Femes dah Bella dalam Super Spontan ni | Beruang comel kalah lagi! | Dunia sebenar Shida Femes dah Bella dalam Super Spontan ni | Beruang comel kalah lagi!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 19 May 2012

Femes dah Bella dalam Super Spontan ni | Beruang comel kalah lagi!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Ha kali ni nak cerita pasal Super Spontan yang shida sememangnya tak penah tinggal untuk tengok tv (Astro Warna) pukul 10 malam lebih sikit kira macam terlepas Adibah Noor punya starting lah, shida dah buka tv untuk tengok Super Spontan. Balik dari kerja kepala pusing, stress lepas tengok Super Spontan serius ok sikit tak lah stress sangat sebabnya semua dah terkeluar masa gelak hebat-hebat tadi kan hehee^^ lega~ Yang terkini pula pembantu Super Spontan yang comel lote tu si BELLA tu dah semakin hari semakin menjadi sebutan dimana-mana sampaikan komen yang diberikan pula pasal BELLA bukan pasal peserta-peserta Super Spontan kan sabar je lah! Lepas ni percaya lah ada pula BELLA tu berlakon mana-mana drama atau filem lepas ni hehee~ markett tinggi tu! Apa-apa pun tahniah untuk Team Angsa Ganas sebab menang lagi untuk minggu ini. Tahniah! tahniah! tak sabar pula nak tengok separuh akhir Super Spontan Minggu depan.
mana satu jadi pilihan kawan-kawan?? Shida?? macam biasa lah mana menang shida sokong hahhaa..^^ terukk betul!!!
kasi besarrr punya gambar BELLA comel ke?? heheeee =)
dah ada FANPAGE sekarang siapa suka pergi LIKE!





21 Jari Ohsem:

Cik Farhana said...

X aci la..Beruang comel besh lg tp undian xmenyebelahi..huhuh

Amboi sbr jela ngan bella tuh kn hewhew

azizah :) said...

tak tengok pon...hehee rumah xde astro..gagaga

sis92 said...

tak tengok pasal takdak astro..penah tgok yg awal2 dulu kt utube hihi

bukanretis said...

dah ada fanpage dah die? cepat tul femes..jeles nih. haha

KorN said...

comel lah tu.. ni lah bella the baldi gurl... kan kan kan... hewhew

RazFiRa said...

hebat Bella.. tukang prop pon glamour gitu... untungla...

huhuhu

-SUPERGIRL- said...

hamboii bellaaaaaa ... hehe . dah ad fan page pulakkk ..

caliph shuriken said...

x tgk laa.. ank sdara direct nk tgk kartun jaa, huh...

Azhafizah[フィザ] said...

tak tengok pun shida sbb takde astro warna..huhu..tengok youtube je la ^_^

patriq said...

hahhaaa..gila pat dah loike pun..ak..ak..ak..

hazfee said...

bella baldi.ehehe :p

Bui Junaidi said...

KAK BUI X PERNAH TENGOK RANCANGAN NI..HUHUHU

9n0L4 said...

muke mcm dynaz pun ade kan. ;)

hyz said...

penah tgk sekali je super spontan ni... hahaha

mummyriena said...

da baldi girl tu aku xheran sgt tp aku suka lg tgk pelawak2 kite nih hahaa..

tilam.BKFM said...

tak habis2 dgn sibella nih hadoiii..hahaa

kak fyra said...

bella bleh tahan jugak ape...mana ada die baldi...tak bestla korang nie...

Anonymous said...

Alahai bella

Ayuni Sara said...

dlu mmang selalu tgk super spontan...tp tgk kat uttube je la.xdak astro la katakan...skag ni dah koje susah sikit nak mncari kat utube..hikss

Siti Aisya Ibrahim said...

bella ni schoolmate saya kak shida...satu kelas... dia kekal comel je sampai skrg, saya je makin besar...ahahhaha :D

Noriza MiracleVitamins said...

makin glemer la dah ada fanpage sendiri