Santai Jumaat | selamat beramal :) | Dunia sebenar Shida Santai Jumaat | selamat beramal :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 20 April 2012

Santai Jumaat | selamat beramal :)

  Assalammualaikum, peace upon you.
ingat SAY NO TO ZINA!
Shida ada kejutan buat semua nantikan shida akan update entri pada ahad nanti :)
selamat beramal :)





16 Jari Ohsem:

aku HaniAsyira said...

nak tahu lah suprise ape.. =)

CikPuan Azizah said...

hahaha memang santai... emm dari duduk berduaan la akan dtg pihak lagi 1 iaitu syaitan! zauhi zina!


ala nape ahad..cepat la publish!

Sis AI said...

Wakakaka! Melatah couple tu! Say no to zina! Mudah2han kita sntiasa dlm prlindungan Allah SWT..

Azhafizah[フィザ] said...

ni namanya cakap tak serupa bikin.kata orang die yang lebih.kan dah kene

nuyui a.k.a miss YUI said...

say no! hihi..

kejutan apa tu? eksited lak..hihi.

lynn kamarul said...

sokong... jauhkan maksiat

Chikova_Airashii said...

amboii ad ekejutan tu..
dah macma propaganza plak..
nk wat pengumuman kawen kee. ekekeke

-SUPERGIRL- said...

hahaha hambik dy yang lahi prihatin dah serbu . hahak !

ap yg kejutan tuhh ??

Terbelog said...

wow..kejutan ape tu shida

zaza iman said...

tanjat diorang..hihi.. =) nice

Sheda ucu said...

huhu best2 ape suprise tuh??

::CIK LYNN:: said...

apa surprise nya tu... :)

! Waniey Mahassan ! said...

ahad? lamenye kak :(
xsabar nk tahu.

si kiut lavender said...

ok..tunggu utk suprise tersebut..hikhikhik

caliph shuriken said...

diorg main sambung2 dialog plak, hukk...

MaYa MustWany said...

hihi mas suka cartoon kosmo..memang kelakar.