Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 20 May 2012

BE ke 29 Maxis iPhone 4S Refresh Extension | bunyi macam awesome!

   Assalammualaikum, peace upon you.
ok type entri selaju yang mungkin sebab nak tidur sangat-sangat dah ni, Act shida dapat BE lagi dari Nuffnang. Thanks sangat-sangat pada Nuffnang memudahkan perjalanan blog usang ni :) BE yang ke 29 iaitu Maxis iPhone 4S Refresh Extension bunyi macam awesome kan? kalau jumpa jangan lupa klik reramai ya :) Eh! shida nak la iPhone 4S tu hehee belikan Encik Hantu sayang :) hehee~ Shida sebenarnya pada hari Jumaat 18 May, dah dapat BE yang ke 28 tu tapi tak sangka rezeki shida berbuah dua kali dapat lagi hari ni^^ syukrann, shida ada post pada Fanpage shida juga yang shida nak share beberapa tips ringkas untuk korang menuai dari sekarang untuk dapatkan BE (buffered earnings), boleh lah cuba mana tahu rezeki korang pula, dapat tak dapat itu belakang cerita yang penting buatlah dulu apa yang disuruh tinggalkan yang dia tak suruh sama lah macam dalam ISLAM juga kan :) kalau buat yang dia suruh baru lah dapat ganjarannya :) so jom usha beberapa Tips yang boleh pakai ni =)

  • rajin-rajin sikit update blog, dalam seminggu biar ada entri baru dalam 3 4 entri.
  • rajin-rajin sikit Blogwalking (ni yang shida lemahh) hahaaaa :p
  • update akaun Nuffnang tu bahagian > Blogger Bio 
  • dan juga bahagian > Blog manager > update survey/kemaskini tinjauan
  • rasa dah konfiden hantar lah surat cinta dekat Nuffnang cara tekan sini
  • up la trafik sikit tak yah riban-riban cukup sekadar kepuasan sendiri :)
  • update akaun Nuffnang dalam sebulan 2 atau 3 kali, kalau banyak kali lagi best!
  • sekian itu saja tips ringkas dari shida terima kasih =)






33 comments:

  1. wahh..tahniah..masyuk masyuk $$ :)

    ReplyDelete
  2. wahhh rezeki melimpah ke ladang gandum macam coco crunch !! GRRRR

    ReplyDelete
  3. Banyaknya BE Cik Shida :D hee.

    ReplyDelete
  4. waa.. best nye.. dah 29.. kite satu pun xdak lagi. tahniah shida. =)

    ReplyDelete
  5. tahniah shida syg..rezeki lagi tu.. Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  6. Sampai skrg ni masi tak pandai soal2 BE ni hehe...

    Anyway thanks shida..siap ada tips lagi :)

    ReplyDelete
  7. tahniah...

    ikut saranan syida hr tu.hantar ticket ucap tima ksih kat nuff.then terus dpt 1 lg BE thanks ye kongsi info :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah....sama pulak BE kite ye ... he h ehe

    ReplyDelete
  9. untungla dpt dua BE sekaligus , kite nie tah biler la nak dpt BE lagi , sedih betol .

    ReplyDelete
  10. Salam kenal.
    Banyaknya dapat BE.Tahniah.

    ReplyDelete
  11. congrate shida..jrg dah fiza jengah nuff ni..ke busy an melampau..-__-'

    ReplyDelete
  12. onie pun buleh gak :D
    tahniah shida

    ReplyDelete
  13. rezeki tu shida..eca xthu bila lagi nk dpt..nk update akaun nuff pun xde masa...hai exam,bila nak habis.hahaha

    ReplyDelete
  14. wah bestnya.. tahniah.. masyuk2..

    ReplyDelete
  15. best nyee.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  16. rezeki pda org yg xpenah sombong kan sida kan ekekkee :p

    ReplyDelete
  17. Rezeki shida setimpal dengan usaha shida :)

    ReplyDelete
  18. congratz shida.. td gi check, sy pun dpt BE yg sama ^^

    ReplyDelete
  19. wah..byknya BE shida... seronoknyaaaa..!

    ReplyDelete
  20. murah lah rezeki awakkk. bestnyeeee. mantop. ;)

    ReplyDelete
  21. SYOKNYA...HEHEHE..DAN ALHAMDULILLAH..*_*

    ReplyDelete
  22. bravo! shida...encik nuff mmg tgh murah hati bulan ni bg BE byk2...hoho...

    ReplyDelete
  23. tahniah babe! lumayan2 hahahaa :D

    ReplyDelete
  24. Wah...!!!

    Untungnya dia.. kalah bro T-T

    ReplyDelete
  25. tahniah shida! boleh aja aku lak pasni =)

    ReplyDelete
  26. sm x fhm kenapa sm x penah dpt pon BE.kadang2 jeles jugak..tapi x pe mungkin bukan rezeki kut

    ReplyDelete
  27. wow, tak pernah lagi dapat BE.. best ler..

    ReplyDelete
  28. salam kenal dari nad..tertarik dengan blog ni..Nad suka..masuk nama awk untuk entry nad..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/05/welcome-to-my-personal-blog.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.