Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 May 2012

Wordless Wednesday | budak comel ni menyanyi, marah dan terus jatuh!

   Assalammualaikum, peace upon you.

bernyanyi dengan penuh emosi ;)
dah ketahuan dia malu dan marah pula!
tak dapat nak imbangkan badan dia jatuh kebelakang! hahhaa cutes!

full video dia cuba korang tengok tak rugi pun! alah dah terebih wordless!! hahaa







25 comments:

  1. hahahhaha ! dah tgk budak nihh .. tu lah kecik2 dah angkuh ! tanak owg amek gmba dy . hahahhaa . gedebutch jatoh !

    ReplyDelete
  2. kita pon pernah buat entry budak comel muka afdlin shauki ni, yg sangat pandai amik feel.... hoho!

    ReplyDelete
  3. hahaha..budak sekarang macam-macam hal.adehhh.kan dh jatuh.. :)

    ReplyDelete
  4. memang superb!! comel!! hahhaaa..lawok ni.. budakk

    ReplyDelete
  5. hoho...lawaklh bdk ni dah lh chubby...kecik2 dh obes bhaya ni

    ReplyDelete
  6. singgah sini pagi2 smbil komen kat sini..jom terjah sini blik ye :)

    ReplyDelete
  7. hahaha so sweet.. debabnya budak ni.. kuikuikui

    ReplyDelete
  8. amboi kemain shomel.. nak tarik2 je pipi dia boleh x?

    ReplyDelete
  9. HEhehe... dah tgk video ni.. comel sangat kan >_< dah lah gemuk2, cam nk cubit2 je pp dia.. ho3

    ReplyDelete
  10. Comelnya budak ni. haha :D

    ReplyDelete
  11. hihii.. kalu apa je bekaitn bdk2 walaupun jth tp ttp comel..hihiii

    ReplyDelete
  12. kah kah kah..comel plus kelakar..

    ReplyDelete
  13. sian kat dia, tentu sakit..!

    ReplyDelete
  14. so chubby.. gigit bru tau, hikk...

    ReplyDelete
  15. hahaaa..aku ngn husben gelakk besauu tgk video ni lawak tol shida...kih3 :p

    ReplyDelete
  16. CHUBBY NYA..CONFEM KUAT MAKAN NI..HEHE

    ReplyDelete
  17. hehe..comel giler..geram jer tgk..chubby..^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.