Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 30 May 2012

Wordless Wednesday | cerita amir, ustaz dan nyamuk

   Assalammualaikum, peace upon you.










26 comments:

  1. hahahah, abes ustaznya jwb apa ?

    ReplyDelete
  2. adoii kdg2 budak punya imagin ni kuat benorr~

    ReplyDelete
  3. hahaa..mesti comel budak yg tnya ustaz ni.ekekee :p

    ReplyDelete
  4. amir.. nti ustaz sembunyikan amir trus smpai nyamuk x dpt cari yer, huh...

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHA..LAWAK BETULLAH BUDAK AMIR TU

    ReplyDelete
  6. hahahaha...sgt seronok gelak kerana amir tahun 2 ini :D

    ReplyDelete
  7. alamakkk xleh nak baca sbb loading xhbs.. tenet slow sgt ni.. huhuu

    ReplyDelete
  8. kahkah sengal lah adik ni >.<

    ReplyDelete
  9. alamak soalan cmni pun kena ty ustad ke? sure pak ustad pening nak jawab...hoho...naseb baik kami letak rak kasut kat dlm umh

    ReplyDelete
  10. hahaha.. ada betul nyer pertanyaan tu :)

    ReplyDelete
  11. haha...boleh pulak macam tu ek..haha

    ReplyDelete
  12. hai amir amir...
    comelnya soalan dia,
    agak2 ustaz tu jawab apalah kan, haha

    ReplyDelete
  13. haha, kelakar adik nih.. =)

    ReplyDelete
  14. baru dapat baca.. kelakar la plak.. heheh

    ReplyDelete
  15. ada gak logiknya soklan ni..huhu

    ReplyDelete
  16. haha..ada jugak logiknya pertanyaan dia tu kan..haha~

    ReplyDelete
  17. ooo patutlah rumah saya banyak nyamuk.. hehehehe

    ReplyDelete
  18. hihihi lucu pulak baca soalan budak nie..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.