Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 5 April 2012

Spontaneous Thursday | Berusaha Tangga Kejayaan

 Assalammualaikum, peace upon you.
" jangan direnung letihnya usaha 
tetapi
renunglah manisnya sebuah kejayaan "








23 comments:

  1. Kat mana niee ? emang wujud laa hehe tanpa berusaha takkan dapat kejayaan tu kan :)

    ReplyDelete
  2. Yes....That's true.... ^_^

    ReplyDelete
  3. puas hati kalau yang diusahakan itu berjaya..memang manis.^_^

    ReplyDelete
  4. wah, t'baik la pic nie..hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  5. tau x tu tangan sape? tangan aku taw...

    ReplyDelete
  6. mendalam aih .
    lawa gamaiaq . kihkih .
    amk sendqi ka nih . solute lah !

    ReplyDelete
  7. Stylo la gambar shida nih...camne leh dpt idea nk amik gamba dgn style gini yerrr...terbaikk..

    Lelaki Kacak Minta pertolongan rakan blogger tuk support saya di sini, terutamanya dlm G+ dan drop komen...terima kasih.

    ReplyDelete
  8. fuhh tiba2 meresap jiwa smgat kat mas la shida.

    ReplyDelete
  9. mendalam mksud dia shida..tp unik tol gmbaq tuh..hurmm...

    ReplyDelete
  10. mmg gmbar ni punca smgat smua org hehee ..

    ReplyDelete
  11. sgt mendalam ni quote ni shida..kejayaan tak dtg pada manusia yg leka.. ngeee~~

    ReplyDelete
  12. klau ada usaha, pasti ada hasil ^^

    ReplyDelete
  13. betul tu, qa baru semalam dpt result, alhamdulillah, sgt2 puas hati dgn apa yg dapat, walaupun byk dugaan yg dilalui.. well hasilnya manis :')

    ReplyDelete
  14. mcm penah tgk gambar ni kt mna eh...hmm

    ReplyDelete
  15. waaa.
    mahal ni gambo..
    mesti ramai x panh terpikir nk wat cmni:)

    ReplyDelete
  16. betul2..kalau tak usaha..mmg tak ke mana la kan..bila da berjaya, mesti puas kan :D

    ReplyDelete
  17. kalau dah dgn usaha kte sndri , habuannye dapat sringgit pon dah puas hatyy . auw

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.