Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 2 May 2012

Wordless Wednesday | Jika ingin mencari teman..............................

   Assalammualaikum, peace upon you.
OMG    = ="





20 comments:

  1. ade betul jugak shida WW nih ^_~

    kpe shida ko pemarah kan..hahaaa..

    ReplyDelete
  2. uish kena hati2 ni kot2 ada org nak bikin panas harini hahaha

    ReplyDelete
  3. uji mcm tu...kita boleh tahu dia teman kita atau tak...:D

    > semalam ezad tak boleh nak masuk blog shida ni..bila masuk je...tetiba dia pergi page lain...skrg ni da ok da...hee~

    P.S - terima kasih sbb vote...hee~

    ReplyDelete
  4. betul2.. sgt setuju... :)

    ReplyDelete
  5. yeah, zaza pnh uji seseorang...tp dia xmarah langsung..huhu

    ReplyDelete
  6. dia sabar,, sy tidak..
    is it ok?

    ReplyDelete
  7. aih aihh ... nanti lah nak pertimbangkan dulu . bahaya . hahaha

    ReplyDelete
  8. uhuk2 eden mmg penyabar pendam je dulu pastu kebabooommm

    ReplyDelete
  9. Sy prnh buat bnda ni kat sorang shabat sy. Dan dia prnh mnjadi shabat sy sjak haritu. Malangnya, dia pindah skolah.. Dan smbung blaja pun tak dpt brsama..

    ReplyDelete
  10. NICE HUHUHUHU.. kwn x kn mkn kwn huhuhu

    ReplyDelete
  11. betul2.. setelah diuji jika si kawan masih setia dan masih memaafkan kita.. mungkin itu lah kawan yg sebenar2nya kan shida :) suka ayat nie.. nanti nak share di status Facebook..

    ReplyDelete
  12. tp jgn uji dia dgn benda2 yg betul2 boleh wt dia marah shida tkut meletup nanti jd perang dunia ke 3...hoho

    ReplyDelete
  13. hi there gary here is there link info , there there most competitive in the game , tell them gary dain give you there number

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.