BE ke 28 RHB Now: The Awesome 3 | Alhamdulillah | Dunia sebenar Shida BE ke 28 RHB Now: The Awesome 3 | Alhamdulillah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 18 May 2012

BE ke 28 RHB Now: The Awesome 3 | Alhamdulillah

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah BE baru lagi muncul untuk ke 28 RHB Now: The Awesome 3 hahaaa^^ BE apakah ni?? macam pelik pula kalau muncul nak tahu apa korang klik ok. Shida pun nak klik juga kalau muncul kat blog mana-mana nak tahu apa yang Awesome sangat =) Macam terharu pula Nuffnang asyik bagi BE. Terima kasih banyak-banyak Nuffnang :) Akan ku rajinkan diri mengupdate blog dan blogwalking. Untuk BE yang ke 26 Digi tu sudah pun melabuh tirai sudah ME dapat pun tak banyak mana RM9 something. Syukrann :)

entri pendek sebab banyak kerja nak buat, thanks kawan-kawan yang sudi jengah blog usang ni :)





15 Jari Ohsem:

Zaza Ridzlan said...

tahniah shida..bestnya...nti zaza nak try2 tip2 dr shida tu..

laskar pelangi said...

tahniahhhhh shida:))

azizah :) said...

tahniah syg... yg digi ME dapat rezeki lagi yer.. Alhamdulilah :)

azizah :) said...

tahniah syg... yg digi ME dapat rezeki lagi yer.. Alhamdulilah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..makin murah rezeki..

sis92 said...

wah kaya2 :P

-SUPERGIRL- said...

jeles yg hari tuh tak abes lagi neh nak kne smbung jeles lg lah neh . huhuk !

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah shida dapat BE lagi.^__^

aimaniman said...

tahniah... be akak datang sesekali jer, kalau nak kira tak lebih jari sebelah tangan jer,.. kesian kann... bagi la tips dapat selalu be tuu

caliph shuriken said...

congratz shida.. kaya nanti jgn lupa kami yer, hikk...

patriq said...

tahniah sida..murah rezeki namanya hehee..

9n0L4 said...

wahhhhhhh. untung la dieee. patutlah msk blog kite digelakkan aje. huhuhu.

IntaNBerliaN said...

wah... murah rezeki betoi ni.. hihii bestnya. :-)

Eekin Mutalib said...

bestnya....kena update jgak rupanya..hehehe

mummyriena said...

tahniah babe!