Selamat Ulangtahun Datin Sri Puan Azizah a.k.a Ratu BlogPecut | Dunia sebenar Shida Selamat Ulangtahun Datin Sri Puan Azizah a.k.a Ratu BlogPecut

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 24 May 2012

Selamat Ulangtahun Datin Sri Puan Azizah a.k.a Ratu BlogPecut

   Assalammualaikum, peace upon you.
Agak-agak kalau tengok VECTOR ni korang boleh cam Azizah yang mana??
Hah! tak kenal memang saja kan, Hari ini 24 May 2012 bersamaan 3 Rejab bulan Islam Hari Ulangtahun Datin Sri Puan Azizah kita, yang mana? yang mana? alah!! yang ratu blogpecut tu. Kalau korang dapat shout blogpecut dari blogger ni tak lain tak bukan lah memang sah-sah Azizah lah tu! ok tak perlu skema sangat panggil Azizah dah macam sesi interview lak hehee^^ Entri dikirim sebagai pengganti diri nak wish pada Azizah Selamat Hari Jadi. Semoga dihari jadimu membawa satu kenangan yang manis nan abadi disamping suami, keluarga dan orang-orang tersayang..AMIN.. Walaupun suami jauh jangan lah jiejah sedih-sedih ya! mungkin ini dugaan dan cabaran yang baru bermula untuk jiejah dan suami. Hope jiejah kuat!
Ha, pasal motor nak pos ke sabah macam mana jiejah? dah dapat selesaikan? So bagi kawan-kawan yang tahu cara nak pos motor ke sabah sila-sila inform jiejah ya! dia sangat-sangat memerlukan pertolongan boleh PM jiejah sesiapa yang tahu pasal ni. Hope semuanya berjalan dengan lancar. Shida kenal jiejah ni agak lama juga lah! dari tahun lepas lagi. Suka berkawan dengan jiejah sampai shida sendiri tak terucap dari kata-kata perwatakan dia sebagai seorang sahabat dan tiada alasan lain lagi kenapa kami berkawan rapat :) Kalau ikhlas semua benda yang kita lakukan akan menjadi baik dan sempurna. Moga perhubungan ini lebih kekal lama dan akrab walaupun belum lagi pernah bertemu muka dan berlainan status. Oh! lupa nak war-war kan shida masih single but NOT AVAILABLE ;p ok lah mengarut dah pagi-pagi ni. Jomlah sama-sama kita wish kat Azizah a.k.a Ratu Blogpecut kita ni "Happy Birthday Jiejah" !

For You Azizah :)






15 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lahir jijah syg.. amiinn..

p/s: entry dok dalam draft lg..huhu.

patriq said...

hepi befday puan azizah hehee..

Arra Ahmad said...

wah.ari jadik dia eh.hehe

Bui Junaidi said...

HAPPY BUFFDAY JIEJAH..DIA PUN SLL BLOGPECUT DI BLOG KAK BUI..HEHE

Sally Yatiey said...

Happy birthday buat Cik Puan Jiejah :D hehe. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D

IntaNBerliaN said...

ooo bzday jijah ek.. nak g wish jap.. hihii

azizah :) said...

wuaaa.. terharu giler shida buat entry! comey ok... tq so much shida.. moga Allah dapat membalasnya..


jijah tak tahu cara.. tak pos pon lagi motor tu..kesian hubby patah kaki duk sana..huhuhu

laskar pelangi said...

Hehehe..Jijah jadi Datin Sri =D

caliph shuriken said...

tgh mlm td dah wish kt fb, xpe wish lagi skali kt sini.. hepi besday jijah :)

Tinta Lana said...

Salam shida..

single but not available ya shida,wehehe.

Happy besday to Jijah..kenal dia last year juga..dri sblm kawin,smpai dah kawin..cept tul msa berlalu.. :)

-SUPERGIRL- said...

hehe baru td mee pegi wish .. :)

Nor Nadiah said...

happy bufday to her..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day juga buat Pn.Jijah..
Moga sentiasa dimurahkan rezeki & bahagia bersama insan2 tersayang..^^

mummyriena said...

HB Datin Sri Puan Azizah :))

azizah :) said...

tq semua.. lebiu shida dan u olls ^___^