uitsss really??
waaaaaa mcm xcye jerk.. tp suara mmg nyaring sket2 gal lah.. tp cayalah kan..

Chikova_Airashii said...

ciss ditipu idup2..
mati2 igtkan laki, pmpuan ghopenyee...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam shida..

larrr..ye ke..patutlah baru2 ni ktorg tgk citer IPMan..dia ni ada berlakon...siap hubby cakap dia ni lelakilah yg berlakon CJ7 tu..heran juga napa dia jadi perempuan dlm citer IPman tu..hehe..rupa2nye mmg perempuan erk.. :)

OdahOne OdahOneBizz said...

dpt tau budak tu girl sbb dia menang award pelakon kanak2 terbaik dlm filem tu...stephen chow mmg pndi cr pelakon semua kena dgn wataknya...bila agknya dia nak wt filem lagi...mmg minat giler dgn mamat ni

Eika AMD said...

This is awkward :) but still cute ^^

BlueiceButterfly said...

~eh perempuan rupanya..hehe baru tau jgk :)

Norasikin said...

Cis. apasal la watak dlm cerita tu dijadikan pompuan je ataupun cari je pelakon lelaki

zareliqa afiqa said...

Lar..pmpuan rupanya~ mati2 ingatkan lelaki.huhu ~.~

shark said...

hahaha
cam x caya plak..

Faizz's Jamil said...

still anggap dya nih laki . kahkah .
sebab tgok pic qambot panjang pon mcm laki jugok .