Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 8 April 2012

Tahukah anda? : Badak Air Dewasa

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahukah anda: Apabila seekor Badak Air Dewasa mengangakan mulut, keluasan bukaanya cukup untuk membolehkan seorang budak setinggi 1.25cm berdiri didalamnya. Haaa..amacam ada yang nak cuba? letaklah anak atau anak buah korang untuk meleraikan keraguan info ini. Selamat mencuba heheee  =.=

pastikan korang sudah makan kekenyangan selepas 3 4 jam, takut ada yang muntah tengok badak ni nganga hahaaa ^_^







18 comments:

  1. baru tahu. hehe. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe boleh mati tak kalau letak anak buah kite dalam nie ? ehehe

    ReplyDelete
  3. wah besownyeee mulot !! hahahahhhahahah

    ReplyDelete
  4. letih mulut c'jai tengok badak ni nganga..hehe..

    ReplyDelete
  5. mulut beso, makan belimbing besi. celah gigi je ler... huhu

    ReplyDelete
  6. mak aihhh..tak sangka ye bosa bonar tu..

    ReplyDelete
  7. besar betul mulut badak ni...(^^,)

    P.S - info terbaru tu..hee~

    ReplyDelete
  8. huhu mengerikan..hahah

    ReplyDelete
  9. jgn berani lompat msuk tau, hukk...

    ReplyDelete
  10. ADUH,BESARNYA..GELI TENGOK..P KESIAN PUN ADA SBB GIGI BADAK NI SANGAT JARANG..KEKEKE

    ReplyDelete
  11. baru tahu ni shida.. tak sangka badak air ni mulut sehebat ni..

    ReplyDelete
  12. di indonesia namanya kuda nil :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.