Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 June 2012

Gambar Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah Ameer

   Assalammualaikum, peace upon you.
cantiknya Irma Hasmie berseri-seri muka dia ^_^
sekali lafaz ke En.Reza? hehee^^ Alhamdulillah ;)
antara artis (heliza helmi) yang turut hadir memeriahkan lagi Majlis Akad Nikah Irma Hasmie
Akhirnya selamat diijabkabulkan 29 June 2012 Irma Hasmie dan Reza Syah Ameer


Moga perhubungan mereka kekal hingga keakhir hayat. Pasangan yang serasi dan secocok gitu ;) tahniah buat Irma Hasmie dan Reza Syah Ameer Dato' Radzuan





15 comments:

  1. Irma sangat cantik! semoga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  2. congratz utk mereka & family shida jgak.. *ada link dgn Dato' Radzuan kn? hikk...

    ReplyDelete
  3. mmg comel sgt mereka berdua ni..moga mereka kekal bahagia la ye..amin..

    ReplyDelete
  4. reza hensem irma cantik! sgt2 sepadan n secocok.. moga jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat.. tahniah!

    ReplyDelete
  5. semoga mereka berkekalan sehingga akhir hayat

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.....sukanyer tgk irma n suami..hepi utk mereka....:)

    ReplyDelete
  7. pasangan secocok..arghh bestnya.rsa cm nak kwin plak..hahaha..shida bila?

    ReplyDelete
  8. tahniah buat mereka moga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat ^_^ comel sangat irma berseri2

    ReplyDelete
  9. zaza suka btl tgk irma, mcm nak buat baju mcm tu je nti..lawa..

    ReplyDelete
  10. Tahniah...
    sama cantik..sama padankan...suke..^^

    ReplyDelete
  11. sepadan betoi mereka berdua kan.. irma ni cantik :-)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah selamat semuanya..moga kekal bahagia.aminn
    irma cantik dan reza kacak..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.