Senarai penuh sponsors dan hadiah untuk GiveAway Blog shida | Dunia sebenar Shida Senarai penuh sponsors dan hadiah untuk GiveAway Blog shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 31 May 2012

Senarai penuh sponsors dan hadiah untuk GiveAway Blog shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah seramai 26 orang yang sudi sponsors untuk GA shida pada kali ini. Kalangan yang sponsors pun tak kurang hebatnya terdiri daripada blogger hebat dan peramah, alhamdulillah mereka semua mahu dan sudi bekerjasama dengan shida. Ada dari Blogger ada juga dari OnlineShop dan Fanpage di Facebook. So seperti yang dijanjikan oleh shida, kesemua sponsors akan mendapat backlink dari GA ini. Walaupun tak sehebat mana tapi shida akan usaha supaya feedback sponsors yang baik hati ni akan dapat berbaloi-baloi dan memuaskan hati masing-masing. Insayallah sama-samalah kita berusaha menjayakan GA ini. Aduihh!! sakit-sakit!! sampai sekarang shida masih mencari-cari satu nama untuk GA shida ni. Masih belum dapat hope termimpi time tidur nyenyak nanti hehee :) Jom kenali dulu sponsors GA shida dan hadiah yang mereka tawarkan. Untuk LikeFanpage shida akan buat satu page untuk memudahkan peserta LIKE. shida akan asing bagi yang onlineshop pula, korang perlu masuk page tersebut untuk LIKE. 

1. Shida / Admin Dunia sebenar Shida
- 15 peserta terawal akan dapat KAD RAYA KHAS dari shida
- Sepasang Baju Kurung / Kain Pasang  x1 pemenang
- Butang Baju Melayu  x1 pemenang
- Kerongsang wanita  x1 pemenang

- Shawl  x2 pemenang

- Dokoh Kalung Baju Kebaya  x1 pemenang

Topup x1 Pemenang

Review Blog  x3 pemenang

doodle comel lote  x3 pemenang

 Topup RM5  x2 pemenang

Voucher discount RM5  x3 pemenang   *for dvd korean drama

Kain Pasang   x1 pemenang
Vitamin C (10biji)  x2 pemenang

Shawl  x2 pemenang
- Pashmina  x1 pemenang    - Set Brush Make Up  x1 pemenang

 Topup RM5  x1 pemenang

Topup RM5  x1 pemenang

- Header  x3 pemenang     - Banner x1 pemenang

Topup  RM5 x4 pemenang
Button  x15 pemenang

Barangan Craft dari Yui  x3 pemenang

Shawl  x3 pemenang

Topup Rm5  x2 pemenang

Keychain  x5 Pemenang

Pin Blogger  x3 pemenang

- Blusher MISS ROSE (3D/matte bergantung pada sponsors)  x1
- Eye Liner / Lip Liner MISS ROSE  x1
- Mascara waterproof & longlasting MISS ROSE  x1

6 biji Apam Polkadot  x2 pemenang

Topup  RM10  x1 pemenang

 Topup RM10  x1 pemenang


Review Blog x1 pemenang

Topup RM5 x2 Pemenang

29. Gula-gula Kapas
Topup RM10 x 3 pemenang


30. Rahayu Izaima
Edit blogskin x 2 pemenang


31. Dhiyahsoppe
buku diatas x 1 pemenang


32. GA&Contest Fanpage
buku diatas x 1 pemenang


33. Marliyana Mayamin
brooch felt x 2 pemenang

 Stylish V-Neck Dress x 4 pemenang 
*klik nama sponsors untuk lihat lebih dekat tentang dress ni!

35. Nurjamal83
barangan craft x 1 pemenang



Jadi setakat ini saja sponsors shida, hadiah kemungkinan akan bertambah mengikut sambutan peserta GA shida nanti. Berharap sangat-sangat GA ni berjalan dengan lancar hendaknya amin~ So macam mana hadiah yang ditawarkan? menarik bukan? jangan buang masa lagi jom join GA yang super simple ni. Kemungkinan hadiah-hadiah ini menjadi milik korang. Cuba bagitahu shida hadiah mana menjadi pilihan hati korang? hehee~ selamat berkenalan dengan sponsors. Setiap penukaran hadiah dan penambahan sponsors akan shida update dari masa ke semasa. Follow dan Like Fanpage sponsors adalah diwajibkan untuk join GA ini atas tanda terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian daripada sponsors GA shida. Hidup mesti ada give and take . Tak kan nak untung sorang² kan. So Good Luck untuk semua yang join nanti. Insyallah tak ada aral melintang shida akan publish entri GA pada 2hb atau 3hb June nanti :)

#perhatian ya,bagi gambar yang mempunyai CONTOH adalah bukan dari gambar sebenar dari sponsors cumalah gambar contoh untuk memberi gambaran hadiah saja. Selain daripada gambar itu adalah gambar sebenar dari sponsors!

bagi sponsors yang baru nk sponsors untuk GA shida ni, boleh PM shida melalui email (shidaradzuan@yahoo.com) atau FB sebelum 18 June 2012, kerana selepas tarikh tersebut shida tidak terima lagi sebarang sponsors dan GA berjalan seperti biasa selama sebulan dan berkemungkinan besar shida akan TAMAT GA ini awal jika perlu. Semakan feedback akan shida buat selepas GA ini tamat untuk memastikan semua sponsors mendapat sesuatu dari GA ini sebagai tanda penghargaan dari shida dan blog Dunia Sebenar Shida. Terima Kasih.






32 Jari Ohsem:

Lina Kah said...

weee :D awesome2.

Wanieys said...

hadiah2 sgt menarik la hehe

ayut said...

Ohsem..!
Ayut nak semua..hahaha.tfikir nak jd sponsor,tp lom mampu lg.takut pon ada..tgk dlu la mkna ye skrg..huhu :(

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH gempak nanti ni..good luck shida..

laskar pelangi said...

waaaaaaaaaaaaa...ramainyaaaa sponsor =))

Lyssa Faizureen said...

Wahhh . Waahh . Banyak jugak yang sponsor nih . Terbaikkk lah ! >____<

IntaNBerliaN said...

wah ramainya...

good luck utk GA syida ;-)

Hafizzi Aziz said...

Apit ada di situ. Yeah! tak sabo.

azizah :) said...

sangat beruntung buat pemenang kan.. cepat2 join GA shida.. ngee~


t jijah send gambar keychain tu ok.. tak keychain mybe fridge magnet :)

OdahOne OdahOneBizz said...

betul2 meriah GA shida ni rasa2 mau jutaan belia yg join...hoho

Bui Junaidi said...

NANTI KAK BUI BAGI GMBR SHAWL TU DGN SHIDA YER

Wanie said...

semoga GA nie berjalan dgn lancar ^^ ameen =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ramai topup ek? rasa tak unik plak..huhu t zuan figure out something better :)

Ahmad Syuxer said...

alhamdulillah..banyaknya penaja..dah cam penaja skuad red warriors je..hehe..syuk akan sertai nanti..insyaAllah..

Peyan Sanstaro said...

GOODluck kak shida...
Semoga GA mendapat sambutan..

Nanti saja join ;)
harap menang lah...
Hahahaha ;)

Sally Yatiey said...

Banyaknya penaja ^_^ hehe.

Azhafizah[フィザ] said...

wah..ramai sponsor tu..tahniah shida..moga moga berjalan dengan baik semuanya.aminn

patriq said...

nak topup..nak topup heheee `_`

tilam.BKFM said...

woww shida..boleh gakk ina join nihh..heheee..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Lyssa dan apit sponsor ? Huh! Untung laaa ~

Zaza Ridzlan said...

wah...bestnya...mesti zaza akan lmbt join nti...hukhuk

Ezad Skytech said...

wahhh...ramai sponsor untuk GA ni ye...:D

caliph shuriken said...

nice.. ramai yg sponsor utk GA shida ni.. harap2 ada pluang join nanti ^^

mummyriena said...

wow..banyak siott aku nk join lah shida !!

PinkUmmi said...

sponsor nak join leh????hahahaha
just kidding...gud luck for ur GA

CiK FizA said...

Wahh~ ramainya sponsor GA nie ! Memang ohsemm la :DD

Gud luck syida ! ^____*

eqbalzack said...

Assalamualaikum shida,
maaf lewat singgah. abg eq sibuk dgn tesis.
Insyaallah, kita sama2 tolong menolong. harap GA ni berjaya mencapai sasaran...hehe

-abg eqbalzack-

Zakiah Zakaria said...

wahh gempak la hadiah

Busyra Bt Takiyudin said...

hadiah yang menarik.... :D

cik kiwi's said...

wowwwwwwwwwww!!!!. AWESOME GILAAAAAAA!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tarikh semakin suntuk. cepat cepat :D

Sya Isya said...

alaa.. lambat tahu pasal GA ni. huhu...