Wordless Wednesday | korang BACA, FIKIR, NILAI dan beri JAWAPAN | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | korang BACA, FIKIR, NILAI dan beri JAWAPAN

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 9 May 2012

Wordless Wednesday | korang BACA, FIKIR, NILAI dan beri JAWAPAN

   Assalammualaikum, peace upon you.
apa eh minah ni nak sebenarnya?? 






39 Jari Ohsem:

syiela said...

kalau betul knapa dia nak berdolak dalih.. kejap virus kejap dah remove kejap dah tak leh masuk

tipu je tu

AmyMina said...

peliknyaa perempuan nie , macam dia jaa yang buat takpun saja nak reka cerita buat shida marah padahal benda tu tak terjadi pun . banyak sungguh alasan dia . zaman sekarang -,-

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgja cari masalh tu kan

ziezah said...

ahhhhh gerammm!! menci betina tu..grr

OdahOne OdahOneBizz said...

blur jap shida...siapa minah tu & apa motif dia wt camni? mmg betul ke ada gambo tu or dia saja reka2? mmg kena report polis kalo benda ni betul2 jadi coz melibatkn maruah sendiri & family...come on fight 4 ur right kalo betul ada gambo tu

Zaza Ridzlan said...

uishhh, jangan2 dia x...

uLan said...

terperangkap die pas dear shida psiko dia huh!!! sengaja lah tu melayan bosan dia menyakitkan hati org lain.. meh sini profile budak tu nak tgk..

patriq said...

ade juga org mcm ni..org kelantan ni..pat tahu sida...

mummyriena said...

beb bagi kat aku nama budak tu..kurg ajorrr betol!!!

Sis AI said...

Dia mcm menipu je sis.. Seriously.. (=__=)
Sbb klu btul page tu wujud, dia msti akn tnjuk. Tp dia ngelak2. Mcm bnda yg dia ckp tu tak wujud..

Bui Junaidi said...

NTAH2 DIA BUAT CERITA JER KOT..

Ikmal said...

Assalam, apalah minah tu nak sebenarnya... peningggg kepala owhhhhh... biasalah tu kak Shida... Sabar jer... >.<

cammylalala said...

hye shida.. nak komen ckit apa dh tjdi kt shida tuh.. sya heran lh plak knpa lh minah tu nak nak bgk link o pa2 menda yg bkaitan dgn shida..hsungguh mherankan.. tp kan,bg sya mcm dia nak sembunyikan sesuatu dr shida..mana tau dia yg buat kan..kot jer. o mgkn dia nak tkot2 n buat2 crita sal shida.. lau tak da bukti dpn mata tak yah pcya sgt k shida. sya doakan smoga suma nya baik2..lau btol lh gmbr tuh btol2 mcm shida,allah msti tunjuk kbnrn.trust me. ~be strong k..

hyz said...

mcm pelik je budak y report ni?

Chikova_Airashii said...

1) sje crik point nk borak ngan alang kot..
2) maybe dye yg letak gmba alng tu
lntak p je dye..rase nye dye mnipu tu lang..

Ouh, Nad ! said...

rsa mcm x betul je.
cerita dia mcm x kena & mcm nk elak je. idk, pndpat sy je.
tension byk asgment kot, huhuu
peace ^.^V

Ouh, Nad ! said...

rsa mcm x betul je.
cerita dia mcm x kena & mcm nk elak je. idk, pndpat sy je.
tension byk asgment kot, huhuu
peace ^.^V

amaniammar said...

salam...

shida...mental ke pe dia tu..
ke dia sj nak provok kamu..
walhal xda pun..kejap kt xleh
kejap dah buang..
mengong ke pe dia..
rsa dia DENGKI ke kamu..
so my advice UNFRIEND nama dia..
andai berlaku xelok kemudian hari.

Byakan bersabar

Darwish said...

Ntah2 dia kowt sengaja buat cerita dan buat pages tu

Arra Ahmad/Mr PPP said...

haha..no komen..50-50 nak percaya

NiaLidia. said...

erk ==' mcm ada udang balik mi je ni. pelik.. hee hati hati tau

Cik Sibuk said...

salam,

ni bukan WW lagi nih..panjang gilerr..heheeee

Azhafizah[フィザ] said...

apelah motif si dia kan..sabar je la layan orang camni..makin dilayan,makin menjadi pulak

sis92 said...

huhu something wrong with her
mmg otak ni sekarang assume yg dia sengaja reka cerita or dia sendiri yg cari pasal..
dah cuak, macam2 alasan bagi..

cara pemesanan trica jus said...

ra jin kali kaka

emeliena said...

Assalamualaikum sis.. dia nak tarik perhatian la kot.

faizlaster said...

jgn layan kak...bio jep....

caliph shuriken said...

dia mcm reka2 citer ni.. tapi motif x brapa jelas.. trus kn siasatan, huh...

afzalsukasuki said...

nmpak mcm keje dia je dah tu bila cakap pasal repot polis terkulat2 nak bg penjelasan hahahaha

fyna said...

saje cari nahas je minah tue.
mcm ada udang disebalik mee je... ^^;

Cik Nurul said...

tak paham nape die nak citer belit2 dan macam takut je. lol

Anonymous said...

nk ckp gurl tpu pn bley..
mna x nyer, mcam2 alasan dy bagi..
sma de nk dengki, takut2 kn, or jatuh kn kau..
bia kn je..
lma2 dy snyp la tu.. hahahaha..

Anonymous said...

nk ckp gurl tpu pn bley..
mna x nyer, mcam2 alasan dy bagi..
sma de nk dengki, takut2 kn, or jatuh kn kau..
bia kn je..
lma2 dy snyp la tu.. hahahaha..

Cik Nur™ said...

perempuan tu macam main2 kan shida je...

Nur rasa dia yg nak pekena shida kot...

mcm2 mnusia ni...

Nurul Faiz said...

pening akak baca dialog budak tu. kejap macam tu, kejap macam ni. bahasa pon kurang faham. huhu. banyak cekadak pulak tu. Eeeiii...

Harith Iskandar said...

@syiela
haha ok dh bace..mmm mcm pening tu org tu... :)

IntaNBerliaN said...

mcm pelik je.. ckp berbelit2 kan...

MaYa MustWany said...

macam pelik je gurlz tuh..ke dia wat tapi tak nak mengaku.just nak mention kat shida,so biar shida hidup ketakutan n malu..

bahaya orang macam tuh..pe motif nya ek..

NaZiRaH @ Ezyra said...

ntah dia yg jles kat akak tak..