Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 May 2012

Wordless Wednesday | korang BACA, FIKIR, NILAI dan beri JAWAPAN

   Assalammualaikum, peace upon you.
apa eh minah ni nak sebenarnya?? 






39 comments:

  1. kalau betul knapa dia nak berdolak dalih.. kejap virus kejap dah remove kejap dah tak leh masuk

    tipu je tu

    ReplyDelete
  2. peliknyaa perempuan nie , macam dia jaa yang buat takpun saja nak reka cerita buat shida marah padahal benda tu tak terjadi pun . banyak sungguh alasan dia . zaman sekarang -,-

    ReplyDelete
  3. ahhhhh gerammm!! menci betina tu..grr

    ReplyDelete
  4. blur jap shida...siapa minah tu & apa motif dia wt camni? mmg betul ke ada gambo tu or dia saja reka2? mmg kena report polis kalo benda ni betul2 jadi coz melibatkn maruah sendiri & family...come on fight 4 ur right kalo betul ada gambo tu

    ReplyDelete
  5. terperangkap die pas dear shida psiko dia huh!!! sengaja lah tu melayan bosan dia menyakitkan hati org lain.. meh sini profile budak tu nak tgk..

    ReplyDelete
  6. ade juga org mcm ni..org kelantan ni..pat tahu sida...

    ReplyDelete
  7. beb bagi kat aku nama budak tu..kurg ajorrr betol!!!

    ReplyDelete
  8. Dia mcm menipu je sis.. Seriously.. (=__=)
    Sbb klu btul page tu wujud, dia msti akn tnjuk. Tp dia ngelak2. Mcm bnda yg dia ckp tu tak wujud..

    ReplyDelete
  9. NTAH2 DIA BUAT CERITA JER KOT..

    ReplyDelete
  10. Assalam, apalah minah tu nak sebenarnya... peningggg kepala owhhhhh... biasalah tu kak Shida... Sabar jer... >.<

    ReplyDelete
  11. hye shida.. nak komen ckit apa dh tjdi kt shida tuh.. sya heran lh plak knpa lh minah tu nak nak bgk link o pa2 menda yg bkaitan dgn shida..hsungguh mherankan.. tp kan,bg sya mcm dia nak sembunyikan sesuatu dr shida..mana tau dia yg buat kan..kot jer. o mgkn dia nak tkot2 n buat2 crita sal shida.. lau tak da bukti dpn mata tak yah pcya sgt k shida. sya doakan smoga suma nya baik2..lau btol lh gmbr tuh btol2 mcm shida,allah msti tunjuk kbnrn.trust me. ~be strong k..

    ReplyDelete
  12. mcm pelik je budak y report ni?

    ReplyDelete
  13. 1) sje crik point nk borak ngan alang kot..
    2) maybe dye yg letak gmba alng tu
    lntak p je dye..rase nye dye mnipu tu lang..

    ReplyDelete
  14. rsa mcm x betul je.
    cerita dia mcm x kena & mcm nk elak je. idk, pndpat sy je.
    tension byk asgment kot, huhuu
    peace ^.^V

    ReplyDelete
  15. rsa mcm x betul je.
    cerita dia mcm x kena & mcm nk elak je. idk, pndpat sy je.
    tension byk asgment kot, huhuu
    peace ^.^V

    ReplyDelete
  16. salam...

    shida...mental ke pe dia tu..
    ke dia sj nak provok kamu..
    walhal xda pun..kejap kt xleh
    kejap dah buang..
    mengong ke pe dia..
    rsa dia DENGKI ke kamu..
    so my advice UNFRIEND nama dia..
    andai berlaku xelok kemudian hari.

    Byakan bersabar

    ReplyDelete
  17. Ntah2 dia kowt sengaja buat cerita dan buat pages tu

    ReplyDelete
  18. haha..no komen..50-50 nak percaya

    ReplyDelete
  19. erk ==' mcm ada udang balik mi je ni. pelik.. hee hati hati tau

    ReplyDelete
  20. salam,

    ni bukan WW lagi nih..panjang gilerr..heheeee

    ReplyDelete
  21. apelah motif si dia kan..sabar je la layan orang camni..makin dilayan,makin menjadi pulak

    ReplyDelete
  22. huhu something wrong with her
    mmg otak ni sekarang assume yg dia sengaja reka cerita or dia sendiri yg cari pasal..
    dah cuak, macam2 alasan bagi..

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum sis.. dia nak tarik perhatian la kot.

    ReplyDelete
  24. dia mcm reka2 citer ni.. tapi motif x brapa jelas.. trus kn siasatan, huh...

    ReplyDelete
  25. nmpak mcm keje dia je dah tu bila cakap pasal repot polis terkulat2 nak bg penjelasan hahahaha

    ReplyDelete
  26. saje cari nahas je minah tue.
    mcm ada udang disebalik mee je... ^^;

    ReplyDelete
  27. tak paham nape die nak citer belit2 dan macam takut je. lol

    ReplyDelete
  28. nk ckp gurl tpu pn bley..
    mna x nyer, mcam2 alasan dy bagi..
    sma de nk dengki, takut2 kn, or jatuh kn kau..
    bia kn je..
    lma2 dy snyp la tu.. hahahaha..

    ReplyDelete
  29. nk ckp gurl tpu pn bley..
    mna x nyer, mcam2 alasan dy bagi..
    sma de nk dengki, takut2 kn, or jatuh kn kau..
    bia kn je..
    lma2 dy snyp la tu.. hahahaha..

    ReplyDelete
  30. perempuan tu macam main2 kan shida je...

    Nur rasa dia yg nak pekena shida kot...

    mcm2 mnusia ni...

    ReplyDelete
  31. pening akak baca dialog budak tu. kejap macam tu, kejap macam ni. bahasa pon kurang faham. huhu. banyak cekadak pulak tu. Eeeiii...

    ReplyDelete
  32. @syiela
    haha ok dh bace..mmm mcm pening tu org tu... :)

    ReplyDelete
  33. mcm pelik je.. ckp berbelit2 kan...

    ReplyDelete
  34. macam pelik je gurlz tuh..ke dia wat tapi tak nak mengaku.just nak mention kat shida,so biar shida hidup ketakutan n malu..

    bahaya orang macam tuh..pe motif nya ek..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.