setiap Umat Islam yang berdoa untuk Danish Adam amat shida hargai | Dunia sebenar Shida setiap Umat Islam yang berdoa untuk Danish Adam amat shida hargai

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 25 May 2012

setiap Umat Islam yang berdoa untuk Danish Adam amat shida hargai

   Assalammualaikum, peace upon you.
Danish Adam ni anak buah shida yang ke3 masuk hari ni dah 3hari terlantar dekat hospital. Sayu hati tengok keadaan dia. Dia sakit paru-paru kembang. Biasa kalau paru-paru ni kembang sebab apa ya kawan-kawan? sebab terlalu lama berendam ke? 2 minggu lepas masuk cuti Wesak Day kami sekeluarga pergi mandi-mandi dekat Bukit Merah. Adam paling happy sekali time tu sebab dia firstime jejak kaki dekat Taman Tema Air ni. Umur dia Baru setahun 7 bulan. Kami mandi selama 2 jam sebab kesuntukkan masa. Tak kan disebabkan itu kot? Adam dengan shida memang rapat dia manja juga dengan shida bila jadi macam ni rasa kesain bertambah-tambah sedih. Hope dia cepat sembuh korang-korang yang baca entri ni doakan Adam cepat dan segera sembuh. Tak tertahan hati tengok dia duduk dalam hospital tu, cucuk sana sini ;(
Gambar terbaru dari kakak, dia send kat shida baru jap tadi. Cepat sembuh ya sayang. Hati asyik risau je ni, nak buat apa pun tak tak tahu dah ni. Asyik risau je memanjang. Semalam pun shida tak sempat blogwalking kawan-kawan. Insyallah malam ni atau esok shida terjah blog korang eh. Thanks kawan-kawan!

tanpa gelak tawa dia, gurau senda dia sunyi suasana rumah kami :(






22 Jari Ohsem:

mummyriena said...

cepat sembuh sayang..amin~

nuyui a.k.a miss YUI said...

ya ALLAH..moga sihat sebaiknya..amiinn...

OdahOne OdahOneBizz said...

hope danish adam cpt2 sembuh...amin...

emeliena said...

Assalamualaikum, semoga Danish Adam sihat kembali seperti biasa. Amiin .

cik panadol said...

moga danish adam cepat sembuh...sian kat makcik shida tu sedih2...cepat sihat ye...bg makcik shida tu happy :)

bukanretis said...

boleh jadi. sebab die kecik lg kan. antibodi bdk umur gini mmg xkuat mna pon lg.

slmt sembuh adik. :)

tinkleminkle! :D said...

kesiannya dia..hope cepat sembuh ye dik. kuatkan semangat, insyaAllah Allah ada membantu :)

sis92 said...

semoga danish adam cepat sembuh ye :')amin

ayut said...

Danish Adam..cepat sembuh yer..tak mau la kena cucuk-cucuk lg :(
Semoga Danish Adam kuat.Amin....

IntaNBerliaN said...

akak pun xtau paru2 kembang tu apa.. tp apa2 pun akak doakan adik danish cpt2 sembuh... mmg risaulah... akak yg ada ank ni pun, kalau alisha demam je pun kdg sampai beria menangis... mcm ni apatah lagi... moga cpt sembuh./.

Phat said...

semoga beliau kembali ceria dan sihat

azizah :) said...

alololo sian dia... tu tengah amik gas la tu kan... InsyaAllah moga cepat sembuh syg.. budak2 ketahanan tubuh mereka masih rendah.. moga adam sihat seperti sedia kala..

aimaniman said...

insyaallah cepat sembuh tu, sama2 kita berdoa adik tu dapat ceria semula macam biasa...

-SUPERGIRL- said...

sian dy .. huk . cepat sembuhh yee . amin ..

Nor Nadiah said...

InsyaAllah...semoga cepat sembuh..amin..

p/s :: mmg duit says xlama sebab dia masuk akaun bank kn..

caliph shuriken said...

smoga adam cepat sembuh yer...

Sally Yatiey said...

Kesian dia. Semoga Adam cepat sembuh :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..siannye..
Tak sanggup tengok budak2 sakit..
Moga Adam cepat sembuh ye...

syiela said...

moga cepat sembuh ye sayang...

NURULHANIF said...

moga adam cepat sembuh.. Umur adam ni sebaya ngan anak akak.. Kesian melihatnya... Harap semuanya akan selamat yea.. Banyakkan berdoa moga adam cepat sembuh yea.

Bui Junaidi said...

ALA KESIANYA..KAK BUI DOAKAN SEMOGA DIA DH SEMBUH YER..AMIN

Azhafizah[フィザ] said...

semoga adam cepat sembuh.aminn