Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 20 April 2012

Santai Jumaat | selamat beramal :)

  Assalammualaikum, peace upon you.
ingat SAY NO TO ZINA!
Shida ada kejutan buat semua nantikan shida akan update entri pada ahad nanti :)
selamat beramal :)





16 comments:

  1. hahaha memang santai... emm dari duduk berduaan la akan dtg pihak lagi 1 iaitu syaitan! zauhi zina!


    ala nape ahad..cepat la publish!

    ReplyDelete
  2. Wakakaka! Melatah couple tu! Say no to zina! Mudah2han kita sntiasa dlm prlindungan Allah SWT..

    ReplyDelete
  3. ni namanya cakap tak serupa bikin.kata orang die yang lebih.kan dah kene

    ReplyDelete
  4. say no! hihi..

    kejutan apa tu? eksited lak..hihi.

    ReplyDelete
  5. amboii ad ekejutan tu..
    dah macma propaganza plak..
    nk wat pengumuman kawen kee. ekekeke

    ReplyDelete
  6. hahaha hambik dy yang lahi prihatin dah serbu . hahak !

    ap yg kejutan tuhh ??

    ReplyDelete
  7. tanjat diorang..hihi.. =) nice

    ReplyDelete
  8. huhu best2 ape suprise tuh??

    ReplyDelete
  9. ahad? lamenye kak :(
    xsabar nk tahu.

    ReplyDelete
  10. ok..tunggu utk suprise tersebut..hikhikhik

    ReplyDelete
  11. diorg main sambung2 dialog plak, hukk...

    ReplyDelete
  12. hihi mas suka cartoon kosmo..memang kelakar.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.