Fesyen Lady Gaga yang PELIK, HOT, EXTREME, SEXY, DARING | Dunia sebenar Shida Fesyen Lady Gaga yang PELIK, HOT, EXTREME, SEXY, DARING

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 June 2012

Fesyen Lady Gaga yang PELIK, HOT, EXTREME, SEXY, DARING

   Assalammualaikum, peace upon you.
Bila cakap tentang fesyen semua ingat shida nak buat fesyen apa pula kan, bukan-bukan disebabkan esok cuti sambil-sambil menaip entri ni lebih kurang pukul 4 pagi sambil tengok GERMANY VS GREECE memang mantap sebab GERMANY sekarang dah mendahului 4 gol di depan jadi memang perlawanan ni GERMANY yang menang! eh! salah fokus ni. Actualy nak share dengan korang beberapa Fesyen Lady Gaga yang bagi shida memang pelik baju-baju dia dan dia sendiri pun memang suka nampak DARING, HOT, EXTREME antara semua artis diluar sana sehingga menjadi ikut-ikutan pula. Jom tengok beberapa gambar yang mungkin korang sendiri tak pernah tengok lagi mungkin lah =.=
Sebenarnya banyak gambar-gambar yang lebih power lagi dari Lady Gaga ni, cuma shida tak nak lah copy semuanya sebab kebanyakkan baju yang dia pakai baju separa badan, ada juga yang bogel saja. Kang tak pasal-pasal kena cop blog lucah pula kan! hadooii..sabar jelah dengan Lady Gaga ni. Mungkin gaya fesyen negara barat memang sebegitu. Memang nampak lain dari yang lain dan unik tapi untuk kita dimalaysia ni tak perlulah nak berfesyen bagai sampai dedah sana sini. Cukup menampakkan muka yang manis dan ayu kompem semua pun suka. setuju??






26 Jari Ohsem:

fya zainal said...

Alahai tak tdur lagi rupanya :p

Skrg ni some msian pnya celeb dh stat2 nak jadi gaga :p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

crazy gaga~ haha

Azza Afdzal said...

dye pakai mcm tu mcm la lawa sangat...
serius tak minat lgsg kat lady gaga ney...

mummyriena said...

gilerlah shida..tah hape2 fesyen si gaga nih..pelik seksi pn len macam haha..de satu gmbar aku tgk..gmbar bogel jus ukir2 je kat bdn siott..

patriq said...

hahaaa..mcm2 lady agogo nii..haihhh..

azizah :) said...

lady gaga ni pelik betul orangnya.. fesyen macam tu pon nak pakai...hish3x..

IntaNBerliaN said...

pelik2lah... nsb kt cni xda org pakai cmni... hihii

KorN said...

pesen minah ni memang pelik2... biaq pi die lah asalkan die bhagia...

nana kamarul said...

Lady gaga dengan her daring fashion memang tak dapat dipisahkan. Tapi pelik jugak .. mane la die dapat idea cenggini -.-

AmyZana said...

amboi baju yg warna merah tuh sampai nak tertutup2 mukanya -.-

Pecinta pink^^ said...

lady gaga punya fesyen semua pelik2,hee

Asyiqin Haulisah said...

walau pelik buat kita nak tahu je apa pakaian dia pakai. tapi mmg unik.

syAzAnA said...

fesyen dia memang sangat pelik! seriusss!

Aida Omar said...

mak aih fesyen macam alien.. haha.. aida kurang minat dengan lady gaga nie. Fesyen pelik betul.. huhu.. yup setuju! kat Malaysia nie kan negara Islam so kena la tonjolkan ciri2 Islamic tu baru manis :) eh2 tu yg hijau tu katak ke biawak? ngee ^^

caliph shuriken said...

fesyen giler2 ni, erkk...

ayut said...

adehh..sabo jela lady gaga ni..cepuk jgk kang.hahaha.tp tu la kan,skrg artis tu dh mcm jd ikutan dlm bab berfesyen.jgn jd mgsa fesyen mcm lady gaga sudah.nak jd lain dr yg lain sgt jd la cenggitu.ayut setuju klu pkai elok2 then tunjuk muka ayu gitu mmg kompem rmai suke ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk.pelik + pelik.. haaa..byk pelik tu..huhu.

syiela said...

dia ni mmg sangat2 pelikkan

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mak aiii..fesyen apakah ini?? hiks.. :D

hairy said...

kdg2 suka tgk gak fesyen pelik dia nih...haha

fieda said...

ye la..sebijik mcm didie alias..eh..silap..dd alias sebijik mcm dia..

fiQRa said...

pelik dan sangat pelik.. biarkan la dia.. hehe orang mat saleh ni pelik sikit

Azhafizah Md Nor said...

terseksa mata tengok fesyen ni..huhu

gadis oren said...

huhuhu fesyen disaster .

bau ketiak said...

cun lah..

I'm Fildza said...

Bagi saya',kebanyakan' pakaian Lady Gaga sangat stylish,unik,kreatif dan lain dari yang lain.
#cool