Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 18 May 2012

BE ke 28 RHB Now: The Awesome 3 | Alhamdulillah

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah BE baru lagi muncul untuk ke 28 RHB Now: The Awesome 3 hahaaa^^ BE apakah ni?? macam pelik pula kalau muncul nak tahu apa korang klik ok. Shida pun nak klik juga kalau muncul kat blog mana-mana nak tahu apa yang Awesome sangat =) Macam terharu pula Nuffnang asyik bagi BE. Terima kasih banyak-banyak Nuffnang :) Akan ku rajinkan diri mengupdate blog dan blogwalking. Untuk BE yang ke 26 Digi tu sudah pun melabuh tirai sudah ME dapat pun tak banyak mana RM9 something. Syukrann :)

entri pendek sebab banyak kerja nak buat, thanks kawan-kawan yang sudi jengah blog usang ni :)





15 comments:

  1. tahniah shida..bestnya...nti zaza nak try2 tip2 dr shida tu..

    ReplyDelete
  2. tahniah syg... yg digi ME dapat rezeki lagi yer.. Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  3. tahniah syg... yg digi ME dapat rezeki lagi yer.. Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dear..makin murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. wah kaya2 :P

    ReplyDelete
  6. jeles yg hari tuh tak abes lagi neh nak kne smbung jeles lg lah neh . huhuk !

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah shida dapat BE lagi.^__^

    ReplyDelete
  8. tahniah... be akak datang sesekali jer, kalau nak kira tak lebih jari sebelah tangan jer,.. kesian kann... bagi la tips dapat selalu be tuu

    ReplyDelete
  9. congratz shida.. kaya nanti jgn lupa kami yer, hikk...

    ReplyDelete
  10. tahniah sida..murah rezeki namanya hehee..

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhh. untung la dieee. patutlah msk blog kite digelakkan aje. huhuhu.

    ReplyDelete
  12. wah... murah rezeki betoi ni.. hihii bestnya. :-)

    ReplyDelete
  13. bestnya....kena update jgak rupanya..hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.