BE ke 30 Celcom SOX Drum & Bass | Thanks Nuffnang Ads | Dunia sebenar Shida BE ke 30 Celcom SOX Drum & Bass | Thanks Nuffnang Ads

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 4 June 2012

BE ke 30 Celcom SOX Drum & Bass | Thanks Nuffnang Ads

   Assalammualaikum, peace upon you.
Macam tak percaya pula naik 1 lagi BE (buffered earnings) setelah 2 BE (buffered earnings) shida merundum jatuh menjadi ME (mettered earnings) tapi shida tabik dekat BE ke 28 shida masih berjaga sampai sekarang hampir 3minggu lebih juga dia berjalan boleh usha entri ini >> BE ke 28 bagi yang tak tahu apa itu BE ME atau pun Nuffnang boleh je belajar berilmu dengan tutorial dan tips yang shida bagi dibahagian tan menu Tutorial atau boleh klik terus dekat sini >> Tutorial Nuffnang. So lepas ni boleh la sama-sama kita menjana pendapatan sampingan dengan Nuffnang hehee^^ walau tak banyak mana dapat tapi lepas lah nak bayar duit broadband ke nak topup ke, lagi-lagi student kan hehee :) thanks Nuffnang untuk BE ke 30 pelengkap hidup blog shida yang hampir ke2 tahun ni :)

jangan lupa join GA shida ok Superb Meriah!! Insyallah :)





22 Jari Ohsem:

KorN said...

knapa BE aku semua 0.25 jer. eh...

ayut said...

BE lg utk shida..!!Wah...Ohsem again!hihihi..ayut klik2 la gitu yer :)

*nnt ayut PM shida link post GA ea.sorry tepek komen GA kat sini sbb nk submit link ats tu xblh.. :(*

Phat said...

banyak nye BE dia tahniah

azizah :) said...

phewww~ tahniah shida syg... moga ada rezeki lagi pasni.. rezeki tu...:)

Beckhrooy said...

30 kali dpt BE? hebat blog ni, nuffnang suka

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida....moga masyukk...
Akak dah lama takde BE...mcmana nk dpt update blog pun dah jarang.. :)

patriq said...

tahniah sida =='

mummyriena said...

tahniah shida :)

Sally Yatiey said...

Banyaknya BE :) Tahniah ^_^

tirahzairi said...

woww...tahniah...wlpn xtaw sgt bab2 nie...hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..REZEKI DARI ALLAH DAN NUFFNANG..^_^

outbound malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Nor Nadiah said...

ngee....dapat be lagi..sukernyer..:)

laskar pelangi said...

Tahniah Shida =))

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. rezeki tu :-)

~~oOpEt~~ said...

waaa.. congratz :)

caliph shuriken said...

congratz shida.. lebih kurang laa kita, satu jadi ME, tambah satu BE ^^

IntaNBerliaN said...

singgah pagi...
xdpt nak tggal jejak kat kotak jerit je.. sbb tenet akak dh hbs limit so loading pun xhbs ni... huhuu

hyz said...

rezeki mencurah2 ke ladang gandum

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah shida dapat BE lagi..fiza makin busy tak sempah jengah nuff.

fiQRa said...

tahniah. teruskn brblogging :)