Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 19 May 2012

Femes dah Bella dalam Super Spontan ni | Beruang comel kalah lagi!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Ha kali ni nak cerita pasal Super Spontan yang shida sememangnya tak penah tinggal untuk tengok tv (Astro Warna) pukul 10 malam lebih sikit kira macam terlepas Adibah Noor punya starting lah, shida dah buka tv untuk tengok Super Spontan. Balik dari kerja kepala pusing, stress lepas tengok Super Spontan serius ok sikit tak lah stress sangat sebabnya semua dah terkeluar masa gelak hebat-hebat tadi kan hehee^^ lega~ Yang terkini pula pembantu Super Spontan yang comel lote tu si BELLA tu dah semakin hari semakin menjadi sebutan dimana-mana sampaikan komen yang diberikan pula pasal BELLA bukan pasal peserta-peserta Super Spontan kan sabar je lah! Lepas ni percaya lah ada pula BELLA tu berlakon mana-mana drama atau filem lepas ni hehee~ markett tinggi tu! Apa-apa pun tahniah untuk Team Angsa Ganas sebab menang lagi untuk minggu ini. Tahniah! tahniah! tak sabar pula nak tengok separuh akhir Super Spontan Minggu depan.
mana satu jadi pilihan kawan-kawan?? Shida?? macam biasa lah mana menang shida sokong hahhaa..^^ terukk betul!!!
kasi besarrr punya gambar BELLA comel ke?? heheeee =)
dah ada FANPAGE sekarang siapa suka pergi LIKE!





21 comments:

  1. X aci la..Beruang comel besh lg tp undian xmenyebelahi..huhuh

    Amboi sbr jela ngan bella tuh kn hewhew

    ReplyDelete
  2. tak tengok pon...hehee rumah xde astro..gagaga

    ReplyDelete
  3. tak tengok pasal takdak astro..penah tgok yg awal2 dulu kt utube hihi

    ReplyDelete
  4. dah ada fanpage dah die? cepat tul femes..jeles nih. haha

    ReplyDelete
  5. comel lah tu.. ni lah bella the baldi gurl... kan kan kan... hewhew

    ReplyDelete
  6. hebat Bella.. tukang prop pon glamour gitu... untungla...

    huhuhu

    ReplyDelete
  7. hamboii bellaaaaaa ... hehe . dah ad fan page pulakkk ..

    ReplyDelete
  8. x tgk laa.. ank sdara direct nk tgk kartun jaa, huh...

    ReplyDelete
  9. tak tengok pun shida sbb takde astro warna..huhu..tengok youtube je la ^_^

    ReplyDelete
  10. hahhaaa..gila pat dah loike pun..ak..ak..ak..

    ReplyDelete
  11. KAK BUI X PERNAH TENGOK RANCANGAN NI..HUHUHU

    ReplyDelete
  12. muke mcm dynaz pun ade kan. ;)

    ReplyDelete
  13. penah tgk sekali je super spontan ni... hahaha

    ReplyDelete
  14. da baldi girl tu aku xheran sgt tp aku suka lg tgk pelawak2 kite nih hahaa..

    ReplyDelete
  15. tak habis2 dgn sibella nih hadoiii..hahaa

    ReplyDelete
  16. bella bleh tahan jugak ape...mana ada die baldi...tak bestla korang nie...

    ReplyDelete
  17. dlu mmang selalu tgk super spontan...tp tgk kat uttube je la.xdak astro la katakan...skag ni dah koje susah sikit nak mncari kat utube..hikss

    ReplyDelete
  18. bella ni schoolmate saya kak shida...satu kelas... dia kekal comel je sampai skrg, saya je makin besar...ahahhaha :D

    ReplyDelete
  19. makin glemer la dah ada fanpage sendiri

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.