kesian korang kan! blog shida berat sampai susah nak follow ye huhu | Dunia sebenar Shida kesian korang kan! blog shida berat sampai susah nak follow ye huhu

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 2 April 2012

kesian korang kan! blog shida berat sampai susah nak follow ye huhu

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to blogger roundergirl sebab jujur dengan shida dan cuba juga nak follow blog bukan retis ni :) Shida pun susah nak nilai sangat sama ada blog ni betul-betul berat atau internet korang yang kehabisan speed. So far shida buka blog ni ok saja tak rasa menyusahkan tapi tapi kalau kamu kamu semua rasa menyusahkan tak payah la follow. Bukannya shida ni kejam sangat  bila korang bukan jadi follower shida korang tak boleh berkawan, tak boleh bertanya lagi-lagi shida banyak bagi tips-tips kan atau apa sekali pun korang nak buat pada blog ni. Tak lah shida bukan macam tu, tak percaya?? tanya Blogger Jiejah sendiri lah. shida dengan dia dah lama berkawan dalam dunia blogging tapi shida pun lupa sama ada shida ada follow dia pun tak tapi tu semua tak mendatangkan masalah bagi kami untuk bersahabat, kan Jiejah? shida follow Jiejah pun masa follower jiejah masih 3k, Walau pun tak follow Jiejah, blog dia jadi salah satu blog yang wajib shida singgah tiap hari tahu!!

Jangan la korang fikir bila tak follow tak boleh bekawan, tak boleh baca-baca entri shida, tak ada masalah semua tu. boleh saja most welcome :) korang nak tengok tips-tips tutorial pun boleh semuanya free. so pesanan penaja disini kalau rasa susah nak follow sebab blog ni berat sangat tak perlulah follow ok. Bagi yang dah follow terima kasih shida usaha untuk follow balik. Insyaallah :)

Bagi blogger roundergirl lain kali letak la link ok boleh shida follow awak kalau awak tak dapat follow shida ni. Shida tak akan marah kamu sebab kamu cakap macam tu. Malah shida cuba buat perubahan nanti supaya semua bisa masuk blog shida dengan aman tanpa paksaan ok? ini juga untuk kebaikan blog shida dimasa kelak, so ada lagi sesiapa yang nak kritik? shida izinkan untuk entri ini, bagus. Lega dapat luah perasaan sekarang :)

Terima kasih bagi yang sudi baca dan kritik :)








18 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

cikgu shida mmg terbaik, hikk...

Sheda Argos ツ said...

HIHI MUNGKIN DIER NEW BIE SYG.. BG PENDAPT NEWBIE KLAU KITE X FOLOW BLOG TUH DIER XKN FOLOW KITE BLIK.. SHEDA PUN PENAH CM TUH DULU.. KLAU SUME BLOGGER CM SHIDA SENANG LOR SBB SHiDA BAEK.. HIHI tp syg x sume blogger mcm tuh..syg ada blogger yg smpai kite tena ampu..tena preview bwu nk dtng or folow blog kite hihi.. mklumlah folower ribu2 =P

zareliqa afiqa said...

Kalau iqa rasanya tak beart pun blog shida niey.Tak tau pulak kalau orang lain.hehe, :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

toi tu..nk kwn tk smestinya WAJIB follow..at least ada sgghh pon kira kwn dah tu kan3.. hihi.

Azhafizah[フィザ] said...

blog akan takde masalah jika connection internet laju.tapi xpelah,ikutlah mana termampu kan.^_^..so far blog shida ok je pada fiza.

MaYa MustWany said...

masa mesej ni,mas tengah baca entry shida & terpandang cbox shida.kelakar pun de coz mas bukak ok je.speed mmg laju, n blog ni xla berat mana pun.berat blog mas lagi.hahahah

aisya said...

betul2.. kalau nk berkawan x semestinya kena jadi follower kan? =)

p/s: blog xde la berat pun. ok je..

Terbelog said...

mgkn line interbet die slow

CikPuan Azizah said...

even line slow o berat pon bukan menjadikan masalah untuk kita terjah blog sesorang.. kalau betol2 kita suke blog itu memang kita kan ikuti setiap entry beliau kan shida even line slow skali pon..

haha jijah pon tak pasti dah folo shida ke tak.. muahaha..bagusnya kita ni shida oi... janji bloglist tu penting!,ngeee~~

-SUPERGIRL- said...

eh eh name kite duk tumpang popular pulak . hahaha ! ye ad tgk budak tuh duk ckp cmtu mse duk godek2 tuto nufngg akk . alah tade berat pon blog nih . dy duk kat hutan kot sb tuh lmbat nak masuk . haha

rozrozana said...

Haha . Takpe lha kak . Biar jee . Watlek Watpeace (Y)

^_^ Cik Zaza House said...

zaza buka pun ok je.. =)

Cik Penguin_Solehah said...

baiknya akak^^.. Btw,sederhana je berat blog ni^^

patriq said...

blog sida xberat...badan sida kot yg beratt..larikkkk :P

mummyriena said...

aku buka ok jer shida oi...speed budak tu kot..

C'Jai said...

Kekadang yg follow tu tak rajin menyapa dr yang bukan follower..(C'jai la tuuuu...heheh..)Tapi ada jg yang suka jd silent reader..(C'jai juge la tuuu..heeee) Suka jengok tuto shida... cari apa yg patut...

Ezad Skytech said...

ok je..takde la berat pun blog shida ni.. :D

Faizz's Jamil said...

dulu pakai stremik mang ah beqat .
sejak 2 3 minggu menjak ih dah guna uni5 . paham2 jala kan