Wordless Wednesday | Jika ingin mencari teman.............................. | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Jika ingin mencari teman..............................

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 2 May 2012

Wordless Wednesday | Jika ingin mencari teman..............................

   Assalammualaikum, peace upon you.
OMG    = ="





20 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

yup, ada benarnya ^^

patriq said...

OMG? kenapa sida?

mummyriena said...

ade betul jugak shida WW nih ^_~

kpe shida ko pemarah kan..hahaaa..

afzalsukasuki said...

uish kena hati2 ni kot2 ada org nak bikin panas harini hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

btol2..hihi

Ezad Skytech said...

uji mcm tu...kita boleh tahu dia teman kita atau tak...:D

> semalam ezad tak boleh nak masuk blog shida ni..bila masuk je...tetiba dia pergi page lain...skrg ni da ok da...hee~

P.S - terima kasih sbb vote...hee~

CikPuan Azizah said...

betul2.. sgt setuju... :)

Zaza Ridzlan said...

yeah, zaza pnh uji seseorang...tp dia xmarah langsung..huhu

Faten Rosli said...

dia sabar,, sy tidak..
is it ok?

Azhafizah[フィザ] said...

setuju! dah buat ^__^

-SUPERGIRL- said...

aih aihh ... nanti lah nak pertimbangkan dulu . bahaya . hahaha

Sally Yatiey said...

Setuju2 :D

sis92 said...

uhuk2 eden mmg penyabar pendam je dulu pastu kebabooommm

Sis AI said...

Sy prnh buat bnda ni kat sorang shabat sy. Dan dia prnh mnjadi shabat sy sjak haritu. Malangnya, dia pindah skolah.. Dan smbung blaja pun tak dpt brsama..

Sheda ucu said...

NICE HUHUHUHU.. kwn x kn mkn kwn huhuhu

Aida Omar said...

betul2.. setelah diuji jika si kawan masih setia dan masih memaafkan kita.. mungkin itu lah kawan yg sebenar2nya kan shida :) suka ayat nie.. nanti nak share di status Facebook..

Che Rosliza Che mat said...

betul2...

OdahOne OdahOneBizz said...

tp jgn uji dia dgn benda2 yg betul2 boleh wt dia marah shida tkut meletup nanti jd perang dunia ke 3...hoho

Anonymous said...

hi there gary here is there link info , there there most competitive in the game , tell them gary dain give you there number

Cik Nurul said...

setuju.... :)