Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 24 May 2012

Selamat Ulangtahun Datin Sri Puan Azizah a.k.a Ratu BlogPecut

   Assalammualaikum, peace upon you.
Agak-agak kalau tengok VECTOR ni korang boleh cam Azizah yang mana??
Hah! tak kenal memang saja kan, Hari ini 24 May 2012 bersamaan 3 Rejab bulan Islam Hari Ulangtahun Datin Sri Puan Azizah kita, yang mana? yang mana? alah!! yang ratu blogpecut tu. Kalau korang dapat shout blogpecut dari blogger ni tak lain tak bukan lah memang sah-sah Azizah lah tu! ok tak perlu skema sangat panggil Azizah dah macam sesi interview lak hehee^^ Entri dikirim sebagai pengganti diri nak wish pada Azizah Selamat Hari Jadi. Semoga dihari jadimu membawa satu kenangan yang manis nan abadi disamping suami, keluarga dan orang-orang tersayang..AMIN.. Walaupun suami jauh jangan lah jiejah sedih-sedih ya! mungkin ini dugaan dan cabaran yang baru bermula untuk jiejah dan suami. Hope jiejah kuat!
Ha, pasal motor nak pos ke sabah macam mana jiejah? dah dapat selesaikan? So bagi kawan-kawan yang tahu cara nak pos motor ke sabah sila-sila inform jiejah ya! dia sangat-sangat memerlukan pertolongan boleh PM jiejah sesiapa yang tahu pasal ni. Hope semuanya berjalan dengan lancar. Shida kenal jiejah ni agak lama juga lah! dari tahun lepas lagi. Suka berkawan dengan jiejah sampai shida sendiri tak terucap dari kata-kata perwatakan dia sebagai seorang sahabat dan tiada alasan lain lagi kenapa kami berkawan rapat :) Kalau ikhlas semua benda yang kita lakukan akan menjadi baik dan sempurna. Moga perhubungan ini lebih kekal lama dan akrab walaupun belum lagi pernah bertemu muka dan berlainan status. Oh! lupa nak war-war kan shida masih single but NOT AVAILABLE ;p ok lah mengarut dah pagi-pagi ni. Jomlah sama-sama kita wish kat Azizah a.k.a Ratu Blogpecut kita ni "Happy Birthday Jiejah" !

For You Azizah :)






15 comments:

  1. slmt hari lahir jijah syg.. amiinn..

    p/s: entry dok dalam draft lg..huhu.

    ReplyDelete
  2. hepi befday puan azizah hehee..

    ReplyDelete
  3. HAPPY BUFFDAY JIEJAH..DIA PUN SLL BLOGPECUT DI BLOG KAK BUI..HEHE

    ReplyDelete
  4. Happy birthday buat Cik Puan Jiejah :D hehe. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D

    ReplyDelete
  5. ooo bzday jijah ek.. nak g wish jap.. hihii

    ReplyDelete
  6. wuaaa.. terharu giler shida buat entry! comey ok... tq so much shida.. moga Allah dapat membalasnya..


    jijah tak tahu cara.. tak pos pon lagi motor tu..kesian hubby patah kaki duk sana..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Hehehe..Jijah jadi Datin Sri =D

    ReplyDelete
  8. tgh mlm td dah wish kt fb, xpe wish lagi skali kt sini.. hepi besday jijah :)

    ReplyDelete
  9. Salam shida..

    single but not available ya shida,wehehe.

    Happy besday to Jijah..kenal dia last year juga..dri sblm kawin,smpai dah kawin..cept tul msa berlalu.. :)

    ReplyDelete
  10. hehe baru td mee pegi wish .. :)

    ReplyDelete
  11. Happy B'day juga buat Pn.Jijah..
    Moga sentiasa dimurahkan rezeki & bahagia bersama insan2 tersayang..^^

    ReplyDelete
  12. HB Datin Sri Puan Azizah :))

    ReplyDelete
  13. tq semua.. lebiu shida dan u olls ^___^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.