Keputusan Pemenang ABPBH 25 2011 | Bintang Paling Popular Aaron Aziz | Dunia sebenar Shida Keputusan Pemenang ABPBH 25 2011 | Bintang Paling Popular Aaron Aziz

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 9 April 2012

Keputusan Pemenang ABPBH 25 2011 | Bintang Paling Popular Aaron Aziz

 Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada semua artis yang berjaya memenangi Anugerah pada malam ini, terutama sekali lagi kepada Fara Fauzana, Yuna dan Faizal Ismail yang tuah sentiasa ada bersama Berita Harian. Tahniah juga pada Bintang/artis Paling Popular 2011 iaitu Jejaka tampan tv malaysia atau jejaka pujaan wanita-wanita di malaysia iaitu Aaron Aziz hero filem Ombak Rindu yang bikin hot gituu~ Tahniah buat semua juga. Jom tengok pemenang-pemenang yang lain :)

BINTANG PALING POPULAR 2011 : Aaron Aziz
& PELAKON FILEM LELAKI POPULAR


PELAKON FILEM WANITA POPULAR : Maya Karin


DUO BERKUMPULAN POPULAR : 3 Suara (Shila, Jacklyn dan Ning Baizura)


ARTIS BARU WANITA PALING POPULAR : Tasha Shila


ARTIS BARU LELAKI PALING POPULAR : Johan As'ari


PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR : Faizal Ismail


PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR : Fara Fauzana
& PENGACARA TV WANITA POPULAR

PENGACARA TV LELAKI POPULAR : Zizan Raja Lawak


ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR : Didie Alias


ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR : Johan Raja Lawak


PELAKON TV LELAKI POPULAR : Fizz Fairuz


PELAKON TV WANITA POPULAR : Fasha Sandha

PENYANYI LELAKI POPULAR : Hafiz AF


PENYANYI WANITA POPULAR : Yuna


ANUGERAH KHAS (Anugerah Seri Perak) : Dato' Siti Nurhaliza


ANUGERAH KHAS (Pencapaian Sepanjang Hayat) : Sheila Majid



fuhh!! penuh satu page kot entri ABPBH ni :) tahniah pada artis yang menang malam ni! terutama Abg Aaron Aziz hehee..







21 Jari Ohsem:

Iena Eliena said...

yeay tahniah Aaron aziz(^_~)

JH said...

Paling tak boleh lupa tengok muka fizz fairuz menang. Lawak giler ;)

Mohd Hazim said...

http://hazimteritory.blogspot.com/2012/04/abpbh-2012.html KOMEN pasal ABPBH 2011

Ezad Skytech said...

tahniah kepada semua pemenang..:D

❖ Syaa ❖ said...

Nak izara aisha menang tapi fasha shila dapat hewhew redho je laaa .

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg semua layak..hihi.

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah pada mereka yang menang..pencalonan hebat2 tu

zaza iman said...

tahniah utk diorang..zaza tgk juga tp tv xberapa clear..huhu

MaYa MustWany said...

smua mas rasa sesuai kecuali artis baru wanita & wanita fofulor..huhuhu

cayalah mat haron.ehhh..hihihi

caliph shuriken said...

congratz utk semua pemenang..
AA menang besar kn ^^

Bui Junaidi said...

KAK BUI SERONOK SBB HAFIZ,BOTAK,FASHA DAN AARON MENANG..SERONOK JUGAK SBB DATUK CT DPT ANUGERAH KHAS..

Bui Junaidi said...

KAK BUI SERONOK SBB HAFIZ,BOTAK,FASHA DAN AARON MENANG..SERONOK JUGAK SBB DATUK CT DPT ANUGERAH KHAS..

Aida Omar said...

abam aaron menang gitu.. hehe. tapi semua pemenang ok la memang best pun.. :)

CikPuan Azizah said...

tahniah pada pemenang! semua hebat2 belaka..


xdpt tgk. anta asben ke klang..huhuhu

OdahOne OdahOneBizz said...

tahniah dpt tgk artis dress seksi2...hoho...bila lg nak tgk

Ahmad Syuxer said...

aaron aziz memang layak menang bintang paling popular ini..tahniah kepada semua pemenang

saya_arief said...

zizan 1.
johan 1.
:)

efa said...

tahniah semuanya..msti aaron aziz mlalui pkara2 yang dia sndri xsgka akn tjadi..lumrah dunia artis..huhu

mummyriena said...

dah lama tak komen2 blog ko shida hehe..aku tgk gak..abpbh ni..blh la mcm dah jgka je aaron tu gondol semua skali heheee...

patriq said...

tahniah sume pmng..semangat mat haron :P

Faizz's Jamil said...

yezza . johan menang .
kalo dpt kat zizan , grrr . baran gyla

dya bkn lawak mna pon .