Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 April 2012

Wordless Wednesday | betul ke cermin ni pandai mengejek kita??

   Assalammualaikum, peace upon you.








17 comments:

  1. betul kot huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. HEHE..malu pulak nak bercermin kalau cermin macam ni..

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam syida :D cermin tepek muke kiteeee hehe

    ReplyDelete
  4. shida tnya laa mirror.. mirror tu ;p

    ReplyDelete
  5. dulu2 taim kecik org sll kt sy kiut. sy xtau la knp... sy rs besar2 ni br hensem sket...mungkin sbb tu la jiran sy jeles dengan sy...

    lps tu kn.. sy main bola tepi pdg tu.. pening o0o0o pala... xlarat nk main bola dah... sebab bola tekena kat kepala... org kt bleh hilang ingatan.. mungkin sbb tu la sy lpa pasal subjek sejarah sy...

    pening x hilang lg.. awak pening x ni..?? harap2 xpening la kn...

    hmmm...

    xtau nk komen ape..

    ReplyDelete
  6. untung laa kalo tgk jer cermin kurus....

    ReplyDelete
  7. hehhe wahai cermin siapakah paling cantik di dunia ni.. hehe

    ReplyDelete
  8. mcm trase pulok tengok gambor tuh . haha

    jemput nengok ap ad dekat blog owg . hehehehehehehehhe :D

    ReplyDelete
  9. Tak boleh belah lah cermin ni..mengejek sungguh la ni..jangan mudah terpedaya pada cermin kan..hehehe

    ReplyDelete
  10. ADA JUAL KER CERMIN YG PANDAI MENGEJEK NI..?KAK BUI NAK BELI LAH..HEHEHE

    ReplyDelete
  11. cermin sllu betul.kamera sllu tipu.hihihi

    ReplyDelete
  12. ait!! betul mengejek tu kak shida hehee..

    ReplyDelete
  13. hehe..mcm perli aku plak shida!!

    ReplyDelete
  14. cermin tu jujur...kdg2 diri sendiri tu yg rasa mcm cermin tu mengejek..heee~

    ReplyDelete
  15. diri sndiri yg mngejek dri sndiri =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.