Spontaneous Thursday | Berusaha Tangga Kejayaan | Dunia sebenar Shida Spontaneous Thursday | Berusaha Tangga Kejayaan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 5 April 2012

Spontaneous Thursday | Berusaha Tangga Kejayaan

 Assalammualaikum, peace upon you.
" jangan direnung letihnya usaha 
tetapi
renunglah manisnya sebuah kejayaan "








23 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

btol2..

❖ Syaa ❖ said...

Kat mana niee ? emang wujud laa hehe tanpa berusaha takkan dapat kejayaan tu kan :)

Bui Junaidi said...

GUNUNG KINABALU KAN..?

zaza iman said...

wahhh...sama lah..

najmi^^ said...

nice quotes

geez said...

Yes....That's true.... ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

puas hati kalau yang diusahakan itu berjaya..memang manis.^_^

Nisa Greennnpanda said...

wah, t'baik la pic nie..hehe.. ^_^

hyz said...

tau x tu tangan sape? tangan aku taw...

Faizz's Jamil said...

mendalam aih .
lawa gamaiaq . kihkih .
amk sendqi ka nih . solute lah !

yastro said...

Stylo la gambar shida nih...camne leh dpt idea nk amik gamba dgn style gini yerrr...terbaikk..

Lelaki Kacak Minta pertolongan rakan blogger tuk support saya di sini, terutamanya dlm G+ dan drop komen...terima kasih.

MaYa MustWany said...

fuhh tiba2 meresap jiwa smgat kat mas la shida.

mummyriena said...

mendalam mksud dia shida..tp unik tol gmbaq tuh..hurmm...

efa said...

mmg gmbar ni punca smgat smua org hehee ..

CikPuan Azizah said...

sgt mendalam ni quote ni shida..kejayaan tak dtg pada manusia yg leka.. ngeee~~

_mauhaha_corner said...

yeah!betoL..:))

caliph shuriken said...

klau ada usaha, pasti ada hasil ^^

Qa said...

betul tu, qa baru semalam dpt result, alhamdulillah, sgt2 puas hati dgn apa yg dapat, walaupun byk dugaan yg dilalui.. well hasilnya manis :')

patriq said...

mcm penah tgk gambar ni kt mna eh...hmm

Sheda Ucu ツ said...

nice dear.. hihihi

shark said...

waaa.
mahal ni gambo..
mesti ramai x panh terpikir nk wat cmni:)

Ezad Skytech said...

betul2..kalau tak usaha..mmg tak ke mana la kan..bila da berjaya, mesti puas kan :D

-SUPERGIRL- said...

kalau dah dgn usaha kte sndri , habuannye dapat sringgit pon dah puas hatyy . auw