BE ke 29 Maxis iPhone 4S Refresh Extension | bunyi macam awesome! | Dunia sebenar Shida BE ke 29 Maxis iPhone 4S Refresh Extension | bunyi macam awesome!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 20 May 2012

BE ke 29 Maxis iPhone 4S Refresh Extension | bunyi macam awesome!

   Assalammualaikum, peace upon you.
ok type entri selaju yang mungkin sebab nak tidur sangat-sangat dah ni, Act shida dapat BE lagi dari Nuffnang. Thanks sangat-sangat pada Nuffnang memudahkan perjalanan blog usang ni :) BE yang ke 29 iaitu Maxis iPhone 4S Refresh Extension bunyi macam awesome kan? kalau jumpa jangan lupa klik reramai ya :) Eh! shida nak la iPhone 4S tu hehee belikan Encik Hantu sayang :) hehee~ Shida sebenarnya pada hari Jumaat 18 May, dah dapat BE yang ke 28 tu tapi tak sangka rezeki shida berbuah dua kali dapat lagi hari ni^^ syukrann, shida ada post pada Fanpage shida juga yang shida nak share beberapa tips ringkas untuk korang menuai dari sekarang untuk dapatkan BE (buffered earnings), boleh lah cuba mana tahu rezeki korang pula, dapat tak dapat itu belakang cerita yang penting buatlah dulu apa yang disuruh tinggalkan yang dia tak suruh sama lah macam dalam ISLAM juga kan :) kalau buat yang dia suruh baru lah dapat ganjarannya :) so jom usha beberapa Tips yang boleh pakai ni =)

  • rajin-rajin sikit update blog, dalam seminggu biar ada entri baru dalam 3 4 entri.
  • rajin-rajin sikit Blogwalking (ni yang shida lemahh) hahaaaa :p
  • update akaun Nuffnang tu bahagian > Blogger Bio 
  • dan juga bahagian > Blog manager > update survey/kemaskini tinjauan
  • rasa dah konfiden hantar lah surat cinta dekat Nuffnang cara tekan sini
  • up la trafik sikit tak yah riban-riban cukup sekadar kepuasan sendiri :)
  • update akaun Nuffnang dalam sebulan 2 atau 3 kali, kalau banyak kali lagi best!
  • sekian itu saja tips ringkas dari shida terima kasih =)






33 Jari Ohsem:

Cik Puan Muda Umi said...

wahh..tahniah..masyuk masyuk $$ :)

-SUPERGIRL- said...

wahhh rezeki melimpah ke ladang gandum macam coco crunch !! GRRRR

Sally Yatiey said...

Banyaknya BE Cik Shida :D hee.

GBM said...

waa.. best nye.. dah 29.. kite satu pun xdak lagi. tahniah shida. =)

azizah :) said...

tahniah shida syg..rezeki lagi tu.. Alhamdulilah :)

fya zainal said...

Sampai skrg ni masi tak pandai soal2 BE ni hehe...

Anyway thanks shida..siap ada tips lagi :)

syiela said...

tahniah...

ikut saranan syida hr tu.hantar ticket ucap tima ksih kat nuff.then terus dpt 1 lg BE thanks ye kongsi info :)

Cik Kamoo said...

Tahniah....sama pulak BE kite ye ... he h ehe

gadis oren said...

untungla dpt dua BE sekaligus , kite nie tah biler la nak dpt BE lagi , sedih betol .

Norzie hany said...

Salam kenal.
Banyaknya dapat BE.Tahniah.

Azhafizah[フィザ] said...

congrate shida..jrg dah fiza jengah nuff ni..ke busy an melampau..-__-'

onie said...

onie pun buleh gak :D
tahniah shida

ecadwinkyasha said...

rezeki tu shida..eca xthu bila lagi nk dpt..nk update akaun nuff pun xde masa...hai exam,bila nak habis.hahaha

Asyiqin Haulisah said...

fuyooh. bestnya. :)

NURULHANIF said...

wah bestnya.. tahniah.. masyuk2..

LuVidA^^ said...

best nyee.. alhamdulillah.. :)

patriq said...

rezeki pda org yg xpenah sombong kan sida kan ekekkee :p

Aida Omar said...

Rezeki shida setimpal dengan usaha shida :)

LaLa mhdnor said...

dah lama Lala x dapat BE :(

IntaNBerliaN said...

wah.. best tu.. masyukkk :-)

caliph shuriken said...

congratz shida.. td gi check, sy pun dpt BE yg sama ^^

Cik Nur said...

wah..byknya BE shida... seronoknyaaaa..!

9n0L4 said...

murah lah rezeki awakkk. bestnyeeee. mantop. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear!!

Bui Junaidi said...

SYOKNYA...HEHEHE..DAN ALHAMDULILLAH..*_*

OdahOne OdahOneBizz said...

bravo! shida...encik nuff mmg tgh murah hati bulan ni bg BE byk2...hoho...

hyz said...

rezeki mencurah2.....

mummyriena said...

tahniah babe! lumayan2 hahahaa :D

Bro Framestone said...

Wah...!!!

Untungnya dia.. kalah bro T-T

tilam.BKFM said...

tahniah shida! boleh aja aku lak pasni =)

Selendang Merah said...

sm x fhm kenapa sm x penah dpt pon BE.kadang2 jeles jugak..tapi x pe mungkin bukan rezeki kut

nasir hamzah said...

wow, tak pernah lagi dapat BE.. best ler..

Nor Nadiah said...

salam kenal dari nad..tertarik dengan blog ni..Nad suka..masuk nama awk untuk entry nad..:D

http://www.nornadiah.com/2012/05/welcome-to-my-personal-blog.html