Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 15 May 2012

BE ke 27 TM Kaki Bola Sponsorship | Alhamdulillah rezeki lagi darinya

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulilah syukrann berkat shida merajinkan diri update blog lekat pula BE lagi dalam blog serba naif ni. Terima kasih pada Nuffnang sebab masih percaya shida dan blog ini. so setakat ni shida dah ada 2 BE yang tengah berjoget-joget dalam blog ni masa awal bulan Mei shida dapat dari BE dari Digi Jay Park Showcase kali ni yang terbaru TM Kaki Bola Sponsorship. Entah mana tahu shida kaki bola? memang molek benar lah dapat BE ni kan :) Cuma sekarang tak rajin lagi nak blogwalking. tapi kawan-kawan jangan risau sebab shida pasti akan blogwalking memandangkan BE dah dua ni rugi lak tak blogwalking. Ini pun sebab trafik dari SEO yang shida dapat saki baki dari blogger-blogger otai. Dapat juga la kan tak perlu berkerah sangat nak blogwalking memandangkan shida ni sibuk tahap "Perdana Menteri" hahaaa~
Jam dah pukul5.30 pagi shida tak tidur lagi memandang hari ni shida cuti jadi nak lepak je la dengan korang dalam blog ni. boleh?? hehee sambil-sambil tu shida tengah mendesign blog tempahan dari sorang rakan blogger shida ni. Biasa pagi-pagi baru idea menggila keluar sambil-sambil layan mat-mat dalam FB. biasa time-time macam ni lah baru kenal warga facebook yang add shida tapi tak pernah bertegur. Chat list makin berkurangan semua dah ofline pergi tidur sampailah ke nama shida masih duk hijau lagi online huhu..dapatkan tutorial Nuffnang klik sini > TUTORIAL.

rindu pula dekat my Encik Hantu..ouchhhh.. =.=







16 comments:

  1. Wahhh tahniahh dapat BE! Me so jeles ok hehehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah shida.. makin murah rezeki blog..kena la up trafik kan kalau nak earning naik..nasib la ada seo2 sikit dapat la membantu kalau tak blogwalking tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Assalam, kak.. Apa perlu kita buat supaya Nuffnang bagi duit?.. hehe
    lagi satu.. BE tuh apa? apa fungsinya? sory, banyak tanya..

    ReplyDelete
  4. syuk pun dapat BE pasal kakibola..molekla boleh buat live streaming hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniahhhh ~jeles!!

    ReplyDelete
  6. congratz shida.. dpt BE lagi ^^

    ReplyDelete
  7. tahniah Shida..
    dah lama Sop kempunan BE.. huhuh

    ReplyDelete
  8. congrate shida dapat BE..^__^

    ReplyDelete
  9. perghhh..berturut sida dapat Be Nihhh..patut kuar tips sida..hahaaa..tahniah!

    ReplyDelete
  10. tahniah babe! walaupn aku xtau bnde2 nih tp aku tau bnde juga mguntungkn heheee,...

    ReplyDelete
  11. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!
    HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

    ReplyDelete
  12. I couldnt have said it any better to be honest! keep up the awesome work. You are very talented & I only wish I could write as good as you do :) …

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.