Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 18 April 2012

Wordless Wednesday | Selagi belum HALAL kita masih punya JARAK!

   Assalammualaikum, peace upon you.
setuju?  =.="







24 comments:

  1. hehehe
    cambest jer ayat nie..
    sokong:)

    ReplyDelete
  2. Of course setuju..tak de sapa yang tidak setuju..cute cartoon dan kena dgn apa yang ingin disampaikan.^__^

    ReplyDelete
  3. Stuju! Pndai2 la jaga jarak.. Dan klu boleh prcepatkn la nikah.. :)

    ReplyDelete
  4. haaaaaaa . xssetuju . sebab pic nih dekat ja jaraknya . xdak beza !

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam...

    ya, setuju =)

    ReplyDelete
  6. cantik pulak design dia.. betul2 selagi kita tak halal buat sidia selagi itu kita ada jarak :)

    ReplyDelete
  7. setuju nanti syaitan hasut rapat2 hehe..bila dah halal,kenala serapat mungkin..

    ReplyDelete
  8. Sangat.. sangat.. dan sangatla setuju :)

    ReplyDelete
  9. bila berdua pasti ad yg ketiga . jeng3 !

    ReplyDelete
  10. SYUKUR ALHAMDULILLAH KALAU SEMUA PASANGAN YG BERCINTA PEGANG PRINSIP MCM NI..

    ReplyDelete
  11. keep your distance shida...hoho

    ReplyDelete
  12. smart foto kartun tu.. nak bleh? ngeee..

    ReplyDelete
  13. arghhhhhhhh comelnye! kawaii!

    mesej yg disampaikan jelas. thanks!

    ReplyDelete
  14. cm kenal je pic nih??? hihihi

    ReplyDelete
  15. Jarak dan jurang yang terlalu luas sebenarnya....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.