Akhirnya Cheque Nuffnang sampai | Cheque kali ke 3 dari Nuffnang | Dunia sebenar Shida Akhirnya Cheque Nuffnang sampai | Cheque kali ke 3 dari Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 10 May 2012

Akhirnya Cheque Nuffnang sampai | Cheque kali ke 3 dari Nuffnang

   Assalammualaikum, peace upon you.
Maaflah gambar kurang maju^^ ambil pakai HP cikai jerh >.<

Alhamdulillah cheque yang shida asyik tertunggu-tunggu sudah tiba :) dah sampai terus ambil gambar masuk FB hehee :) so niat nak buat GA masih lagi bermain-main difikiran shida and so bagi siapa yang nak jadi sponser untuk GA shida ni boleh lah PM shida dekat FB Shida Radzuan (original) <-- bajet retis kan hahaa :P segala usaha bersama Nuffnang shida dah 3 kali cashout atau membina pendapatan dengan Nuffnang walaupun tak lah sampai ribu-ribu macam blogger lain dapat ratus-ratus pun kira dah memadai dah boleh support shida berbelanja untuk GA. Macam GA yang lepas pun shida beli hadiah dan pos semua atas duit Nuffnang so sudah jimat dekat situ. Buat amal sikit kan. Moga-moga berkat hasil pendapatan ni.
Bagi yang sedang berjinak-jinak dalam dunia pengiklanan dari Nuffnang ni tapi masih tak dapat apa yang korang mahu sila-sila lah ke TUTORIAL shida. Korang boleh la intai-intai mana tahu mungkin membantu. apa yang shida beri berjaya mendapat sesuatu yang diidamkan seperti Buffered Earnings (BE) dan lain-lain. Insyallah dengan hasil dari titik peluh korang sendiri tak mustahil korang akan dapat lebih dari yang dijangka :)
Pesanan penaja tak ade ^_^ cuma terima kasih kepada NUFFNANG cheque dah sampai lah !! :) Moga BE yang tersedia ada ni kekal lama sikit berlangsung dan mood bloging terus menerus ada dan kembali pulih seperti biasa AMIN ~


jangan ada sifat dengki mendengki atau tak puas hati dengan orang lain. itu amalan tak elok dan ditegah oleh ALLAH swt. sekian~






20 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..rezeki..

Munnafendy said...

tahniah...boleh blanje..hihii

ziezah said...

wahhhh tahniah shida syg!! seronok dear...(yg terima lg seronok kan) moga terus suksess ok.. sama2 kita blogging tanpa hasad n dengki..hahaha i lebiu~~

pucheh said...

wah best la cik shida

bukan retis said...

bile nak buat makan2 antara retis dgn bukanretis ni? hikhik

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah shida..da kali ke 3 cashout tu...ezad da boleh cashout tapi tak tekan2 lagi butang cashout tu...hee :D

patriq said...

3 kali sida? ni mmg wajib belanja pat tau..kih3 ;p

-SUPERGIRL- said...

untunglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... *ayat jeles -..-

caliph shuriken said...

congratz shida.. smoga trus murah rezki ^^

mummyriena said...

rezeki ko hehe..bila nk merasa ko belanja aku ni haa..hehee

Qaseh Qistina said...

salam...shida, xpenah pon dapat BE..camna nk dapat tu..ehee

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah rezeki.fiza pun tertnggu cheque ni.lambat lagi sebab baru last month cash out..^__^

syiela said...

Alhamdulillah rezeki :)

Zaza Ridzlan said...

alhamdulillah moga bertambah rezeki =)

Nani Neijie said...

wahhh..alhamdulillah laaa :D..tahniah..murah rezeki anda..;)
syukur sangat kan? hehehe..tahniah sekali lagi..semoga rezeki anda diberkati Allah hendaknya..insyaAllah..nti ada rezeki lagi, boleh dapat cek yang keempat lak..hehe

Terbelog said...

Alhamdulillah rezeki

sis92 said...

tahniah2..sis punya tk sampai2 lg ni
tak sabo dh ni haha

siapa dengki kita, kt yg untung insyaallah :)

Selendang Merah said...

wah..semoga bertambah rezeki lagi...sm x penah dpt..mungkin belum rezeki lagi..^^

Cik Nurul said...

tahniah dear ! bole la banje.. :P hehehe

Miss Aainaa :) said...

congrats ! keep up the good works babes ! ;)