3k dan Blog Dunia Sebenar Shida | Tahniah buat mereka! | Dunia sebenar Shida 3k dan Blog Dunia Sebenar Shida | Tahniah buat mereka!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 8 June 2012

3k dan Blog Dunia Sebenar Shida | Tahniah buat mereka!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah blog shida sekarang sudah pun mencecah 3k follower terima kasih tak terhingga pada kawan-kawan blogger sekalian yang merajinkan diri follow blog "bukan sekadar blog" ni. Terima kasih tak terhingga juga kepada semua blogger yang sudi menjadi sponsors untuk GA ke2 shida yang sedang berlangsung sekarang. GA baru 8 hari berjalan sudah mempunyai peserta seramai 40 peserta alhamdulillah, terima kasih banyak-banyak. shida jemput kepada semua kawan-kawan blogger sekalian join GA shida yang superb! AWESOME ni. kenapa awesome? cuba tengok hadiah-hadiah dari sponsors sendiri. Shida pun tak terkata hebatt nya! rasa nak join juga boleh?? hehee^^ so seperti biasa untuk follower yang ke 3000 shida ni sangat-sangat istimewa. Istimewa kerana shida ada 2 orang follower ke 3000. tak percaya? tengok gambar bawah. Ha! sekarang percaya? apa-apa pun shida tak nak kecewakan kedua-dua follower bertuah shida ni. Shida promote sikit blog mereka. Jom kenal!!
Tahniah buat Tn. Hafizan kerana menjadi follower pertama ke 3000, thanks sudi follow blog shida ni. Cerita sikit tentang Tn. Hafizan ni diberi nama "Hafizan. anak ke-5 daripada tujuh beradik. Dibesarkan sebagai seorang yang bersederhana. Berasal daripada BagDat (Bagan Datoh)" Blog yang diberi nama fikir-fikir sejenak blog yang banyak dikongsikan tentang ilmu-ilmu agama dan pendidikan islam. Bagus ni hafizan boleh dijadikan blog rujukan nanti insyallah. Teruskan lagi berkarya dan selamat maju jaya dalam dunia bloging ni :)
dan ini pula follower kedua ke 3000 blog shida Kim Hazrul seorang yang shida rasa sukakan kpop mungkin tengok dari segi nama blog dan lagu-lagu dalam blog menunjukkan kearah korea hehee^^ shida teka saja sebab shida sendiri tak tahu nak menilai kpop dan korea ni macam mana. Sebabnya shida bukanlah peminat tegar kpop macam tak ngam pula dengan kpop. Tapi layan juga lagu-lagu kpop yang sedap didengar hehee^^ Act Kim ni shida dah kenal dia masa dalam FB lagi so budaknya ok tak ada masalah bagi shida mungkin bagi korang juga.

Tahniah buat mereka berdua. Femes lama sikit duk dalam entri ni buat selamanya kan hehee :) Jomlah kenal-kenal dengan mereka berdua ni. Mana tahu mungkin jadi follower tegar blog korang pula. Insyallah 4k selepas ni menyusul AMIN~ korang pelik eh macam mana boleh dapat sampai 2 orang? shida sendiri pun pelik bin ajaib hahaa. adalah tu yang follow dan unfollow  *tangan dibahu mata keatas! (oh!yeah)


 kan best kalau 3k ni adalah pendapatan shida dalam bloging ni hehee^^ angan-angan mat jenin!




22 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Tahniah Cik Shida. 3k, ramai dah followers tu ^.^ hehe

ayut said...

makin meriah sudah blog shida!!
mudah-mudahan ada la tu 3k ye dlm bloging.. :) jom merayap blog org ke 3000 shida!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.. skg dah 3035.. lau hasil 3k, beshnya..hihi..

azizah :) said...

wah hebat! tahniah! betul2 alangkah bestnya kalau dapar rm3k betul2.. bestnya..hee

Nurulee said...

Tahniah, Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

ecadwinkyasha said...

wahhh.untunglah dah 3k....
eca nak tunggu 1k dlu pun payah..skrg nak tunggu 1701 & 1989.ahaha :D

onie said...

tahniah shida :)

Drakula Comel said...

tahniah!!!
shida da msuk thp retis la..
ahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

eh..knapa boleh ada 2 org follower ke 3000..camne tu..hehe.. :)

Tahniah shida dah mencapai follower 3000 lebih dah tu..chayok2..^^

IntaNBerliaN said...

tahniah shida... ramai follower ;-)

misyamissyou said...

wowow ramai tu tahniah! :D

Zaza Ridzlan said...

wah...tahniah..zaza lg 50 nak dekat 1000... =) lama zaza bercuti dr beloging... =)

caliph shuriken said...

ramainya.. congratz shida ^^

fya zainal said...

Wah tahniahhh!! Ramainya dah smpai 3k :)

Aida Omar said...

Wah tahniah shida sayam.. makin ramai kawan nie :) hehe

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah shida..teruskan berbogging ya..happy for you dear.

zareliqa afiqa said...

Tahniah shida! weee.. penah berangan gak nak ada pendapatan 3k dalam blog.Tapi hajat tak sampai~~ hehe

syiela said...

menunjukkan ramai yg suka blog ni :)

tahniah ye

patriq said...

tahniah sida..kalo pndaptan 3k jngn lupa pat yer...heheeee

mummyriena said...

pelikk tp benarr..ni sume mainan follow unfollow je hehe...

tilam.BKFM said...

keje aku skg pun xdpt g 3k shida oiii heheee..

KorN said...

tahniah cik shida.. 3k tu.. beribu2 lemon tu... bes la kim dapat review spesel... tahniah2