Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 4 June 2012

BE ke 30 Celcom SOX Drum & Bass | Thanks Nuffnang Ads

   Assalammualaikum, peace upon you.
Macam tak percaya pula naik 1 lagi BE (buffered earnings) setelah 2 BE (buffered earnings) shida merundum jatuh menjadi ME (mettered earnings) tapi shida tabik dekat BE ke 28 shida masih berjaga sampai sekarang hampir 3minggu lebih juga dia berjalan boleh usha entri ini >> BE ke 28 bagi yang tak tahu apa itu BE ME atau pun Nuffnang boleh je belajar berilmu dengan tutorial dan tips yang shida bagi dibahagian tan menu Tutorial atau boleh klik terus dekat sini >> Tutorial Nuffnang. So lepas ni boleh la sama-sama kita menjana pendapatan sampingan dengan Nuffnang hehee^^ walau tak banyak mana dapat tapi lepas lah nak bayar duit broadband ke nak topup ke, lagi-lagi student kan hehee :) thanks Nuffnang untuk BE ke 30 pelengkap hidup blog shida yang hampir ke2 tahun ni :)

jangan lupa join GA shida ok Superb Meriah!! Insyallah :)





22 comments:

  1. knapa BE aku semua 0.25 jer. eh...

    ReplyDelete
  2. BE lg utk shida..!!Wah...Ohsem again!hihihi..ayut klik2 la gitu yer :)

    *nnt ayut PM shida link post GA ea.sorry tepek komen GA kat sini sbb nk submit link ats tu xblh.. :(*

    ReplyDelete
  3. banyak nye BE dia tahniah

    ReplyDelete
  4. phewww~ tahniah shida syg... moga ada rezeki lagi pasni.. rezeki tu...:)

    ReplyDelete
  5. 30 kali dpt BE? hebat blog ni, nuffnang suka

    ReplyDelete
  6. Tahniah shida....moga masyukk...
    Akak dah lama takde BE...mcmana nk dpt update blog pun dah jarang.. :)

    ReplyDelete
  7. Banyaknya BE :) Tahniah ^_^

    ReplyDelete
  8. woww...tahniah...wlpn xtaw sgt bab2 nie...hihi

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH..REZEKI DARI ALLAH DAN NUFFNANG..^_^

    ReplyDelete
  10. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  11. ngee....dapat be lagi..sukernyer..:)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah.. rezeki tu :-)

    ReplyDelete
  13. congratz shida.. lebih kurang laa kita, satu jadi ME, tambah satu BE ^^

    ReplyDelete
  14. singgah pagi...
    xdpt nak tggal jejak kat kotak jerit je.. sbb tenet akak dh hbs limit so loading pun xhbs ni... huhuu

    ReplyDelete
  15. rezeki mencurah2 ke ladang gandum

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah shida dapat BE lagi..fiza makin busy tak sempah jengah nuff.

    ReplyDelete
  17. tahniah. teruskn brblogging :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.