Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 25 May 2012

setiap Umat Islam yang berdoa untuk Danish Adam amat shida hargai

   Assalammualaikum, peace upon you.
Danish Adam ni anak buah shida yang ke3 masuk hari ni dah 3hari terlantar dekat hospital. Sayu hati tengok keadaan dia. Dia sakit paru-paru kembang. Biasa kalau paru-paru ni kembang sebab apa ya kawan-kawan? sebab terlalu lama berendam ke? 2 minggu lepas masuk cuti Wesak Day kami sekeluarga pergi mandi-mandi dekat Bukit Merah. Adam paling happy sekali time tu sebab dia firstime jejak kaki dekat Taman Tema Air ni. Umur dia Baru setahun 7 bulan. Kami mandi selama 2 jam sebab kesuntukkan masa. Tak kan disebabkan itu kot? Adam dengan shida memang rapat dia manja juga dengan shida bila jadi macam ni rasa kesain bertambah-tambah sedih. Hope dia cepat sembuh korang-korang yang baca entri ni doakan Adam cepat dan segera sembuh. Tak tertahan hati tengok dia duduk dalam hospital tu, cucuk sana sini ;(
Gambar terbaru dari kakak, dia send kat shida baru jap tadi. Cepat sembuh ya sayang. Hati asyik risau je ni, nak buat apa pun tak tak tahu dah ni. Asyik risau je memanjang. Semalam pun shida tak sempat blogwalking kawan-kawan. Insyallah malam ni atau esok shida terjah blog korang eh. Thanks kawan-kawan!

tanpa gelak tawa dia, gurau senda dia sunyi suasana rumah kami :(






22 comments:

  1. ya ALLAH..moga sihat sebaiknya..amiinn...

    ReplyDelete
  2. hope danish adam cpt2 sembuh...amin...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, semoga Danish Adam sihat kembali seperti biasa. Amiin .

    ReplyDelete
  4. moga danish adam cepat sembuh...sian kat makcik shida tu sedih2...cepat sihat ye...bg makcik shida tu happy :)

    ReplyDelete
  5. boleh jadi. sebab die kecik lg kan. antibodi bdk umur gini mmg xkuat mna pon lg.

    slmt sembuh adik. :)

    ReplyDelete
  6. kesiannya dia..hope cepat sembuh ye dik. kuatkan semangat, insyaAllah Allah ada membantu :)

    ReplyDelete
  7. semoga danish adam cepat sembuh ye :')amin

    ReplyDelete
  8. Danish Adam..cepat sembuh yer..tak mau la kena cucuk-cucuk lg :(
    Semoga Danish Adam kuat.Amin....

    ReplyDelete
  9. akak pun xtau paru2 kembang tu apa.. tp apa2 pun akak doakan adik danish cpt2 sembuh... mmg risaulah... akak yg ada ank ni pun, kalau alisha demam je pun kdg sampai beria menangis... mcm ni apatah lagi... moga cpt sembuh./.

    ReplyDelete
  10. semoga beliau kembali ceria dan sihat

    ReplyDelete
  11. alololo sian dia... tu tengah amik gas la tu kan... InsyaAllah moga cepat sembuh syg.. budak2 ketahanan tubuh mereka masih rendah.. moga adam sihat seperti sedia kala..

    ReplyDelete
  12. insyaallah cepat sembuh tu, sama2 kita berdoa adik tu dapat ceria semula macam biasa...

    ReplyDelete
  13. sian dy .. huk . cepat sembuhh yee . amin ..

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah...semoga cepat sembuh..amin..

    p/s :: mmg duit says xlama sebab dia masuk akaun bank kn..

    ReplyDelete
  15. Kesian dia. Semoga Adam cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  16. Alahai..siannye..
    Tak sanggup tengok budak2 sakit..
    Moga Adam cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  17. moga cepat sembuh ye sayang...

    ReplyDelete
  18. moga adam cepat sembuh.. Umur adam ni sebaya ngan anak akak.. Kesian melihatnya... Harap semuanya akan selamat yea.. Banyakkan berdoa moga adam cepat sembuh yea.

    ReplyDelete
  19. ALA KESIANYA..KAK BUI DOAKAN SEMOGA DIA DH SEMBUH YER..AMIN

    ReplyDelete
  20. semoga adam cepat sembuh.aminn

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.