Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 17 July 2012

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida

  Assalammualaikum, peace upon you. (entri ini melekat sehingga tamatnya GA ini)
Klik Banner diatas untuk copy link atau save pic letak dalam entri ya  ^_^
Hari ini 3 June 12 bermulalah Give Away (GA) yang shida war-warkan sebelum ini. Apa yang special GA ni adalah berlangsung selama sebulan setengah, GA untuk persiapan hari raya yang akan menjelang nanti juga sempena Sambutan Hari Ulangtahun yang ke2 tahun Blog Shida Dunia Sebenar Shida. Ok apa yang awesome sangat tu kan?? ha yang awesome tu adalah sponsors-sponsors shida ni dikalangan pelbagai blogger dan onlineshop. Hadiah pun awesome juga. Terima kasih banyak-banyak kepada sponsors semua yang sudi menaja hadiah atau apa saja untuk GA shida ni. Boleh dikatakan semuanya AWESOME!! :) rasa macam shida pun nak join hahaa^^
Syarat-syarat GA shida seperti Like dan Follow adalah diwajibkan bagi setiap sponsors tetapi shida cuba untuk membuat ia menjadi semudah yang mungkin untuk para peserta nanti. Terima kasih kepada semua yang memberikan kerjasama dan turut serta join GA ini. Semoga semua hadiah ini menjadi milik korang. Good Luck!


SYARAT-SYARAT SEPERTI BERIKUT :
1. Follow blog penganjur dan sponsors GA ini (senarai sponsors seperti dibawah) :
- E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
- Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
- Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
- Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
- Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
- Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
- Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
- Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
- Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
- Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
- EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
- Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
- DhiyahShoppe                               - GAnContest
- Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)
- Marliyana (138)                             - Rafhanah Blogshop (96)
- Nurnie (14)                                     - Nurjamal83 (234)

2. Like Fanpage sponsors disini -->> Fanpage Sponsors *shida sudah sediakan dalam satu page kesemua FP sponsors untuk memudahkan para peserta LIKE! mudahkan? LIKE saja ok :)
3. Buat entri bertajuk "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" letak banner GA serta backlink kan ke blog shida dan letak juga list sponsors dalam entri korang. (boleh copy list sponsors dari syarat 1, pastikan ada link ya)
4. Tag beberapa kawan lain. Lagi ramai lagi meriah hadiah pun makin banyak :)
5. Link entri GA hendaklah di paste pada ruangan SUBMIT LINK yang telah shida sediakan dibawah syarat-syarat. (cuma perlu letak nama peserta/blog dan link entri GA sahaja)
6. Setelah link entri korang submit berjaya dilakukan, dapatkan no.peserta/ blog (kalau boleh selepas submit korang refresh dulu untuk dapatkan no.peserta/blog dengan betul)
7. dah buat syarat 5 dan 6, komenkan pada entri GA ini Nama dan No.peserta/blog sahaja untuk semakan shida nanti. (ingat cuma NAMA dan NO.PESERTA/BLOG sahaja) sebarang link yang korang komenkan pada entri GA ini tidak akan dilayan dan akan di delete dengan serta merta. Shida nak mengelak dari SPAM LINK.
8. Untuk lihat Hadiah-hadiah yang ditaja oleh sponsors boleh lihat sini -->> Hadiah GA
9. GA ini bermula pada 3 JUNE 2012 dan akan tamat pada 17 JULY 2012  *jika ada sebarang pertukaran akan shida inform :)
10. Pemilihan pemenang menggunakan Random.org saja. Segala update tentang GA ini akan shida update dari masa ke semasa. Terima kasih semua :)

boleh submit disini --> SENARAI PENUH AWESOME GA SHIDA ;)

jika ada masalah dengan submit link ni PM shida atau komen saja thanks :)
Tolong faham ya! Link entri GA bukan url blog korang. Benda ni mudah kalau semua ikut arahan, mana yang salah submit shida akan padam dan korang refill balik ok. kerjasama diperlukan :)
Sila REFRESH ya untuk dapat No.peserta dengan betul.
Bagi yang submit 2x jangan risau cuma inform shida dan shida akan delete ok :)
Jika ada no.peserta korang komen tu tak betul jangan risau yang penting korang submit dulu link entri GA tu nanti GA dah tutup pada 18 July 12 korang boleh buat semakan semula no.peserta masing-masing ok :)

Entri terbaru scroll kebawah ye semua :)
|
|
|
\/
\/




165 Jari Ohsem:

AmaliaAhmad said...

Join :)

Amalia Ahmad . No.1

FIZGRAPHIC said...

canggih GA nie. 1st time tgk GA camnie. syabas shida. :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck untuk semua peserta ya =)

Cik T said...

2. TehaaNFM

#Taniah akak for this GA,sgt menarik :D

fya zainal said...

Macam best tau :)

Mieza S said...

JOIN

kekapas no 6

Unknown said...

Join:D

Sally Yatiey , no. 3

Izzati Zul Kefli said...

kak silap tulis:
nama: fatin izzati
no peserta: 4
# xrefresh dulu la.maaf sgt2 =='

Unknown said...

No 8 (: ga yg terhebat . hehe. tapi kn blog muazfaris tu tak boleh bukak tak tau knape ,btw ,ga ni bestt

NZ said...

join..
akk no.11 tu salah tau ...(hanya bgi link blog je)
yg betul no.13 (bgi link etry)
nama :munirah

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Itshxna said...

number 12:

huda ;)


akak, GA ni awesome! :D

Unknown said...

support! :)

Le Ann said...
This comment has been removed by the author.
DUNIA sesawangku said...

Lama lagi kan?
Nanti saya join jugak..
HAHAHA ;)

Gdluck ;)

Mek Onie said...

okay! nanti makcik join :D

Le Ann said...

Mohon maaf .
Nama : Miss Ann
No : 18

yang no 17 itu saya silap letak link . mohon maaf .

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown said...

hebat shida! GUD JOB!!

Arra Ahmad said...

rasa nak juin gak,,haha

ayut said...

Ayut..
No.15!

sueLeira said...

nama : sue
no :16

Unknown said...

Nama= AHMAD SHUKREE
No Peserta=16

IntaNBerliaN said...

good luck utk semua...:-)

Nisaa Razie said...

Akak, maaf tersilap sent link yg no 18 . Nisa minta maaf sangat-sangat.

Ezad Skytech said...

all the best untuk semua yang join GA Awesome ni...:D

caliph shuriken said...

nsib baik shida panjangkan tempoh GA ni, arigatou..

insyaAllah sy wt persediaan utk join ^^

zareliqa afiqa said...

zareliqa
no 18 :)

LYSSA FAIZUREEN said...

Perghhh . Cam best ni . Terasa macam nak join le pulakk . kihkih . =) Nak join masa 17 July nanti lah . boleh ? hehe .

Syazhr said...

Dah join . Peserta yang ke 18 . Nur Syakirah kay :)

Atiqah Nxjihah said...

Assalam Shida.. Saya nak tanye lha . Tk fhm lah cam ner nak taw link peserta :( .

Unknown said...

Nama : Aida Omar
No submit link : 20

Eh Shida aida dah refresh 4x tapi tetap nombor 20 ke aida silap? sebab afie no 20 jugak.. haish.. huhu

Anonymous said...

as-salam,
joint juga. moga-moga da rezeki :)

nama : rafflesia
no peserta : 21

Aliff Haikal said...

22. Hencek Haikal

ayut said...

Again..Ayut No.25 :)

miss myraamyra said...

dh join..
nama:missmyra amyra
no peserta:26

Unknown said...

Mieya Atiera
27

Ain Anuar said...
This comment has been removed by the author.
Atiqah Nxjihah said...

Akak , saya join :)

nama peserta : najihah zakaria
nombor peserta : 26

Akak , pening saya tgk nombor peserta lain kak . Ada nombor yg sama lah , tu lah . Mesti dorang tk refresh dulu kan ?? :)

E-ra paSha said...

NAMA : e-ra pasha
NO PESERTA: 28

Syahmi Meon said...

NAMA : syahmi meon
NO PESERTA : 29

Jaja Azhar said...

Join this awesome GA ^^

Nama : Jaja Short .
No Peserta : 17

Anonymous said...

Nama:Piqah
No peserta : 12

sory no sebelum ni salah..ni nombor yang baru..komen sebelum ni saya dah delete.. :-)

Unknown said...

Nama - Nono Lu
Number - 30
double klik pulak~ sori owner~
padam la num 31 ti yer

Unknown said...

wuwuwuwuw niceeee!

MeeraCino said...

meera cino
> no 33

Ain Anuar said...

Join !!

nama : ainanuar
no : 23

sory kak nie no baru.. komen yg lepas saya dah padam

Mirah Halim said...

Mirah Halim
No 33

Unknown said...

PATUTLAH FOLLOWER KAK BUI BERTAMBAH..RUPA2NYA SHIDA DH START BUAT GA..HEHE..

GUD LUCK KEPADA SEMUA PESERTA..

Anonymous said...

salam shida..

maaf terdable pulak. yg no.34 tu salah link.guna yg no.35 ye.. thanks sangat

SyieraDahhari said...

Syiera Dahhari

http://thisforjoin.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-dunia-sebenar-shida.html

shafika eliza said...

36. ELYZAZAZA (www.elyzazaza.blogspot.com)

shafika eliza said...

ELYZAZAZA = 36

mz said...

Muazryn - no 38.

semua syarat sudah dibuat, terima kasih

sitikadhijah said...

akak syida saya tesilap.. saya puyer no. 39 ngan no.40.. nanti akak delete yg no 39 tuh eik.. thanks.. pes time sya masuk ga.. hehe.. :D

SyieraDahhari said...

done! no 38 :) #hasil setelah refresh
dah printscreen lagi~
ptg tadi mase komen, tmpat submit link tu tak keluar, now dah ade no :)
thank reply my pm :)

Joonie-naz said...

Sis, saya nak join tapi x fhm la dgn GA ni. Mcm mane ek? ape benda GA ni? sorry for that asking. ;)

♥EKaH TiQToQq♥ said...

~JoiN~
Ekah Atiqkah num.40

Atiqah Nxjihah said...

@n a j i h a h z a k a r i a akak ,, saya number 25 lak . Atoyai , pening :)

Najihah Zakaria
25

fiQRa said...

gud luck untuk semua yg join ;)

Aien_Aen said...

Join
Aien_Aen ..No 41

Unknown said...

join

nme: slumbersagun
no pserta: 42

Sharifah Salwa said...

join :)

shrfh salwa
43

Sheila Adziz said...

wow... nice giveaway... salam kenal..

Munee Rawr said...

Join~

Nama : Munee Rawr~
Nombor : 44

Afasz said...

join !!!

Afasz said...

join !

no 45

Anisah said...

46. Niesa

Princess Syazliyana said...

princess syazliyana .
no 48 :D

Zaza Iman said...

wah bestnya shida..

Azhafizah MN said...

Goo Luck untuk semua.^__^

Unknown said...

wahh , untung jadi sponsor awak . awesome ga nye :)

Kiera Rashid said...

join ye :)

norsyakirah rashid
no : 49

Didin Supriatna said...

salam kenal

Bocah Online terus said...

kunjungan

Nurul Farain :D said...

Harap boleh menang. Amin :) Bismillahhirrahmannirrahim' Ain nombor 50 harap bertuah di random.org

Unknown said...

salam,sya join (':

nama:mirraperri[SHAMIRA FARINA]

no.peserta:51

Unknown said...

Nama : Cik Lyeen Cupcakes
Nombor blog : 54

Thanx dear..:D

Dhia adawiyah said...

Nama : Dhia Adawiyah

No : 54

Unknown said...

Join!!
No.55
Myun(Mohd Amirul)

Cik Akma said...

AkmaDanira
No 57

Unknown said...

58
azlan

Cik Hawa Eman said...

join..
no :: 59
nama :: cikhawa90

hasmiza said...

join..

no 61:hasmzia

sori dear no60 tu tersalah letak nama..

caliph shuriken said...

sy join ^^

caliph shuriken

no 64

♥ NurAthirah ♥ said...

Tira join sini :)

Nur Athirah

No. 64 :)

renaPuteh said...

join join :)

yqa sulaiman
no. 65

Yuni Aisyah said...

wah ada conntest.....bgus2...(:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wanieys join^^

Wanieys
No. 66

Iza Zaty said...

SAYA JOIN!

Iza Zaty , No. 68

Anna Wafie said...

Anna Wafie
No 70

Anonymous said...

saya dh cuba letak link saya tapi tk keluar apa apa :(

Unknown said...

YUMIDA
no. 72

Unknown said...

Join-Join ! Ain Intelligent . Peserta bernombor 72 . HIHI . :)

Mek Onie said...

joined puan hantu,ahak! :P



onie
no:73

fiqa comey said...
This comment has been removed by the author.
Leeza Zailan said...

Leeza , 78

sueada said...

76. lurun namzar

Unknown said...

thanks invite nana...btw,nana xdapat nak join,xde fb....huhu....sory ye....gudluck utk semua!:)

QilaAliesya said...

Qila Aliesya , N0 77 , Terdouble click , XD

fiqa comey said...

pembetulan ...

fiqacomey
no 74 . . .

firah.. said...

festime jupe GA cnggih cmni...
no :80
nme: Firah

join

firah.. said...

festime jupe GA cnggih cmni...
no :80
nme: Firah

join

Salina said...

saya join .

nama : yaya
nombor : 80 .

BUDAK NAKAL said...

Bismillahhirrahmannirrahim
Budak nakal nombor 81 harap bertuah di random.org . wiit *

nama : nana
num : 81

IraAdila said...

Saya join :)

Ira Adila
No 84

anis sempoi gurlz said...

Saya Join ! ^^v EXCITED

Anis Sakinah
No 84

adynda aisyah said...

Saya join :)

Adynda Aisyah .
No 85 .

adynda aisyah said...
This comment has been removed by the author.
adynda aisyah said...

Saya join :)

Adynda Aisyah .
no 85 .

adynda aisyah said...

Adynda Aisyah .
No 85 .

adynda aisyah said...
This comment has been removed by the author.
phat said...

shida dah join

no 87 hehehe

♥ ju lya said...

joined ! no 89 :)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

join... :)

mummy SHAKIRA,no.89.

yahya said...

singgah di blog keren,, sukses selalu.. :)

Eta said...

bestnyer GA shida nie..

farah said...

abaikan soalan sya di cbox tadi ..
baru faham :)
oke sis ... sya no. 90 (farha)
k.. thanks invite ..

dazzilurzzi said...

no 92..

Unknown said...

sambutan baik :)

pocoyo cute said...

pocoyo cute join here :)

no 93

Anonymous said...

insyaAllah akan join n dah follow u 3107 ye

fieda said...

join

no 94

Dingdang said...

Cikgu Faiz.

no 95.

tq.

NuR IzZaTi said...

dah sbmit..tpi xde pon..ke kite salah sbmit =( huhu

Unknown said...

syukran... saya no 99

si pipi merah :)

Anonymous said...

tunggu sheda join tau hihihi.. nk pilih2 adiah ye syg hek2

Unknown said...

sandra

no 102

♥♥PuanHarty♥♥ said...

join. Tadi slh submit. sorry yer utk no 103. tp sy dh submit yg betul utk 104. btw canggih tol taw...terkial2 jugak cari, last2 boleh faham gak.

'Izzah Ilhami said...

'Izzah Ilhami

No. 105 :)

Nurul fara said...

name: RaRa chruppy
number : 105

#izzah Ilhami awk number 104 la dear :)

shera said...

Shera

No . 107

Hr said...

Assalamualaikum Shida. Hee~

Nama - Nurhadira
Nama Masa Submit link -Sekolah seni Gmj
No- 107

nurazie said...

salam , sorry ter submit 2 kali no 110 dgn no 111 Nur Azie

cik kiwi's said...

cikkiwi

no 112

yeay!!. seronoknya, :)

Joel Leslie said...

Saya dah sumbit juga ;)

Nama: Joel Leslie
Number: 113

thank you ^__^

NUR AIN AZMAN said...

Good luck to all contestant :)

cik kiwi's said...

ehhh. bila tgk balik.kiwi jadi no 111...hoho...:P

INA_Noorlina said...

114 :)

Unknown said...

Miss Chocolate

no:115

Ibu Aqmar said...

dah ade dlm senarai..tgh follow mollow sponsor lagi ni..hehe :)

Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

Unknown said...

ash shikano

no :118

tq sis :)

Ayie Abas said...

ayie rasa x dpt masuk laa shida...

maap yer...apa pun dah ramai yg masuk dan support GA tu....tahniah :D

Anonymous said...

sayang done hihihi..

sheda ucu..

No: 121


hihi sebarang kesilapan shida bg tau la eyh sheda betulkn ... sume sponsor dah folow n like hihi....!!


sheda nk menang tau!! kik3x

CikFatin said...

cikfafa da submit..

122. cikfafa

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alahai shida..akak salah tulis Link Title..hehe..boleh delete ka tu??

NO.123

Unknown said...

gud luck kepada mereka yang join ye :)

Jaja Azhar said...

Maaf eh , salah letak no giliran . Correction :-

Nama : Jaja Short .
No Peserta : 16

JR said...

Gud luck utk semua yg masuk, semoga berjaya...

Zakiah Zakaria said...

no 121

nama:Kiki

afzalsukasuki said...

shida camner nak buat ni?payahnya

Unknown said...

Nama : Cute Mum
No : 123

hana said...

Hana Join ^_^v

Nama : Hana
No : 124 :)

mujagirl92 said...

muja. 126

Mia Liana said...

mia liana no. 128

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

saya join !!
peserta no 128
ainie sempoy

Mrs Velentine said...

join no 129.

Mrs Ladsybirdluvone said...

join jugak ...ai num 130,131,132 kehkeh double triple plak tolong delete eh lagi 2..tankiu..

kiz said...

no 131 | kizmyself

Azhafizah MN said...

Yeay..sudah join!

shida,delete yg no 132 tu sebab fiza letak tajuk entry..patut letak nama kan..so bile dah delete no tu..so still la no fiza 132 ^__^ sebab dah submit baru yg no 133 tu.err..jelas tak shida?sorry pening pulak.

Unknown said...

shida,...mama no 133/134....133 tu silap letak url blog lak...134 tu,..baru betul,...'izan mama mia'...sorry,..first time guna benda nih...

Chikova_Airashii said...

lang, anyah dah buat entry,.. ndah submit link tp xkuar pun? ni url entry tu..
http://chikova-flurryreo.blogspot.com/2012/07/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

Unknown said...

korn dah join..

korn
137 kot

shuhadaothman said...

Shu join !

Shuhada Othman - No.139

LyllΛzhar II said...

Lyliam

no. 140

wish me luck :D xx