Wednesday, 4 April 2012

Wordless Wednesday | BENAR atau TIDAK anda tentukannya!

 Assalammualaikum, peace upon you.




amacam??  =.=










31 comments:

  1. amacam? terbaiikk :P hahahaha

    ReplyDelete
  2. dah 10 botol habis guna, tak jadi macam "after" tu pun. erm erm :(

    ReplyDelete
  3. lawa aih... kalah pmpuan bese,.ekekee..

    ReplyDelete
  4. amboi hantu pun pndi guna shampoo gak?...pasni sure ramai yg xtkut dgn hantu & silap2 ambik hantu jd midel shampoo...hoohooo

    ReplyDelete
  5. hahaha! nasib baik bukan malam2 tgk bnde ni..

    ReplyDelete
  6. guna jari pon boley??titew guna ubat gigi sbagai perapi rambut jerrr

    ReplyDelete
  7. tkejut tgk gambar..heheh...dh pakai xjadi pun mcm tuh..hukhuk..

    ReplyDelete
  8. haha. rse mcm x cye la ngn syampu je, cume rsenye bile rambut rosak ptt jumpe pkai rambut n kulit kott..huuhuhu

    ReplyDelete
  9. kelapa dan orkid ~ bak balik duit sy ! hahaha

    ReplyDelete
  10. hantu pun nak cantik,, kih3,, tumpang promote ga,, :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

    ReplyDelete
  11. haha.. lawak...
    syampu nie leh aa kasi pki kat byk antu brambut pjg, hehe.. XP

    ReplyDelete
  12. guna jari pon boleh?? ekeke :P hantu pon rambut lurus kan..hantu moden betol..hahaha

    ReplyDelete
  13. Woowwwww camnie nak guna head $ shoulder jugak ah . lurus gituu hehehe

    ReplyDelete
  14. Kahkahkah...gila ah brkesan shampoo ni :p

    ReplyDelete
  15. haha lepas ni rambut kak limah pun kompem halus mulus je.. bukan teknik rebonding gitu~

    ReplyDelete
  16. x brapa suka pakai shampoo, huh...

    ReplyDelete
  17. macam photoshop pulak.crop rambut dan letak..tapi hebatlah aklau cik han** guna jari pun boleh (=

    ReplyDelete
  18. cuak lah siot mlm ni -,-

    ReplyDelete
  19. hahah guna jri pon boleh..
    adess kul 1.18am taw

    ReplyDelete
  20. p/s: yui dah add kat fb.. t pm yui ea..

    ReplyDelete
  21. tipu la tu haha
    org berhabis byk kat saloon
    dia gune shammpoo je

    ReplyDelete
  22. kalo hantu pn dah blh bt iklan..retis kita ssh la nk cr mkn.. ekekkee :P

    ReplyDelete
  23. dah tgk mlm2 sabo jerlah kak shida huhu..

    ReplyDelete
  24. seram kot tgk mlm gmbar nih..tp mmg terbaik..hahaa..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.