Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 23 June 2012

Fesyen Lady Gaga yang PELIK, HOT, EXTREME, SEXY, DARING

   Assalammualaikum, peace upon you.
Bila cakap tentang fesyen semua ingat shida nak buat fesyen apa pula kan, bukan-bukan disebabkan esok cuti sambil-sambil menaip entri ni lebih kurang pukul 4 pagi sambil tengok GERMANY VS GREECE memang mantap sebab GERMANY sekarang dah mendahului 4 gol di depan jadi memang perlawanan ni GERMANY yang menang! eh! salah fokus ni. Actualy nak share dengan korang beberapa Fesyen Lady Gaga yang bagi shida memang pelik baju-baju dia dan dia sendiri pun memang suka nampak DARING, HOT, EXTREME antara semua artis diluar sana sehingga menjadi ikut-ikutan pula. Jom tengok beberapa gambar yang mungkin korang sendiri tak pernah tengok lagi mungkin lah =.=
Sebenarnya banyak gambar-gambar yang lebih power lagi dari Lady Gaga ni, cuma shida tak nak lah copy semuanya sebab kebanyakkan baju yang dia pakai baju separa badan, ada juga yang bogel saja. Kang tak pasal-pasal kena cop blog lucah pula kan! hadooii..sabar jelah dengan Lady Gaga ni. Mungkin gaya fesyen negara barat memang sebegitu. Memang nampak lain dari yang lain dan unik tapi untuk kita dimalaysia ni tak perlulah nak berfesyen bagai sampai dedah sana sini. Cukup menampakkan muka yang manis dan ayu kompem semua pun suka. setuju??






26 comments:

  1. Alahai tak tdur lagi rupanya :p

    Skrg ni some msian pnya celeb dh stat2 nak jadi gaga :p

    ReplyDelete
  2. dye pakai mcm tu mcm la lawa sangat...
    serius tak minat lgsg kat lady gaga ney...

    ReplyDelete
  3. gilerlah shida..tah hape2 fesyen si gaga nih..pelik seksi pn len macam haha..de satu gmbar aku tgk..gmbar bogel jus ukir2 je kat bdn siott..

    ReplyDelete
  4. hahaaa..mcm2 lady agogo nii..haihhh..

    ReplyDelete
  5. lady gaga ni pelik betul orangnya.. fesyen macam tu pon nak pakai...hish3x..

    ReplyDelete
  6. pelik2lah... nsb kt cni xda org pakai cmni... hihii

    ReplyDelete
  7. pesen minah ni memang pelik2... biaq pi die lah asalkan die bhagia...

    ReplyDelete
  8. Lady gaga dengan her daring fashion memang tak dapat dipisahkan. Tapi pelik jugak .. mane la die dapat idea cenggini -.-

    ReplyDelete
  9. amboi baju yg warna merah tuh sampai nak tertutup2 mukanya -.-

    ReplyDelete
  10. lady gaga punya fesyen semua pelik2,hee

    ReplyDelete
  11. walau pelik buat kita nak tahu je apa pakaian dia pakai. tapi mmg unik.

    ReplyDelete
  12. fesyen dia memang sangat pelik! seriusss!

    ReplyDelete
  13. mak aih fesyen macam alien.. haha.. aida kurang minat dengan lady gaga nie. Fesyen pelik betul.. huhu.. yup setuju! kat Malaysia nie kan negara Islam so kena la tonjolkan ciri2 Islamic tu baru manis :) eh2 tu yg hijau tu katak ke biawak? ngee ^^

    ReplyDelete
  14. adehh..sabo jela lady gaga ni..cepuk jgk kang.hahaha.tp tu la kan,skrg artis tu dh mcm jd ikutan dlm bab berfesyen.jgn jd mgsa fesyen mcm lady gaga sudah.nak jd lain dr yg lain sgt jd la cenggitu.ayut setuju klu pkai elok2 then tunjuk muka ayu gitu mmg kompem rmai suke ^^

    ReplyDelete
  15. erk.pelik + pelik.. haaa..byk pelik tu..huhu.

    ReplyDelete
  16. dia ni mmg sangat2 pelikkan

    ReplyDelete
  17. mak aiii..fesyen apakah ini?? hiks.. :D

    ReplyDelete
  18. kdg2 suka tgk gak fesyen pelik dia nih...haha

    ReplyDelete
  19. ye la..sebijik mcm didie alias..eh..silap..dd alias sebijik mcm dia..

    ReplyDelete
  20. pelik dan sangat pelik.. biarkan la dia.. hehe orang mat saleh ni pelik sikit

    ReplyDelete
  21. terseksa mata tengok fesyen ni..huhu

    ReplyDelete
  22. Bagi saya',kebanyakan' pakaian Lady Gaga sangat stylish,unik,kreatif dan lain dari yang lain.
    #cool

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.