Shida dapat doodle dari blogger MEEsupergirl | Thanks!! | Dunia sebenar Shida Shida dapat doodle dari blogger MEEsupergirl | Thanks!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 12 April 2012

Shida dapat doodle dari blogger MEEsupergirl | Thanks!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Comel tak doodle atas ni? yup!! pastinya comel sebab itu shida hahaa^^ thanks!! banyak-banyak to MEEsupergirl blogger Newbie yang cepat naik, cepat belajar, rajin komen, rajin follow dan seangkatan dengannya. Act shida ni memang kenal sangat dengan MEE walaupun dia masih newbie. Cuba tanya dia macam mana boleh kenal shida. Shida yakin dia tak kan jawab soalan tu hahaaa^^ tak payah lah susah-susah tanya dia shida sendiri boleh bagitahu hehee (mesti mee gelabahan kan kan hahaa :p) kalau korang rasa nak kenal-kenal dengan minah yang suka BUDU ni boleh lah terjah blog dia seawal yang mungkin. kita kasi pecah trafik dia banyak-banyak hahaa^^ eh! korang suka BUDU?? shida tak pernah makan tau!!
Mee terima kasih daun keladi sebab buat doodle tu untuk kak shida. Walaupun tak secomel tuan empunya diri tapi dengan gaya tudung ala-ala Rembo! kira comel juga la! MEE ni baru belajar buat doodle tapi hasilnya boleh tahan walaupun masih baru belajar kan. Perbanyakan melukis sampai terror hehee!! nanti boleh geng dengan blogger-blogger hebat ART dalam group WeLoveArts :) termasuk MEE dah 3 blogger buat doodle untuk shida. Thanks sangat-sangat shida hargai. So sebagai tanda shida menghargai shida masukkan blog MEE dalam bloglist shida "superduper gegirl" tapi rasanya dah lama masukkan hahaa^^ k bai!

sama-sama kita berdoa supaya tsunami tak kan berlaku lagi AMIN~






21 Jari Ohsem:

susulemakmanis said...

alala.comelnyer!hrp ade org buatkan doodle untuk sue one day!=)hehe

caliph shuriken said...

doodle cikgu shida, hikk...

sis92 said...

wah dpt dodol lah..smpai sekarang tak reti mendodol ,huhu

OH JEJEM said...

Comel lah. Untunglah ade yang nak buat doddle muka dia XD

efa said...

untungla kak shida ramai org nk btkn doodle..bila la ade yg sudi bt tuk efa eh hehee..:P

mummyriena said...

kalo vector lagi real kan shidah..aku tgk kat hang punya dp fb ritu..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

woahh comel doodle ni.. ada bakat.. :D

Ezad Skytech said...

bestnya dpt doodle...nampak ada la sikit2 mcm shida kan..hee~

> BUDU? sama la..tak pernah makan...haha~

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo..comelnyaaa..

zaza iman said...

mee supergirl, nak jugak hehe ;)

CintaZulaikha said...

doodle yg cun, huhuhu....nak jugaklah...:(

Azhafizah[フィザ] said...

memang comel mee buat kan..so cute ^__^

CikPuan Azizah said...

hehe jijah baru masukkan mee dlm bloglist jijah.. sebelum ni tak pernah kenal pon..bila kenal jadi rapat pulak..hehe

btw biru tu penting utk shida..hehe

-SUPERGIRL- said...

hahahahhahah ! gelabah nih gelabah nih !

thanks kak shida ! patot lah bukak blog hari nih rmai pulak yang serang blog mee . haha

Sheda ucu said...

comel2 jeles huhu xde org nk wat doodle tuk sheda huk3x =P

Ieda Talib said...

Salam. pandai mee buat.....(",).

patriq said...

wahh comel juga sida jadi doodle..hahaaa.. :D

Bui Junaidi said...

COMEL..HEHEHE

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye.. :)

BlueiceButterfly said...

~waa.bestnya dapat doodle..comel :)

Faizz's Jamil said...

xsecomel tuan punya diqi ?
yaka ? anda yakin ?
#mesti la yakin kan . hahaha .

anda GELABAH