BE ke 26 Digi Jay Park Showcase | thanks Nuffnang dan Digi :) | Dunia sebenar Shida BE ke 26 Digi Jay Park Showcase | thanks Nuffnang dan Digi :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 8 May 2012

BE ke 26 Digi Jay Park Showcase | thanks Nuffnang dan Digi :)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah akhirnya dapat juga BE untuk bulan ini, lama juga shida tunggu nak dapat BE sampai tak bloging shida. Now baru semangat nak update blog tengok BE mencanang-canang naik dalam blog ni. Oh ya tak lupa juga pada sahabat seperjuangan shida iaitu Puan Azizah tahniah! buat mereka yang dapat juga BE yang sama. Tak pun korang pergi check akaun Nuffnang mana tahu nasib kita serupa dapat BE yang sama. sebab ramai juga yang dapat BE ni. BE ke 26 ini adalah dari DIGI JAY PARK SHOWCASE hope BE kali ni kekal lebih lama dalam blog ni. Shida cuba juga jaga trafik sebaiknya :) terima kasih juga pada kawan-kawan yang sudi tak putus-putus datang blog shida ni. Jom blogwalking :) klik TUTORIAL untuk sebarang bantuan dalam Nuffnang :) terima kasih sekali pada Nuffnang, macam tak percaya tak update blog 4hari pun dia bagi BE, ni betul-betul sayang ni hehee. untung sebenarnya jadi seorang yang setia ni. orang kata rezeki masing-masing kan :)


jangan lupa tunggu entri WW shida, nak korang baca fikir dan beri pandangan ok  =)






20 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

congratz shida ^^

*baru2 ni sy pun dpt satu BE, hikk...

ziezah said...

ha ape lagi shida jom la blogwalking sama2.. bagi naik sikit trafik n earning tu!. tahniah syg.. tahniah!

Zaza Ridzlan said...

bestnya tp zaza xberapa reti =)

Ezad Skytech said...

hee...tahniah dpt BE baru ye shida...:D

Arra Ahmad/Mr PPP said...

best la..kena ajar sket ni:)

shark said...

murah rezeki dia..
shark 1 dpt lg nih..
hehe..

ecadwinkyasha said...

bestnya dpt BE tu..eca xdpt2 lagi pun =.="

sabar je lah.

Faizz's Jamil said...

samala kita

b0an said...

wow bnyak..boan bru dpt 17 BE..tpi semue sen2....hahaha

sis92 said...

wah tahniah2..
sis tgh tunggu cek ni hehe :)

mmg semangat meluap-luap klu tengok dpt BE, serius ! :D

Sally Yatiey said...

Tahniah dapat BE ke-26 :D hee.
Banyak dah tu ^_^

Aidanatasya said...

wahhh.. tahniaahhhh...

boleh belanja sy kan :D

OdahOne OdahOneBizz said...

sama lah kita shida odahone pun bru dpt BE yg sama gak semalam...dah 1mgu tgglkn blog tp nuff still baik hati bg 2 BE serentak...hope dia stay lama2 kan shida...anyway congratz & teruskan berblogging dgn senang hati mood jgn ke laut lepas lg...hoho

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah syg..

Aida Omar said...

cemburu saya dibuatnya.. hehe.. rezeki murah ea bulan mei nie. :) WW apakah entrynya tu :P hehe

patriq said...

tahniah sida :)

tilam.BKFM said...

tahniah shida..boleh la belnja kepefcii heheeee ^^

mummyriena said...

maju skg ko hahaa..wehh kpe xpi kenduri hanim??

Amirah Marliza said...

tahniah akak shida~
nak belajar juga lah dgn tips2 tu =)

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah shida..BE fiza dah start tak lebat ni..almaklumlah makin bz..happy for you shida.^__^