Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 16 May 2012

Wordless Wednesday | Hantu pun pandai bersukan ok!

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Hantu bukan saja pandai menjaga RAMBUT malah BERSUKAN pun boleh! ada berani??





14 comments:

  1. hantu sekarang dah advance.. hahaha cuma kaki tu kalau tak jejak tanah lagi best. kuikuikui

    ReplyDelete
  2. puhh seriau ceq tgk laaa haaa..ishhh

    ReplyDelete
  3. aiyakkk mungkin hantu ni bunuh diri dulu pasal kecewa tak menang masa ptandingan haha

    ReplyDelete
  4. hoho...jom shida tgk hantu kat blog odahone pulak...hantu yg ni xpndai bersukan tapi....

    ReplyDelete
  5. hihihi..hantu pandai masak tak?:P

    ReplyDelete
  6. sekarang ni macam macam hantu hado.macam macam boleh buat.

    ReplyDelete
  7. okeh,ni seram. tak funny oke. haha

    ReplyDelete
  8. hahahha.. lepas ni semua hantu yg konker

    ReplyDelete
  9. peh..seram jugak kalau tgk diorg bersukan..hahaha

    ReplyDelete
  10. hahhaa..ada gmbaq ni kat fb pali...heheee

    ReplyDelete
  11. sempoi hantu2 nih hahaha >.<

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.