Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 10 May 2012

Akhirnya Cheque Nuffnang sampai | Cheque kali ke 3 dari Nuffnang

   Assalammualaikum, peace upon you.
Maaflah gambar kurang maju^^ ambil pakai HP cikai jerh >.<

Alhamdulillah cheque yang shida asyik tertunggu-tunggu sudah tiba :) dah sampai terus ambil gambar masuk FB hehee :) so niat nak buat GA masih lagi bermain-main difikiran shida and so bagi siapa yang nak jadi sponser untuk GA shida ni boleh lah PM shida dekat FB Shida Radzuan (original) <-- bajet retis kan hahaa :P segala usaha bersama Nuffnang shida dah 3 kali cashout atau membina pendapatan dengan Nuffnang walaupun tak lah sampai ribu-ribu macam blogger lain dapat ratus-ratus pun kira dah memadai dah boleh support shida berbelanja untuk GA. Macam GA yang lepas pun shida beli hadiah dan pos semua atas duit Nuffnang so sudah jimat dekat situ. Buat amal sikit kan. Moga-moga berkat hasil pendapatan ni.
Bagi yang sedang berjinak-jinak dalam dunia pengiklanan dari Nuffnang ni tapi masih tak dapat apa yang korang mahu sila-sila lah ke TUTORIAL shida. Korang boleh la intai-intai mana tahu mungkin membantu. apa yang shida beri berjaya mendapat sesuatu yang diidamkan seperti Buffered Earnings (BE) dan lain-lain. Insyallah dengan hasil dari titik peluh korang sendiri tak mustahil korang akan dapat lebih dari yang dijangka :)
Pesanan penaja tak ade ^_^ cuma terima kasih kepada NUFFNANG cheque dah sampai lah !! :) Moga BE yang tersedia ada ni kekal lama sikit berlangsung dan mood bloging terus menerus ada dan kembali pulih seperti biasa AMIN ~


jangan ada sifat dengki mendengki atau tak puas hati dengan orang lain. itu amalan tak elok dan ditegah oleh ALLAH swt. sekian~






20 comments:

  1. tahniah...boleh blanje..hihii

    ReplyDelete
  2. wahhhh tahniah shida syg!! seronok dear...(yg terima lg seronok kan) moga terus suksess ok.. sama2 kita blogging tanpa hasad n dengki..hahaha i lebiu~~

    ReplyDelete
  3. bile nak buat makan2 antara retis dgn bukanretis ni? hikhik

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah shida..da kali ke 3 cashout tu...ezad da boleh cashout tapi tak tekan2 lagi butang cashout tu...hee :D

    ReplyDelete
  5. 3 kali sida? ni mmg wajib belanja pat tau..kih3 ;p

    ReplyDelete
  6. untunglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... *ayat jeles -..-

    ReplyDelete
  7. congratz shida.. smoga trus murah rezki ^^

    ReplyDelete
  8. rezeki ko hehe..bila nk merasa ko belanja aku ni haa..hehee

    ReplyDelete
  9. salam...shida, xpenah pon dapat BE..camna nk dapat tu..ehee

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki.fiza pun tertnggu cheque ni.lambat lagi sebab baru last month cash out..^__^

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah moga bertambah rezeki =)

    ReplyDelete
  12. wahhh..alhamdulillah laaa :D..tahniah..murah rezeki anda..;)
    syukur sangat kan? hehehe..tahniah sekali lagi..semoga rezeki anda diberkati Allah hendaknya..insyaAllah..nti ada rezeki lagi, boleh dapat cek yang keempat lak..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah2..sis punya tk sampai2 lg ni
    tak sabo dh ni haha

    siapa dengki kita, kt yg untung insyaallah :)

    ReplyDelete
  14. wah..semoga bertambah rezeki lagi...sm x penah dpt..mungkin belum rezeki lagi..^^

    ReplyDelete
  15. tahniah dear ! bole la banje.. :P hehehe

    ReplyDelete
  16. congrats ! keep up the good works babes ! ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.