Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 27 April 2012

Pelanggan Astro boleh menonton 130 siaran selama 10hari, terbaiklah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Baguskan kalau tiap tahun Astro buat macam ni, ini pun sebab sempena Astro dapat Brand Awards "the best of the best" brand in malaysia. Tahniah buat Team Astro dan shida sebagai pelanggan astro rasa gembira kerana dapat tengok sebanyak 130 siaran yang terdapat dalam Astro. Rasa jakun kejap hehee :)
selama 10 hari ditayangkan so korang jangan lepaskan peluang tengok semua siaran yang ada hehee..bil naik sikit tak apa kot hahaa^^ sendiri tanggung lah! ada yang kata tak nak tidur sampai 6 Mei katanya. boleh tahan ke awak?? so siapa yang tak langgan rugi sikit lah peluang macam ni jarang sekali berlaku hehee.. Now shida tengok ABO 931 kejap-kejap tukar 411 HBO, eh korang tahu siaran yang best-best komen eh bagi tahu shida kita share-share :) ok lah bai! nak tengok tv :)







16 comments:

  1. zai tgh tgk astro warna ni! ahaha

    ReplyDelete
  2. owh, biar btul.. nanti nk test tgk, huh...

    ReplyDelete
  3. jom kita lynh astro smpi lebam...alamak kt umh xde astro pulak tpksa tmpg umh sebelah tgk

    ReplyDelete
  4. Nasiblah akak dah langgan Astro..tak rugi..boleh nanton puas2 slama 10hari.. :)

    ReplyDelete
  5. Btul! Smlm tgk iklan ni trus, wohoo~! Dh la tak byk pakej. Skali dpt byk free, waaah!~ Sy nk tgk channel Animax je.. Sbnrnya politik jgk sis. Kita tgk free, then bila suka, kita langgan la. Ngeh3, inilh teknik niaga..

    ReplyDelete
  6. jijah ada pakej paling murah..dpt ke tengok semua siaran tu??

    ReplyDelete
  7. kt rumah k.ipar zaza xde astro..hukhuk

    ReplyDelete
  8. HBO HBO HBO sampai lobam ! muahahaha

    ReplyDelete
  9. tengok tengok jugak, solat jangan lupa, sama sama kita beringat :)

    peace..

    ReplyDelete
  10. ezad tak dpt detect sgt siaran apa yg dpt tgk free ni..sbb sebelum ni movie mmg ada..asyik ulang2..ahakss..kalau ada astro first mesti best...tapi sayangnya takde pulak..huhu~

    ReplyDelete
  11. tengok astro sampai lembam..hehe

    ReplyDelete
  12. besttt tak cite dia sida..sebab pat xdakk astro hahaa.. :D

    ReplyDelete
  13. cite lama je busannn aku tgk hahaa..raisya pun kate gtu wehhh hahaa :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.