Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 12 April 2012

Shida dapat doodle dari blogger MEEsupergirl | Thanks!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Comel tak doodle atas ni? yup!! pastinya comel sebab itu shida hahaa^^ thanks!! banyak-banyak to MEEsupergirl blogger Newbie yang cepat naik, cepat belajar, rajin komen, rajin follow dan seangkatan dengannya. Act shida ni memang kenal sangat dengan MEE walaupun dia masih newbie. Cuba tanya dia macam mana boleh kenal shida. Shida yakin dia tak kan jawab soalan tu hahaaa^^ tak payah lah susah-susah tanya dia shida sendiri boleh bagitahu hehee (mesti mee gelabahan kan kan hahaa :p) kalau korang rasa nak kenal-kenal dengan minah yang suka BUDU ni boleh lah terjah blog dia seawal yang mungkin. kita kasi pecah trafik dia banyak-banyak hahaa^^ eh! korang suka BUDU?? shida tak pernah makan tau!!
Mee terima kasih daun keladi sebab buat doodle tu untuk kak shida. Walaupun tak secomel tuan empunya diri tapi dengan gaya tudung ala-ala Rembo! kira comel juga la! MEE ni baru belajar buat doodle tapi hasilnya boleh tahan walaupun masih baru belajar kan. Perbanyakan melukis sampai terror hehee!! nanti boleh geng dengan blogger-blogger hebat ART dalam group WeLoveArts :) termasuk MEE dah 3 blogger buat doodle untuk shida. Thanks sangat-sangat shida hargai. So sebagai tanda shida menghargai shida masukkan blog MEE dalam bloglist shida "superduper gegirl" tapi rasanya dah lama masukkan hahaa^^ k bai!

sama-sama kita berdoa supaya tsunami tak kan berlaku lagi AMIN~






21 comments:

  1. alala.comelnyer!hrp ade org buatkan doodle untuk sue one day!=)hehe

    ReplyDelete
  2. wah dpt dodol lah..smpai sekarang tak reti mendodol ,huhu

    ReplyDelete
  3. Comel lah. Untunglah ade yang nak buat doddle muka dia XD

    ReplyDelete
  4. untungla kak shida ramai org nk btkn doodle..bila la ade yg sudi bt tuk efa eh hehee..:P

    ReplyDelete
  5. kalo vector lagi real kan shidah..aku tgk kat hang punya dp fb ritu..

    ReplyDelete
  6. woahh comel doodle ni.. ada bakat.. :D

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt doodle...nampak ada la sikit2 mcm shida kan..hee~

    > BUDU? sama la..tak pernah makan...haha~

    ReplyDelete
  8. mee supergirl, nak jugak hehe ;)

    ReplyDelete
  9. doodle yg cun, huhuhu....nak jugaklah...:(

    ReplyDelete
  10. memang comel mee buat kan..so cute ^__^

    ReplyDelete
  11. hehe jijah baru masukkan mee dlm bloglist jijah.. sebelum ni tak pernah kenal pon..bila kenal jadi rapat pulak..hehe

    btw biru tu penting utk shida..hehe

    ReplyDelete
  12. hahahahhahah ! gelabah nih gelabah nih !

    thanks kak shida ! patot lah bukak blog hari nih rmai pulak yang serang blog mee . haha

    ReplyDelete
  13. comel2 jeles huhu xde org nk wat doodle tuk sheda huk3x =P

    ReplyDelete
  14. Salam. pandai mee buat.....(",).

    ReplyDelete
  15. wahh comel juga sida jadi doodle..hahaaa.. :D

    ReplyDelete
  16. ~waa.bestnya dapat doodle..comel :)

    ReplyDelete
  17. xsecomel tuan punya diqi ?
    yaka ? anda yakin ?
    #mesti la yakin kan . hahaha .

    anda GELABAH

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.