Pelanggan Astro boleh menonton 130 siaran selama 10hari, terbaiklah!! | Dunia sebenar Shida Pelanggan Astro boleh menonton 130 siaran selama 10hari, terbaiklah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 27 April 2012

Pelanggan Astro boleh menonton 130 siaran selama 10hari, terbaiklah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Baguskan kalau tiap tahun Astro buat macam ni, ini pun sebab sempena Astro dapat Brand Awards "the best of the best" brand in malaysia. Tahniah buat Team Astro dan shida sebagai pelanggan astro rasa gembira kerana dapat tengok sebanyak 130 siaran yang terdapat dalam Astro. Rasa jakun kejap hehee :)
selama 10 hari ditayangkan so korang jangan lepaskan peluang tengok semua siaran yang ada hehee..bil naik sikit tak apa kot hahaa^^ sendiri tanggung lah! ada yang kata tak nak tidur sampai 6 Mei katanya. boleh tahan ke awak?? so siapa yang tak langgan rugi sikit lah peluang macam ni jarang sekali berlaku hehee.. Now shida tengok ABO 931 kejap-kejap tukar 411 HBO, eh korang tahu siaran yang best-best komen eh bagi tahu shida kita share-share :) ok lah bai! nak tengok tv :)







16 Jari Ohsem:

Syat0za Zai said...

yeah!! terima kasih astro :D

Syat0za Zai said...

zai tgh tgk astro warna ni! ahaha

caliph shuriken said...

owh, biar btul.. nanti nk test tgk, huh...

OdahOne OdahOneBizz said...

jom kita lynh astro smpi lebam...alamak kt umh xde astro pulak tpksa tmpg umh sebelah tgk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nasiblah akak dah langgan Astro..tak rugi..boleh nanton puas2 slama 10hari.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

uish, bgusnya..kena tgk gak..

Sis AI said...

Btul! Smlm tgk iklan ni trus, wohoo~! Dh la tak byk pakej. Skali dpt byk free, waaah!~ Sy nk tgk channel Animax je.. Sbnrnya politik jgk sis. Kita tgk free, then bila suka, kita langgan la. Ngeh3, inilh teknik niaga..

CikPuan Azizah said...

jijah ada pakej paling murah..dpt ke tengok semua siaran tu??

zaza iman said...

kt rumah k.ipar zaza xde astro..hukhuk

-SUPERGIRL- said...

HBO HBO HBO sampai lobam ! muahahaha

Teesaz said...

tengok tengok jugak, solat jangan lupa, sama sama kita beringat :)

peace..

Ezad Skytech said...

ezad tak dpt detect sgt siaran apa yg dpt tgk free ni..sbb sebelum ni movie mmg ada..asyik ulang2..ahakss..kalau ada astro first mesti best...tapi sayangnya takde pulak..huhu~

Azhafizah[フィザ] said...

tengok astro sampai lembam..hehe

Cik Yatt said...

sronok beb..haha

patriq said...

besttt tak cite dia sida..sebab pat xdakk astro hahaa.. :D

mummyriena said...

cite lama je busannn aku tgk hahaa..raisya pun kate gtu wehhh hahaa :D